Misiaczka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witam. Mogę zaadoptować na stałe jedno ze szczeniąt, bądź mamusię do domu w bloku [sporej wielkości, na parterze otoczony lasami, łąkami i polami gdzie można bawić się bez końca]. Będzie otoczony/a fachową opieką. Jest jeden problem, potrzeby byłby transport pieska w okolice Szczecina [dokładne informacje mogę podać na PW]. Zgadzam się na wizytę w celu obejrzenia warunków w jakich psiak/sunia będą mieszkać. Nie będzie psem podwórkowym/kojcowym ale domowym. Nigdy nie będzie uwiązana na łańcuchu. Co tydzień [tzn. w sobotę] będzie jechał/a ze mną do mojej babci na wieś, gdzie będzie mogła bawić się z wilkopodobnym Misiem, i suczką w typie Tosy. W domu mam jeszcze małego pieska,rudego kundelka i przyjadą do mnie dwa bezdomne kociaki które moja koleżanka znalazła w kartonie na śmietniku [gdzieś tak za tydzień]. Zostanie ze mną jeden z nich, a jeden pójdzie do adopcji do mojej koleżanki, więc zależy mi na tym żeby zwierzęta się w pełni akceptowały. Quote
asher Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Napiszcie, proszę, trochę konkretów. W jakim wieku jest suczka? Jak się zachowuje? W jakim wieku i jakiej płci są szczeniaki? Quote
Lulka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Misiaczka napisał(a):Witam. Mogę zaadoptować na stałe jedno ze szczeniąt, bądź mamusię do domu w bloku [sporej wielkości, na parterze otoczony lasami, łąkami i polami gdzie można bawić się bez końca]. Będzie otoczony/a fachową opieką. Jest jeden problem, potrzeby byłby transport pieska w okolice Szczecina [dokładne informacje mogę podać na PW]. Zgadzam się na wizytę w celu obejrzenia warunków w jakich psiak/sunia będą mieszkać. Nie będzie psem podwórkowym/kojcowym ale domowym. Nigdy nie będzie uwiązana na łańcuchu. Co tydzień [tzn. w sobotę] będzie jechał/a ze mną do mojej babci na wieś, gdzie będzie mogła bawić się z wilkopodobnym Misiem, i suczką w typie Tosy. W domu mam jeszcze małego pieska,rudego kundelka i przyjadą do mnie dwa bezdomne kociaki które moja koleżanka znalazła w kartonie na śmietniku [gdzieś tak za tydzień]. Zostanie ze mną jeden z nich, a jeden pójdzie do adopcji do mojej koleżanki, więc zależy mi na tym żeby zwierzęta się w pełni akceptowały. trzeba poczekac na Ize asher napisał(a):Napiszcie, proszę, trochę konkretów. W jakim wieku jest suczka? Jak się zachowuje? W jakim wieku i jakiej płci są szczeniaki? tak na moje oko, to mloda bardzo sunia tak 1-2 lata to max. Jest bardzo spragniona czlowieka, fajna, mila. Ciezko powiedziec cos wiecej bo siedzi w boksie. Jak sie ja wezmie na spacer to szaleje ogromnie. Kocha czlowieka bardzo. szczeniaki to chlopaki, ok 2,5-3 miesiecy teraz Quote
Izabella Hossa Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Z powodów rodzinnych chwile mnie nie było, ale już jestem, dziękuje wszystkim za pomoc. Nadal do adopcji jest mama Luka, i trzech chłopców . Obecnie mam ponad 1,500 zł długu za hotel....:shake: przyznam sie , nie wiem co dalej robić. Nie mam siły oddać ich do schronu, bo przeciez nie po to je chciałam ratować, ale nie dam rady za nie płacić. Nie są moimi jedynymi psami. Czuje sie bezsilna , jak idiotka. Nabrałam psów , a teraz się użalam nad sobą. Chyba mnie to wszystko przerosło.... Quote
Gosiapk Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='izabellah-aldonda'] Czy to sa bazarki na tą sunieczkę i jej dzieci? Quote
Lulka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 zapraszam na bazarek dla rodzinki http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-pizama-trampki-torby-ksiazka-shape-inne-na-ratowanie-szczeniakow-23-06-a-140096/#post12467840 Quote
