kira Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Leszno CACIB 23.05.2009 sędzia : KRESTEN SCHELL [SIZE=3]Psy [SIZE=2]KLASA MŁODZIEŻY CORBLYME GUVNA - dosk.,Zw.Mł.,NJwR KLASA POŚREDNIA MAD MAX JAZGAR FCI - dosk.,CWC,NDPwR,CACIB,BOB,BOG 1. KLASA OTWARTA PICASSO SATO - dosk.,CWC,Res.CACIB [SIZE=3]Suki [SIZE=2]KLASA MŁODZIEŻY JAZGAR FCI MEGAMI - bdb KLASA POŚREDNIA BELLINDA GOGOLIŃSKA KAROLINA - V3,dosk. BETTY SASQUEHANNA BUCKSHOT FCI - V1,dosk.,CWC,NDSwR,CACIB BRITTANY GOGOLIŃSKA KAROLINA - V2,dosk.,Res.CACIB VENUS NOCNE ŻYCZENIE - db. KLASA OTWARTA PANDA JAZGAR FCI - dosk.,CWC KLASA CHAMPIONÓW AIKENKA BLACK BEAUTY - dosk.,CWC ps- chcielibyśmy podziękować wszystkim za mile spędzony czas i przemiłą atmosferę na wystawie :beerchug: . Mamy nadzieję że będzie tak zawsze ! pozrdawiamy serdecznie ! Quote
kira Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Foteczki z Leszna CORBLYME GUVNA MAD MAX JAZGAR FCI PICASSO SATO JAZGAR FCI MEGAMI BELLINDA GOGOLIŃSKA KAROLINA cdn. Quote
kira Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 BETTY SASQUEHANNA BUCKSHOT FCI BRITTANY GOGOLIŃSKA KAROLINA VENUS NOCNE ŻYCZENIE PANDA JAZGAR FCI AIKENKA BLACK BEAUTY Koniec . Quote
bety Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Dzięki za wyniki i za SUPER FOTORELACJĘ :multi: No i oczywiście GRATULACJE dla wszystkich. Pzdr Quote
bety Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 No to jeszcze fotka własności Asiaczka za którą bardzo dziękuję. Asiaczek napisał(a): BOG gr. V. Pzdr Quote
kira Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 bety napisał(a):Dzięki za wyniki i za SUPER FOTORELACJĘ :multi: No i oczywiście GRATULACJE dla wszystkich. Pzdr Nie ma sprawy Kasiu ! . Wszystkich wyników nie znałem bo biegałem żeby zrobić jakieś tam fotki ( dla potomnych ) ,ale dzisiaj z rańca dostałem info dokładne od pewnej Gwiazdy :loveu: i wyręczyłem " sam siebie " . Dziękujemy za gratulacje ! pozdrawiamy ! Quote
Franka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 kira napisał(a):Nie ma sprawy Kasiu ! . Wszystkich wyników nie znałem bo biegałem żeby zrobić jakieś tam fotki ( dla potomnych ) ,ale dzisiaj z rańca dostałem info dokładne od pewnej Gwiazdy :loveu: i wyręczyłem " sam siebie " . Dziękujemy za gratulacje ! pozdrawiamy ! :mad: poczekaj tylko jak Cie dorwiemy --zapomniales dopisac ze na tej wystawie Natan /Corblyme Guvna/ zakonczyl MLODZIEZOWY CHAMPIONAT w rekordowym tempie tygodnia czasu :crazyeye:-wielkie brawa a nie wspomne juz o Maksie bo ten to pedzi jak szaleniec:evil_lol: Jeszcze raz wielkie gratulacje i wspaniala atmosfere ;)Pzdr. Quote
kira Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Franka napisał(a)::mad: poczekaj tylko jak Cie dorwiemy --zapomniales dopisac ze na tej wystawie Natan /Corblyme Guvna/ zakonczyl MLODZIEZOWY CHAMPIONAT w rekordowym tempie tygodnia czasu :crazyeye:-wielkie brawa a nie wspomne juz o Maksie bo ten to pedzi jak szaleniec:evil_lol: Jeszcze raz wielkie gratulacje i wspaniala atmosfere ;)Pzdr. Obiecanki cacanki :lol: , ale żebyś wiedziała że zapomniałem :oops: .Dobrze mieć kogoś takiego , kto uzupełni fakty :cool3: .Zrobić Championat Mł. w tydzień to nie lada wyczyn . Atmosfera naprawdę była super ( no to co ? za dwa tygodnie powtórka :lol: :beerchug: ) pozdro. Quote
Franka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 kira napisał(a):Obiecanki cacanki :lol: , ale żebyś wiedziała że zapomniałem :oops: .Dobrze mieć kogoś takiego , kto uzupełni fakty :cool3: .Zrobić Championat Mł. w tydzień to nie lada wyczyn . Atmosfera naprawdę była super ( no to co ? za dwa tygodnie powtórka :lol: :beerchug: ) pozdro. Masz to pewne jak w banku:evil_lol: tak za 2 tyg. powtorka tylko ze z o wiele wiekszym gronem;)Pzdr. Quote
Recommended Posts