Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.
Mogę zaadoptować na stałe jedno ze szczeniąt, bądź mamusię do domu w bloku [sporej wielkości, na parterze otoczony lasami, łąkami i polami gdzie można bawić się bez końca]. Będzie otoczony/a fachową opieką. Jest jeden problem, potrzeby byłby transport pieska w okolice Szczecina [dokładne informacje mogę podać na PW]. Zgadzam się na wizytę w celu obejrzenia warunków w jakich psiak/sunia będą mieszkać. Nie będzie psem podwórkowym/kojcowym ale domowym. Nigdy nie będzie uwiązana na łańcuchu. Co tydzień [tzn. w sobotę] będzie jechał/a ze mną do mojej babci na wieś, gdzie będzie mogła bawić się z wilkopodobnym Misiem, i suczką w typie Tosy. W domu mam jeszcze małego pieska,rudego kundelka i przyjadą do mnie dwa bezdomne kociaki które moja koleżanka znalazła w kartonie na śmietniku [gdzieś tak za tydzień]. Zostanie ze mną jeden z nich, a jeden pójdzie do adopcji do mojej koleżanki, więc zależy mi na tym żeby zwierzęta się w pełni akceptowały.

Posted

Misiaczka napisał(a):
Witam.
Mogę zaadoptować na stałe jedno ze szczeniąt, bądź mamusię do domu w bloku [sporej wielkości, na parterze otoczony lasami, łąkami i polami gdzie można bawić się bez końca]. Będzie otoczony/a fachową opieką. Jest jeden problem, potrzeby byłby transport pieska w okolice Szczecina [dokładne informacje mogę podać na PW]. Zgadzam się na wizytę w celu obejrzenia warunków w jakich psiak/sunia będą mieszkać. Nie będzie psem podwórkowym/kojcowym ale domowym. Nigdy nie będzie uwiązana na łańcuchu. Co tydzień [tzn. w sobotę] będzie jechał/a ze mną do mojej babci na wieś, gdzie będzie mogła bawić się z wilkopodobnym Misiem, i suczką w typie Tosy. W domu mam jeszcze małego pieska,rudego kundelka i przyjadą do mnie dwa bezdomne kociaki które moja koleżanka znalazła w kartonie na śmietniku [gdzieś tak za tydzień]. Zostanie ze mną jeden z nich, a jeden pójdzie do adopcji do mojej koleżanki, więc zależy mi na tym żeby zwierzęta się w pełni akceptowały.

trzeba poczekac na Ize

asher napisał(a):
Napiszcie, proszę, trochę konkretów. W jakim wieku jest suczka? Jak się zachowuje? W jakim wieku i jakiej płci są szczeniaki?

tak na moje oko, to mloda bardzo sunia tak 1-2 lata to max. Jest bardzo spragniona czlowieka, fajna, mila. Ciezko powiedziec cos wiecej bo siedzi w boksie. Jak sie ja wezmie na spacer to szaleje ogromnie. Kocha czlowieka bardzo.

szczeniaki to chlopaki, ok 2,5-3 miesiecy teraz

Posted

Z powodów rodzinnych chwile mnie nie było, ale już jestem, dziękuje wszystkim za pomoc.

Nadal do adopcji jest mama Luka, i trzech chłopców .
Obecnie mam ponad 1,500 zł długu za hotel....:shake: przyznam sie , nie wiem co dalej robić. Nie mam siły oddać ich do schronu, bo przeciez nie po to je chciałam ratować, ale nie dam rady za nie płacić. Nie są moimi jedynymi psami. Czuje sie bezsilna , jak idiotka. Nabrałam psów , a teraz się użalam nad sobą. Chyba mnie to wszystko przerosło....

Posted

Misiaczka napisał(a):
Witam.

i czy cos wyszlo z tej adpocji?????

Posted

doszla wplata od menrzusia za swieczke i zapalarke
40 zł bedzie na szczeniaczki - dzieki :loveu:
dorzucam 120 zł od mojej kumpeli ;)

kto moze jeszcze dorzucic grosik??? dlug jest mega ogromny

hotelik nie bedzie trzymal maluchow w nieskonczonosc za free, pomozcie plisss :modla:

Posted

Lulka napisał(a):
doszla wplata od menrzusia za swieczke i zapalarke
40 zł bedzie na szczeniaczki - dzieki :loveu:
dorzucam 120 zł od mojej kumpeli ;)

kto moze jeszcze dorzucic grosik??? dlug jest mega ogromny

hotelik nie bedzie trzymal maluchow w nieskonczonosc za free, pomozcie plisss :modla:

Dziękuje :loveu:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no ale przeciez często psy kursują w rozne storny z dogo - nie da się polącząc transportu ? a jeden szczeniak mniej to 10zl za dobę też mnieje.

ale napisalam wyzej ze Misiaczka sie juz nie odezwala :shake: to gdzie mamy go zawozic? :roll:

Posted

Witajcie.
Jak wygląda sytuacja z maluchami?
Ile ich zostało do oddania?
W jakiej są kondycji?
Ile teraz mają?
Wiem, dużo pytań ;) Ale być może będzie domek :cool3: Hodowcy kotów rasowych (norweskie leśne itd), mają dwa kundelki, mieszkają w dużym domu z ogrodem i szukają owczarkopodobnego chłopaka, który mieszkałby na podwórku i miał możliwość przebywania też w domu.

Posted

potrzebne jest 6 szczepionek dla rodzinki koszt hurtowy 210 zł kto moze pomoc w zakupie??? :modla:

Iza moze wpisz w temacie prosbe o wsparcie na hotel, szczepionki

Posted

mortikia napisał(a):
Witajcie.
Jak wygląda sytuacja z maluchami?
Ile ich zostało do oddania?
W jakiej są kondycji?
Ile teraz mają?
Wiem, dużo pytań ;) Ale być może będzie domek :cool3: Hodowcy kotów rasowych (norweskie leśne itd), mają dwa kundelki, mieszkają w dużym domu z ogrodem i szukają owczarkopodobnego chłopaka, który mieszkałby na podwórku i miał możliwość przebywania też w domu.

maluchy maja chyba ponad 3 miechy juz, ale najlepiej zadzwon bezposrednio do Izy 503 082 952