GoskaGoska Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Misiaczka napisał(a):Witam. Mogę zaadoptować na stałe jedno ze szczeniąt, bądź mamusię do domu w bloku [sporej wielkości, na parterze otoczony lasami, łąkami i polami gdzie można bawić się bez końca]. Będzie otoczony/a fachową opieką. Jest jeden problem, potrzeby byłby transport pieska w okolice Szczecina [dokładne informacje mogę podać na PW]. Zgadzam się na wizytę w celu obejrzenia warunków w jakich psiak/sunia będą mieszkać. Nie będzie psem podwórkowym/kojcowym ale domowym. Nigdy nie będzie uwiązana na łańcuchu. Co tydzień [tzn. w sobotę] będzie jechał/a ze mną do mojej babci na wieś, gdzie będzie mogła bawić się z wilkopodobnym Misiem, i suczką w typie Tosy. W domu mam jeszcze małego pieska,rudego kundelka i przyjadą do mnie dwa bezdomne kociaki które moja koleżanka znalazła w kartonie na śmietniku [gdzieś tak za tydzień]. Zostanie ze mną jeden z nich, a jeden pójdzie do adopcji do mojej koleżanki, więc zależy mi na tym żeby zwierzęta się w pełni akceptowały. i czy cos wyszlo z tej adpocji????? Quote
Lulka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 nie, Misiaczka juz sie nie odezwala :shake: kto moze pomoc choc troszke? Quote
Lulka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 doszla wplata od menrzusia za swieczke i zapalarke 40 zł bedzie na szczeniaczki - dzieki :loveu: dorzucam 120 zł od mojej kumpeli ;) kto moze jeszcze dorzucic grosik??? dlug jest mega ogromny hotelik nie bedzie trzymal maluchow w nieskonczonosc za free, pomozcie plisss :modla: Quote
Izabella Hossa Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 GoskaGoska napisał(a):i czy cos wyszlo z tej adpocji????? Niestety nie mogę w tej chwili pozwolić sobie na wydatek za transport., dług w hotelu jest ogromny..... Quote
Izabella Hossa Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Lulka napisał(a):doszla wplata od menrzusia za swieczke i zapalarke 40 zł bedzie na szczeniaczki - dzieki :loveu: dorzucam 120 zł od mojej kumpeli ;) kto moze jeszcze dorzucic grosik??? dlug jest mega ogromny hotelik nie bedzie trzymal maluchow w nieskonczonosc za free, pomozcie plisss :modla: Dziękuje :loveu: Quote
GoskaGoska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 no ale przeciez często psy kursują w rozne storny z dogo - nie da się polącząc transportu ? a jeden szczeniak mniej to 10zl za dobę też mnieje. Quote
Lulka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 GoskaGoska napisał(a):no ale przeciez często psy kursują w rozne storny z dogo - nie da się polącząc transportu ? a jeden szczeniak mniej to 10zl za dobę też mnieje. ale napisalam wyzej ze Misiaczka sie juz nie odezwala :shake: to gdzie mamy go zawozic? :roll: Quote
GoskaGoska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 no jak sie domek nie oddzywa to pewnie. maja psiki aktualne ogloszenia? Quote
Lulka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dałam allegro, alegratke, gumtree Iza dala do oferty i wyborczej ale kazde nastepne ogloszenie na wage złota teraz wakacje niestety... Quote
GoskaGoska Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 sunia sie pokazuje, zeby tylko w gazecie jej wydrukowali Quote
morisowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 izabellah, szykuj się na telefony :cool3: dałam trochę ogłoszeń z nowymi fotkami szczeniąt i musi coś się ruszyć! Quote
mortikia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Witajcie. Jak wygląda sytuacja z maluchami? Ile ich zostało do oddania? W jakiej są kondycji? Ile teraz mają? Wiem, dużo pytań ;) Ale być może będzie domek :cool3: Hodowcy kotów rasowych (norweskie leśne itd), mają dwa kundelki, mieszkają w dużym domu z ogrodem i szukają owczarkopodobnego chłopaka, który mieszkałby na podwórku i miał możliwość przebywania też w domu. Quote
Lulka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 potrzebne jest 6 szczepionek dla rodzinki koszt hurtowy 210 zł kto moze pomoc w zakupie??? :modla: Iza moze wpisz w temacie prosbe o wsparcie na hotel, szczepionki Quote
Lulka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mortikia napisał(a):Witajcie. Jak wygląda sytuacja z maluchami? Ile ich zostało do oddania? W jakiej są kondycji? Ile teraz mają? Wiem, dużo pytań ;) Ale być może będzie domek :cool3: Hodowcy kotów rasowych (norweskie leśne itd), mają dwa kundelki, mieszkają w dużym domu z ogrodem i szukają owczarkopodobnego chłopaka, który mieszkałby na podwórku i miał możliwość przebywania też w domu. maluchy maja chyba ponad 3 miechy juz, ale najlepiej zadzwon bezposrednio do Izy 503 082 952 Quote
Recommended Posts