KrystynaS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Aha ........ Canta a jaki jest koszt wózka takiego teraz bez przeróbek Quote
KrystynaS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Cantadorra']1 grosz :)[/QUOTE] :crazyeye: :crazyeye: .............. :loveu: Quote
iwlajn Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 W końcu zainstalowałam sobie Mozillę i Dogo mi normalnie chodzi:) buziaki dla Sary i dla Was, dziewczyny:) Quote
marysia55 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Cantadorra']1 grosz :)[/QUOTE]no to trzeba zrobić składkę:evil_lol::evil_lol: [quote name='iwlajn']W końcu zainstalowałam sobie Mozillę i Dogo mi normalnie chodzi:) buziaki dla Sary i dla Was, dziewczyny:)[/QUOTE] :crazyeye: oooo witamy kolejna zagubioną na Dogo duszyczkę :razz: Quote
AlfaLS Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dzisiaj dogo jakieś cudownie łaskawe - pozwala odwiedzić wszystkich naszych ulubieńców:crazyeye: Saruniu, Cioteczki - WITAJCIE:lol: Quote
gusia0106 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Są tu ludzie ze Śląska, więc [SIZE=2]ja z offem.... Na gwałt, na natychmiast, potrzebna jest klatka kennelowa w Katowicach. Czy ma ktoś z Katowic taką pożyczyć? Albo ma informację gdzie można ją kupić w okolicach? Quote
magda222 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='gusia0106']Są tu ludzie ze Śląska, więc [SIZE=2]ja z offem.... Na gwałt, na natychmiast, potrzebna jest klatka kennelowa w Katowicach. Czy ma ktoś z Katowic taką pożyczyć? Albo ma informację gdzie można ją kupić w okolicach? Gusiu,spróbuj skontaktować się z maciaszek,amikat lub jotką. Quote
gusia0106 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='magda222']Gusiu,spróbuj skontaktować się z maciaszek,amikat lub jotką.[/QUOTE] Dzięki Kochana...ogarnęłam, klatka już w miejscu przeznaczenia Quote
magda222 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='gusia0106']Dzięki Kochana...ogarnęłam, klatka już w miejscu przeznaczenia[/QUOTE] Szybka jesteś :) Quote
gusia0106 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='magda222']Szybka jesteś :)[/QUOTE] A, nie było wyjścia:( Pies w nowym domu z lękiem separacyjnym w ciągu 3 godzin narozrabiał za 3 tysiące zł.... Oddać go nie chcieli - cud Quote
magda222 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='gusia0106']A, nie było wyjścia:( Pies w nowym domu z lękiem separacyjnym w ciągu 3 godzin narozrabiał za 3 tysiące zł.... Oddać go nie chcieli - cud[/QUOTE] O jezusicku... Też kiedyś wyadoptowałam sunię do domu w Siemianowicach.Sunia z ADHD.Jak ludzików nie było w domu to zeżarła pół drzwi.W pokoju rozpiździel potrafiła zrobić taki,że Basia do mnie dzwoniła i płakała z bezsilności.Jak wysyłała mi MMS-em fotki po takiej akcji to się za głowę łapałam.A sunia nieduża.Kennel pomógł na szczęście. Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :crazyeye::crazyeye: a gdzie Sarusiowe ciotki się podziały :mad::mad:. Jednak wprowadzę z powrotem listę obecności bo się towarzystwo gdzieś rozlazło :evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 lista obecności :czytaj: czekam na podpisy :mad: Witaj Sara, piekny dzionek dzisiaj :lol::lol: Quote
3 x Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 zeby nie było marysia ze sama do siebie gadaszi podpisy na liscie fałszujesz ;) Quote
AlfaLS Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jesteśmy, jesteśmy i listę karnie podpisujemy :user: Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='3 x']zeby nie było marysia ze sama do siebie gadaszi podpisy na liscie fałszujesz ;) [quote name='AlfaLS']Jesteśmy, jesteśmy i listę karnie podpisujemy :user::nono::nono::nono: żeby 'mnie' to po raz przedostatni było :cool3::cool3: a teraz reszta do raportu tzn. 'do listy obecności przystąp':mad::evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='iwlajn']Ja też się melduję:)[/QUOTE] noooo, wystarczy troche postraszyć:mad: i od razu ciotki wpadają :evil_lol: Sara liczebność ciotek sie zwiększa :roll:. Brakuje nam dzisiaj jeszcze tych naszych etatowych 'aktywistek':diabloti: Quote
KrystynaS Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :mad:Marysia o kim myślałaś mówiąc 'aktywistek' ...... hę??? Cześć Sara :loveu: Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='KrystynaS']:mad:Marysia o kim myślałaś mówiąc 'aktywistek' ...... hę???Cześć Sara :loveu: o Tobie kochana :loveu::loveu:między innymi bo nie można umniejszać wartości 'aktywistek' jak nasza Magda222 i Cantadorra:loveu: no ale już spadam do łóżka bo chyba przyjdzie mi spać pod drzwiami od sypialni bo wszystkie miejsca w łóżku już pewnie zajęte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
iwlajn Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cześć dziewczyny, stawiam kawkę. Która się dołączy?:) Quote
iwlajn Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cześć dziewczyny, stawiam kawkę. Która się dołączy?:) Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='iwlajn']Cześć dziewczyny, stawiam kawkę. Która się dołączy?:)[/QUOTE] ja, ja:morning::morning: Quote
iwlajn Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='marysia55']ja, ja:morning::morning:[/QUOTE] Fajnie Marysiu, ja już z drugą kawką:) Dziś taka piękna niedziela, może Sarunia pogrzeje się na słoneczku... Quote
Recommended Posts