sacred PIRANHA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 aaa zakochałam się:placz::placz: na początek wrzucam bannerek do podpisu... Quote
Lulka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 mortikia - i co z tym domkiem? pomozcie kochani w splacie dlugu za hotel i szczepienia :modla: Quote
mortikia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Lulka']mortikia - i co z tym domkiem? Pawdopodobnie jutro będę wiedziala na 100% Quote
Julie Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 przeczytałam 1 stronę i bardzo dobrze zrobiłaś Izabellah ludzie o wielkim sercu nie są obojętni na takie sprawy. Powiedz bo nie czytałam całego wątku co z psiakami i mamą? jak potrzebna jest jeszcze jakaś pomoc finansowa albo bazarkowa(bazarkowa w lipcu bo wyjeżdżam) to podaj nr konta to przeleję coś na konto ile będę mogła ale nie za dużo na razie... Quote
sacred PIRANHA Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 podrzucam i czekam na nowe info...moze maluszki przynajmniej mają juz domki... Quote
mortikia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Co z psami? Jakie zostały do adopcji? Może warto wstawić nowe fotki, ale tylko tych psów, które jeszcze nie mają swoich domów? Quote
Lulka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Izabellah znow poza netem.. do adopcji są nadal 3 szczeniaki zostaly 2 tyg temu odrobaczone i w poniedzialek zaszczepione zostaly te: i ten dlugowlosy zrobie jutro nowe foty jak pogoda pozwoli nikt niestety z ogloszen sensowny nie dzwoni :placz::placz::placz: Quote
Lulka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Julie napisał(a):przeczytałam 1 stronę i bardzo dobrze zrobiłaś Izabellah ludzie o wielkim sercu nie są obojętni na takie sprawy. Powiedz bo nie czytałam całego wątku co z psiakami i mamą? jak potrzebna jest jeszcze jakaś pomoc finansowa albo bazarkowa(bazarkowa w lipcu bo wyjeżdżam) to podaj nr konta to przeleję coś na konto ile będę mogła ale nie za dużo na razie... kochana kazdy grosik sie liczy, zaraz posle Ci na pw nr konta do Izy nadal 3 szczeniaki do adpocji są, mieszkaja w hoteliku w Rajszewie jesli mozesz wspomoc Ize bazarkami to na bank bardzo sie ucieszy moze ma ktos karme dla szczeniat do oddania? bo zjadaja ogromne ilosci :shake: Quote
mortikia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 A interesowałoby Was DT? Bo możliwe, że udało by mi się załatwić domek tymczasowy dla jednego szczeniaczka -> być może maluch zostałby tam na zawsze. Co Wy na to? Tylko prosiłabym o transport (40 min od W-wy) Quote
Lulka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 no jasne, jeden z tych maluchow jest taki dosc zamkniety, potrzebna mu bardzo socjalizacja, ludzie a napiszesz cos wiecej o domku? daj prosze swoj nr zadzwonimy do Ciebie jutro, bo ja tez bede poza netem najlepiej smskiem 503 143 355 lub 503 082 952 transport to nie problem :) Quote
Julie Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Lulka jutro coś przeleję ale na razie z bazarkiem się nie wyrobimy bo wyjeżdżam 3 lipca...najwyżej później ok? Quote
mortikia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dom z ogrodem. Zaraz podam tym ludziom telefon do Ciebie ;) Quote
WeronikaM Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 do góry wilczki !!! jutro porobię jakieś ogłoszenia;) Quote
Izabella Hossa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Mamunia ma dom :multi:zostaje na stałe,jej nowe imię to Wadera. Sunia ma szczęście , ma wielki teren , inne psy do towarzystwa, pełną swobodę i wielkie serce swojej Pani :loveu: Maluchy nadal czekają na dom, z tymczasu rezygnujemy poniewaz czym częściej poświęcamy czas maluchom tym bardziej Lękuś się otwiera. Więc uznałyśmy, że lepiej będzie mu z braćmi. Maluchy mają dobrą opiekę i szalone bieganie z mamusią :lol: Zostały zaszczepione , za tydzień kolejna szczepoionka, jeśli ktoś z Was mógłby zasponsorować szczepionki lub karmę będziemy bardzo wdzięczne. Quote
Agata69 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Jest dom dla onkowatego szczeniaka. Ludzie wybrali psa ale niestety wpadł pod samochód. Buda i kojec z możliwością biegania po posesji. W domu jest mały psiak, będzie towarzystwem dla pieska. Rodzina z dwójką nastoletnich chłopców. Czy te pieski się nadają do takich warunków? Quote
kosu32 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Agata69']Jest dom dla onkowatego szczeniaka. Ludzie wybrali psa ale niestety wpadł pod samochód. Buda i kojec z możliwością biegania po posesji. W domu jest mały psiak, będzie towarzystwem dla pieska. Rodzina z dwójką nastoletnich chłopców. Czy te pieski się nadają do takich warunków? Ponawiam pytanie Agaty69 i czekamy na odpowiedź Quote
Lulka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 dajcie tym ludziom tel do Izy 503 082 952 to gdzies pod Warszawa? byla wizyta przedadopcyjna juz? choc szczerze mowiac nie lubie psow w kojcach :shake: buda i cale podworko to jeszcze jestem w stanie przezyc, ale kojec to juz za duze wiezienie... Quote
Julie Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 super wieści, że mamusia ma dom a jakie ładne imię ;) oby wszystkie szczeniaczki znalazły super domki... (ja wyjeżdżam wracam za ok tydzień) Quote
sacred PIRANHA Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 a może to jest taki kojec jak moich...czyli ze kojec sobie jest, trawka w nim rośnie a psy i tak chodzą gdzie chcą hihi? :cool3: Quote
Izabella Hossa Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Do kojca nie ! Chyba że kojec sobie jest , ale nie zamykany, tylko skąd miec pewność. Miałam kilka telefonów, ale....szkoda gadać :shake: Chłopaczki nadal czekają. Quote
NaamahsChild Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jeśli szukają domku dla wilczycy - suni.. Ksenia wciąż czeka.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-psie-dziecie-ksenia-cudowna-wilczyca-szuka-domu-141170/#post12557562 Quote
Recommended Posts