Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cantadorra']Niezla "banda" sie tu zebrala! Bardzo milo![/quote]

Ja do tej pory nie mogę uwierzyć,że tyle wspaniałych osób tu jest,udziela się,pomaga...
Nie macie pojęcia jakie to dla mnie ważne...
Dziękuję...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja się cofnę o kilkanaście postów.
Fajne to domostwo Sary :lol:. Lubię takie zagrody w hotelikach, psy tam się czują lepiej niż w typowych, okratowanych boksach.
Skoro Sara była taka zadowolona tuż po przyjeździe no wyobrażam sobie (tzn. próbuję sobie wyobrazić) jaka zadowolona jest teraz.

Trzymaj sie Madziu, musi być dobrze.
Tak, tak :calus: :happy1:

Posted

[quote name='KrystynaS']No to ja się cofnę o kilkanaście postów.
Fajne to domostwo Sary :lol:. Lubię takie zagrody w hotelikach, psy tam się czują lepiej niż w typowych, okratowanych boksach.
Skoro Sara była taka zadowolona tuż po przyjeździe no wyobrażam sobie (tzn. próbuję sobie wyobrazić) jaka zadowolona jest teraz.
a może nie trzeba będzie sobie wyobrażać, tylko ubłagajmy mosii o jakies aktualne zdjęcia Sary :cool3: Mosii plisssssssss :loveu:

Posted

Yyyyyyy, wiesz Marysiu jakby tu powiedzieć,..... to była taka zawoalowana sugestia z mojej strony w nadziei, że mosii jakby to przeczytała, to pewnie by powiedziała 'no to ja zrobię aktualne zdjęcia' :roll:

Posted

[quote name='KrystynaS']Yyyyyyy, wiesz Marysiu jakby tu powiedzieć,..... to była taka zawoalowana sugestia z mojej strony w nadziei, że mosii jakby to przeczytała, to pewnie by powiedziała 'no to ja zrobię aktualne zdjęcia' :roll:[/QUOTE]
Krysiu :loveu: skoro ja wyniuchałam tę zaowalowana sugestię :lol: to mosii tym bardziej:p:p zobaczysz nieługo na wątku pokażą sie zdjęcia królowej Saby :loveu:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Hihi :razz: Zdjęcia juz są :razz:

Teraz męczę opisy

ech opisy
spis byś podala a opisy uzupełniła w tzn międzyczasie :razz:
(ja tak robilam na jakims bazarku :oops: ze 3 dni powstawał :mad:)

Posted

3 x napisał(a):
ech opisy
spis byś podala a opisy uzupełniła w tzn międzyczasie :razz:
(ja tak robilam na jakims bazarku :oops: ze 3 dni powstawał :mad:)

Hi, no dobra, to już mam zajęcie na wieczór ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Hi, no dobra, to już mam zajęcie na wieczór ;)
aż się boje spytac jak idzie ;)

[SIZE="1"](trzyajcie kciuki, zeby mi sie jakas spodobala, bo strasznie łyso mi będzie ze tak sie dopominam a potem nic nie kupię :oops:)

Posted

[quote name='3 x']aż się boje spytac jak idzie ;)

(trzyajcie kciuki, zeby mi sie jakas spodobala, bo strasznie łyso mi będzie ze tak sie dopominam a potem nic nie kupię :oops:)

Robi się :) Robi
Ale dużo tego:)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Robi się :) Robi
Ale dużo tego:)

podziwiam CIę
ja mamkilka książek na bazarek dla konia Łobuza u Dorothy i jakos mi nie idzie obfotografowanie ich :shake:

Posted

witam Sarunię wieczorkowa porą. Madzia poprosze o konto do wpłat na pw. Od października będę wspomagać Sarunię grosikiem. Nie będzie tego sporo, ale "ziarko do ziarka i zbierze sie miarka" :p:p:p

Posted

marysia55 napisał(a):
witam Sarunię wieczorkowa porą. Madzia poprosze o konto do wpłat na pw. Od października będę wspomagać Sarunię grosikiem. Nie będzie tego sporo, ale "ziarko do ziarka i zbierze sie miarka" :p:p:p

Wysłałam PW z danymi.
Bardzo,bardzo dziękuję :loveu: :calus: