Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cantadorra']1 grosz :)[/QUOTE]no to trzeba zrobić składkę:evil_lol::evil_lol:
[quote name='iwlajn']W końcu zainstalowałam sobie Mozillę i Dogo mi normalnie chodzi:) buziaki dla Sary i dla Was, dziewczyny:)[/QUOTE] :crazyeye: oooo witamy kolejna zagubioną na Dogo duszyczkę :razz:

Posted

Są tu ludzie ze Śląska, więc [SIZE=2]ja z offem....

Na gwałt, na natychmiast, potrzebna jest klatka kennelowa w Katowicach. Czy ma ktoś z Katowic taką pożyczyć?
Albo ma informację gdzie można ją kupić w okolicach?

Posted

[quote name='gusia0106']Są tu ludzie ze Śląska, więc [SIZE=2]ja z offem....

Na gwałt, na natychmiast, potrzebna jest klatka kennelowa w Katowicach. Czy ma ktoś z Katowic taką pożyczyć?
Albo ma informację gdzie można ją kupić w okolicach?

Gusiu,spróbuj skontaktować się z maciaszek,amikat lub jotką.

Posted

[quote name='magda222']Szybka jesteś :)[/QUOTE]

A, nie było wyjścia:( Pies w nowym domu z lękiem separacyjnym w ciągu 3 godzin narozrabiał za 3 tysiące zł....
Oddać go nie chcieli - cud

Posted

[quote name='gusia0106']A, nie było wyjścia:( Pies w nowym domu z lękiem separacyjnym w ciągu 3 godzin narozrabiał za 3 tysiące zł....
Oddać go nie chcieli - cud[/QUOTE]

O jezusicku...
Też kiedyś wyadoptowałam sunię do domu w Siemianowicach.Sunia z ADHD.Jak ludzików nie było w domu to zeżarła pół drzwi.W pokoju rozpiździel potrafiła zrobić taki,że Basia do mnie dzwoniła i płakała z bezsilności.Jak wysyłała mi MMS-em fotki po takiej akcji to się za głowę łapałam.A sunia nieduża.Kennel pomógł na szczęście.

Posted

[quote name='3 x']zeby nie było marysia ze sama do siebie gadaszi podpisy na liscie fałszujesz ;)
[quote name='AlfaLS']Jesteśmy, jesteśmy i listę karnie podpisujemy :user::nono::nono::nono: żeby 'mnie' to po raz przedostatni było :cool3::cool3:
a teraz reszta do raportu tzn. 'do listy obecności przystąp':mad::evil_lol:

Posted

[quote name='iwlajn']Ja też się melduję:)[/QUOTE] noooo, wystarczy troche postraszyć:mad: i od razu ciotki wpadają :evil_lol: Sara liczebność ciotek sie zwiększa :roll:. Brakuje nam dzisiaj jeszcze tych naszych etatowych 'aktywistek':diabloti:

Posted

[quote name='KrystynaS']:mad:Marysia o kim myślałaś mówiąc 'aktywistek' ...... hę???Cześć Sara :loveu: o Tobie kochana :loveu::loveu:między innymi bo nie można umniejszać wartości 'aktywistek' jak nasza Magda222 i Cantadorra:loveu:
no ale już spadam do łóżka bo chyba przyjdzie mi spać pod drzwiami od sypialni bo wszystkie miejsca w łóżku już pewnie zajęte :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']ja, ja:morning::morning:[/QUOTE]

Fajnie Marysiu, ja już z drugą kawką:)
Dziś taka piękna niedziela, może Sarunia pogrzeje się na słoneczku...