Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeczytałam 1 stronę i bardzo dobrze zrobiłaś Izabellah ludzie o wielkim sercu nie są obojętni na takie sprawy.
Powiedz bo nie czytałam całego wątku co z psiakami i mamą?
jak potrzebna jest jeszcze jakaś pomoc finansowa albo bazarkowa(bazarkowa w lipcu bo wyjeżdżam) to podaj nr konta to przeleję coś na konto ile będę mogła ale nie za dużo na razie...

Posted

Izabellah znow poza netem..
do adopcji są nadal 3 szczeniaki

zostaly 2 tyg temu odrobaczone i w poniedzialek zaszczepione

zostaly te:

i ten dlugowlosy

zrobie jutro nowe foty jak pogoda pozwoli

nikt niestety z ogloszen sensowny nie dzwoni :placz::placz::placz:

Posted

Julie napisał(a):
przeczytałam 1 stronę i bardzo dobrze zrobiłaś Izabellah ludzie o wielkim sercu nie są obojętni na takie sprawy.
Powiedz bo nie czytałam całego wątku co z psiakami i mamą?
jak potrzebna jest jeszcze jakaś pomoc finansowa albo bazarkowa(bazarkowa w lipcu bo wyjeżdżam) to podaj nr konta to przeleję coś na konto ile będę mogła ale nie za dużo na razie...

kochana kazdy grosik sie liczy, zaraz posle Ci na pw nr konta do Izy

nadal 3 szczeniaki do adpocji są, mieszkaja w hoteliku w Rajszewie

jesli mozesz wspomoc Ize bazarkami to na bank bardzo sie ucieszy

moze ma ktos karme dla szczeniat do oddania? bo zjadaja ogromne ilosci :shake:

Posted

A interesowałoby Was DT?
Bo możliwe, że udało by mi się załatwić domek tymczasowy dla jednego szczeniaczka -> być może maluch zostałby tam na zawsze. Co Wy na to? Tylko prosiłabym o transport (40 min od W-wy)

Posted

no jasne, jeden z tych maluchow jest taki dosc zamkniety, potrzebna mu bardzo socjalizacja, ludzie

a napiszesz cos wiecej o domku?
daj prosze swoj nr zadzwonimy do Ciebie jutro, bo ja tez bede poza netem
najlepiej smskiem 503 143 355 lub 503 082 952

transport to nie problem :)

Posted

Mamunia ma dom :multi:zostaje na stałe,jej nowe imię to Wadera. Sunia ma szczęście , ma wielki teren , inne psy do towarzystwa, pełną swobodę i wielkie serce swojej Pani :loveu:
Maluchy nadal czekają na dom, z tymczasu rezygnujemy poniewaz czym częściej poświęcamy czas maluchom tym bardziej Lękuś się otwiera. Więc uznałyśmy, że lepiej będzie mu z braćmi.
Maluchy mają dobrą opiekę i szalone bieganie z mamusią :lol:
Zostały zaszczepione , za tydzień kolejna szczepoionka, jeśli ktoś z Was mógłby zasponsorować szczepionki lub karmę będziemy bardzo wdzięczne.

Posted

Jest dom dla onkowatego szczeniaka. Ludzie wybrali psa ale niestety wpadł pod samochód. Buda i kojec z możliwością biegania po posesji. W domu jest mały psiak, będzie towarzystwem dla pieska. Rodzina z dwójką nastoletnich chłopców. Czy te pieski się nadają do takich warunków?

Posted

[quote name='Agata69']Jest dom dla onkowatego szczeniaka. Ludzie wybrali psa ale niestety wpadł pod samochód. Buda i kojec z możliwością biegania po posesji. W domu jest mały psiak, będzie towarzystwem dla pieska. Rodzina z dwójką nastoletnich chłopców. Czy te pieski się nadają do takich warunków?

Ponawiam pytanie Agaty69 i czekamy na odpowiedź

Posted

dajcie tym ludziom tel do Izy 503 082 952
to gdzies pod Warszawa? byla wizyta przedadopcyjna juz?

choc szczerze mowiac nie lubie psow w kojcach :shake: buda i cale podworko to jeszcze jestem w stanie przezyc, ale kojec to juz za duze wiezienie...

Posted

super wieści, że mamusia ma dom a jakie ładne imię ;)
oby wszystkie szczeniaczki znalazły super domki...
(ja wyjeżdżam wracam za ok tydzień)