Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KrystynaS']Witajcie Dziewczyny :lol:

Jak upływa niedziela????[/QUOTE]

Witaj Krysiu :)

Ja np. za 10 minut wychodzę do pracy :(
Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę!
Jak wrócę wieczorem i nie będę padnięta to tu zajrzę.

Posted

[quote name='AlfaLS']Dla mnie też:evil_lol:[/QUOTE] ja już zaczynam cierpieć na syndrom "poniedziałku" :cool3:

Alfa , musisz sobie na nowo podlinkować banerek Miki bo nie da się przez niego wejść do jej wątku (a chciałam tak sobie na skróty pobuszować :diabloti:)

Posted

[quote name='wapiszon']Nie tylko dla Ciebie Marysiu :) :crazyeye::crazyeye: oszzzz kurczę, widzę że to nie tylko mój problem :cool3:. W kupie raźniej :evil_lol::evil_lol:

To może napisać jakąś petycję " że prosimy aby niedziela jako jedyny dzień w tygodniu miała 48 godzin" :diabloti::diabloti: a w to miejsce rezygnujemy z poniedziałku :eviltong:

Posted

Maryniu dla mnie od lat niedziela to najkrótszy dzień tygodnia :evil_lol:. Ciągle się zastanawiam czemu tak mam, czy raczej co z tym czasem się dzieje. Za to poniedziałek wydaje mi się nie mieć końca, jest i jest.

Posted

[quote name='marysia55']ja już zaczynam cierpieć na syndrom "poniedziałku" :cool3:

Alfa , musisz sobie na nowo podlinkować banerek Miki bo nie da się przez niego wejść do jej wątku (a chciałam tak sobie na skróty pobuszować :diabloti:)[/QUOTE]
Poprawione - można buszować na skróty:evil_lol:

Posted

magda222 napisał(a):
Ale ucichły jak Marysia się pojawiła...Stoją na baczność i czekają na spocznij :megagrin:
Respekt mają ;)
no dobra. Spocznij biała armio :-) ( biała to od bieli aniołów) :-)
KrystynaS napisał(a):
Dobry wieczór wszystkim!!!
Co się dzieje z Cantadorra, nie ma jej już parę dni. Canta odezwij się, czy wszystko w porządku???
Krysiu pewnie zaraz tu zaglądnie , widziałam ja na wątku Patosa (pewnie mnie ubije za donosicielstwo ;-) )

Posted

Witaj Krysiu:p, a gdzie reszta ciotek:crazyeye:. Ledwie człowieka jeden dzień zabraknie, a tu taka dywersja :mad:
Chyba niepotrzebnie powiedziałam parę postów wcześniej spocznij no i towarzystwo się rozbiegło :evil_lol::evil_lol: