Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu: .... aż się miło na wątek zagląda. Sarunia ty nawet nie wiesz jakie masz zdyscyplinowane fanki.
Chociaż jak tak się bardziej przyglądnę to dwóch 'etatówek' brakuje :mad: i parę 'cylicznych' :cool3::cool3:

Posted

KrystynaS napisał(a):
Neigh czy Twoja znajoma (chyba P. Teresa) już podjęła decyzję jakiemu psu da u siebie dom???? Pamiętam, że dostała również kandydaturę Sary.
ano właśnie dobre pytanie :cool3:. Neigh, sprawa już przesądzona czy można jeszcze mieć nadzieję, że Sara będzie miała własną panią i własny domek :lol:

Posted

Zakładam, że nie podjęła. Owszem kandydatura była wskazywana. W temacie zapadła cisza, wypowiadać się za nią nie bardzo mogę.....
Żadnego nowego psa nie ma, tyle Wam powiem.

Posted

magda222 napisał(a):
Ufff... Jestem przed Marysią ;)
ale tylko kilka minut :evil_lol:, ale fakt jest faktem :cool3:. Zatrzymałam się trochę na wątku strasznej biedy, tez ON-kowatej , sparalizowanej strachem suńki :shake:

Posted

magda222 napisał(a):
Ufff... Jestem przed Marysią ;)

AlfaLS napisał(a):
Mnie się też udało:evil_lol:.

aleście się wycwaniły:diabloti::diabloti:, wasze szczęście, że ja teraz do późna pracuję :cool3::cool3:
Ostrzegam , jutro będę wcześniej i będę wyciągać surowe konsekwencje :evil_lol: za nieobecność na wątku :mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
Ostrzegam , jutro będę wcześniej i będę wyciągać surowe konsekwencje :evil_lol: za nieobecność na wątku :mad:
AlfaLS napisał(a):
Ale przecież jesteśmy - nie bij :nerwy:
napisałam, że to aktów przemocy dojdzie jutro:evil_lol: dzisiaj możecie spać spokojnie:diabloti:. Oprócz Krysi i Cantadorry :cool3::cool3:

Posted

Witajcie!!!! :lol:
Teraz bywam na Dogo- dużo krócej i na dziennej zmianie :roll:. Jedynie w weekend mogę sobie posiedzieć.
Od 3 dni zmieniłam pracę to znaczy nie zmieniłam tylko zmienił mi się pracodawca, pracuję w innych godzinach (tzw. normalnych) i z tego też powodu chodzę wcześnie spać. Ale w piątek i sobotę mogę sobie 'podogomanić' i na nocnej zmianie :multi:.

Nocna zmiana u Sary już jest???

Posted

Nie, nie biją bo nie mają siły:cool1:. Harowałam dzisiaj do 22, a jutro też mam pracującą sobotę (pewnie wrócę gdzieś koło 20:placz:). Normalnie juz nie wyrabiam :cool3: , więc ogłaszam anarchie na wątku :roll:, chyba, że ktoś przejmie pałeczkę na ten czas :razz::razz:

Posted

[quote name='marysia55']Nie, nie biją bo nie mają siły:cool1:. Harowałam dzisiaj do 22, a jutro też mam pracującą sobotę (pewnie wrócę gdzieś koło 20:placz:). Normalnie juz nie wyrabiam :cool3: , więc ogłaszam anarchie na wątku :roll:, chyba, że ktoś przejmie pałeczkę na ten czas :razz::razz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: chyba za bardzo dosłownie wzięłyście sobie moje słowa do serca :mad::mad::mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: chyba za bardzo dosłownie wzięłyście sobie moje słowa do serca :mad::mad::mad:

Marysiu ale zobacz jaki posłuch - ogłaszasz anarchię, masz anarchię:diabloti:.