magda222 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Na konto Saruni wpłynęło: + 20 zł od Marysi55 + 16 zł od ancyk1 za bazarek Pięknie dziękujemy :) Przelewam na konto Mosii 400 zł za luty. Quote
KrystynaS Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witajcie Dziewczyny :lol: Jak upływa niedziela???? Quote
magda222 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='KrystynaS']Witajcie Dziewczyny :lol: Jak upływa niedziela????[/QUOTE] Witaj Krysiu :) Ja np. za 10 minut wychodzę do pracy :( Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę! Jak wrócę wieczorem i nie będę padnięta to tu zajrzę. Quote
KrystynaS Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To czekamy Magduś na Ciebie :roll:. I spokojnej pracy. Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='KrystynaS']Witajcie Dziewczyny :lol:Jak upływa niedziela????[/QUOTE] nie wiem dlaczego, ale dla mnie niedziela jest najszybciej upływającym dniem tygodnia:hmmmm::hmmmm: Quote
AlfaLS Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='marysia55']nie wiem dlaczego, ale dla mnie niedziela jest najszybciej upływającym dniem tygodnia:hmmmm::hmmmm:[/QUOTE] Dla mnie też:evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='AlfaLS']Dla mnie też:evil_lol:[/QUOTE] ja już zaczynam cierpieć na syndrom "poniedziałku" :cool3: Alfa , musisz sobie na nowo podlinkować banerek Miki bo nie da się przez niego wejść do jej wątku (a chciałam tak sobie na skróty pobuszować :diabloti:) Quote
wapiszon Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='marysia55']nie wiem dlaczego, ale dla mnie niedziela jest najszybciej upływającym dniem tygodnia:hmmmm::hmmmm:[/QUOTE] Nie tylko dla Ciebie Marysiu :) Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='wapiszon']Nie tylko dla Ciebie Marysiu :) :crazyeye::crazyeye: oszzzz kurczę, widzę że to nie tylko mój problem :cool3:. W kupie raźniej :evil_lol::evil_lol: To może napisać jakąś petycję " że prosimy aby niedziela jako jedyny dzień w tygodniu miała 48 godzin" :diabloti::diabloti: a w to miejsce rezygnujemy z poniedziałku :eviltong: Quote
KrystynaS Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Maryniu dla mnie od lat niedziela to najkrótszy dzień tygodnia :evil_lol:. Ciągle się zastanawiam czemu tak mam, czy raczej co z tym czasem się dzieje. Za to poniedziałek wydaje mi się nie mieć końca, jest i jest. Quote
AlfaLS Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='marysia55']ja już zaczynam cierpieć na syndrom "poniedziałku" :cool3: Alfa , musisz sobie na nowo podlinkować banerek Miki bo nie da się przez niego wejść do jej wątku (a chciałam tak sobie na skróty pobuszować :diabloti:)[/QUOTE] Poprawione - można buszować na skróty:evil_lol: Quote
magda222 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Heloł cioteczki ... Gdzie jesteście :candle: Wpłynęło 30 zł od iwlajn :loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='magda222']Heloł cioteczki ... Gdzie jesteście :candle: [/QUOTE] tutaj w twoim monitorze ;) Quote
AlfaLS Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jesteśmy, jesteśmy - tylko patrzeć jak marysia listę będzie sprawdzała:evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='AlfaLS']Jesteśmy, jesteśmy - tylko patrzeć jak marysia listę będzie sprawdzała:evil_lol:[/QUOTE] kurczę:diabloti:, jak One juz mnie zdążyły poznać:eviltong: Quote
magda222 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Ale ucichły jak Marysia się pojawiła... Stoją na baczność i czekają na spocznij :megagrin: Respekt mają ;) Quote
magda222 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='KrystynaS']:hand:...................[/QUOTE] Krysia :calus: Myślałam o Tobie. I jesteś :) Quote
KrystynaS Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Dobry wieczór wszystkim!!! Co się dzieje z Cantadorra, nie ma jej już parę dni. Canta odezwij się, czy wszystko w porządku??? Quote
marysia55 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 magda222 napisał(a):Ale ucichły jak Marysia się pojawiła...Stoją na baczność i czekają na spocznij :megagrin: Respekt mają ;) no dobra. Spocznij biała armio :-) ( biała to od bieli aniołów) :-) KrystynaS napisał(a):Dobry wieczór wszystkim!!! Co się dzieje z Cantadorra, nie ma jej już parę dni. Canta odezwij się, czy wszystko w porządku??? Krysiu pewnie zaraz tu zaglądnie , widziałam ja na wątku Patosa (pewnie mnie ubije za donosicielstwo ;-) ) Quote
KrystynaS Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No to teraz ja Ciebie obronię Marysiu w rewanżu za to jak Ty broniłaś mnie. Nie bój nic, damy radę. Cantadorrko hop!!!! hop!!!! :bye: Quote
KrystynaS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A u Sary cicho, nikt do niej nie zajrzał przez 2 dni. Nawet ja :oops:. Zasypało Was czy co. Quote
marysia55 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Witaj Krysiu:p, a gdzie reszta ciotek:crazyeye:. Ledwie człowieka jeden dzień zabraknie, a tu taka dywersja :mad: Chyba niepotrzebnie powiedziałam parę postów wcześniej spocznij no i towarzystwo się rozbiegło :evil_lol::evil_lol: Quote
AlfaLS Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 KrystynaS napisał(a):A u Sary cicho, nikt do niej nie zajrzał przez 2 dni. Nawet ja :oops:. Zasypało Was czy co. Oj kochana zasypało i co gorsza dalej sypie:shake: Quote
Recommended Posts