Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leszno CACIB 23.05.2009

sędzia : KRESTEN SCHELL

[SIZE=3]Psy

[SIZE=2]KLASA MŁODZIEŻY

CORBLYME GUVNA - dosk.,Zw.Mł.,NJwR

KLASA POŚREDNIA

MAD MAX JAZGAR FCI - dosk.,CWC,NDPwR,CACIB,BOB,BOG 1.

KLASA OTWARTA

PICASSO SATO - dosk.,CWC,Res.CACIB

[SIZE=3]Suki

[SIZE=2]KLASA MŁODZIEŻY

JAZGAR FCI MEGAMI - bdb

KLASA POŚREDNIA

BELLINDA GOGOLIŃSKA KAROLINA - V3,dosk.

BETTY SASQUEHANNA BUCKSHOT FCI - V1,dosk.,CWC,NDSwR,CACIB

BRITTANY GOGOLIŃSKA KAROLINA - V2,dosk.,Res.CACIB

VENUS NOCNE ŻYCZENIE - db.

KLASA OTWARTA

PANDA JAZGAR FCI - dosk.,CWC

KLASA CHAMPIONÓW

AIKENKA BLACK BEAUTY - dosk.,CWC

ps- chcielibyśmy podziękować wszystkim za mile spędzony czas i
przemiłą atmosferę na wystawie :beerchug: . Mamy nadzieję że
będzie tak zawsze !

pozrdawiamy serdecznie !

Posted

BETTY SASQUEHANNA BUCKSHOT FCI

BRITTANY GOGOLIŃSKA KAROLINA

VENUS NOCNE ŻYCZENIE

PANDA JAZGAR FCI

AIKENKA BLACK BEAUTY

Koniec .

Posted

bety napisał(a):
Dzięki za wyniki i za SUPER FOTORELACJĘ :multi:
No i oczywiście GRATULACJE dla wszystkich.
Pzdr

Nie ma sprawy Kasiu ! . Wszystkich wyników nie znałem bo biegałem żeby zrobić jakieś tam fotki ( dla potomnych ) ,ale dzisiaj z rańca dostałem info dokładne od pewnej Gwiazdy :loveu: i wyręczyłem " sam siebie " .
Dziękujemy za gratulacje !

pozdrawiamy !

Posted

kira napisał(a):
Nie ma sprawy Kasiu ! . Wszystkich wyników nie znałem bo biegałem żeby zrobić jakieś tam fotki ( dla potomnych ) ,ale dzisiaj z rańca dostałem info dokładne od pewnej Gwiazdy :loveu: i wyręczyłem " sam siebie " .
Dziękujemy za gratulacje !

pozdrawiamy !

:mad: poczekaj tylko jak Cie dorwiemy --zapomniales dopisac ze na tej wystawie Natan /Corblyme Guvna/ zakonczyl MLODZIEZOWY CHAMPIONAT w rekordowym tempie tygodnia czasu :crazyeye:-wielkie brawa a nie wspomne juz o Maksie bo ten to pedzi jak szaleniec:evil_lol: Jeszcze raz wielkie gratulacje i wspaniala atmosfere ;)Pzdr.

Posted

Franka napisał(a):
:mad: poczekaj tylko jak Cie dorwiemy --zapomniales dopisac ze na tej wystawie Natan /Corblyme Guvna/ zakonczyl MLODZIEZOWY CHAMPIONAT w rekordowym tempie tygodnia czasu :crazyeye:-wielkie brawa a nie wspomne juz o Maksie bo ten to pedzi jak szaleniec:evil_lol: Jeszcze raz wielkie gratulacje i wspaniala atmosfere ;)Pzdr.

Obiecanki cacanki :lol: , ale żebyś wiedziała że zapomniałem :oops: .Dobrze mieć kogoś takiego , kto uzupełni fakty :cool3: .Zrobić Championat Mł. w tydzień to nie lada wyczyn .
Atmosfera naprawdę była super ( no to co ? za dwa tygodnie powtórka :lol: :beerchug: )
pozdro.

Posted

kira napisał(a):
Obiecanki cacanki :lol: , ale żebyś wiedziała że zapomniałem :oops: .Dobrze mieć kogoś takiego , kto uzupełni fakty :cool3: .Zrobić Championat Mł. w tydzień to nie lada wyczyn .
Atmosfera naprawdę była super ( no to co ? za dwa tygodnie powtórka :lol: :beerchug: )
pozdro.

Masz to pewne jak w banku:evil_lol: tak za 2 tyg. powtorka tylko ze z o wiele wiekszym gronem;)Pzdr.