Izabella Hossa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Mały Horacy odebrany. Żałuję, że dopiero teraz. Nie wiem co Ci ludzie mu robili. Jest przerażony, wciąż sie trzęsie.... 14,09,2009 Dostałam telefon, że szczeniak rozrabia , gryzie itp......mam go zabrać ,bo jest nie do zniesienia. Nawet nie dyskutowałam, ręce mi opadły. Jej dzieci zaczęły umierać.... Była zdana na siebie na wsi, gdzie nikt jej nie chciał przygarnąć, z 9- ciorga szczeniąt przeżyło 5 tylko dzięki jednej rodzinie, której los zwierząt nigdy nie był obojętny. Pewien Pan, który kilka miesięcy temu adoptował ode mnie małego Alka odwiedził swoją rodzinę, tam pierwszy raz zobaczył sunie. szukała jedzenia i sprytnie wynosiła każdy kąsek dla swych dzieci. Wspomniany Pan zadzwonił do mnie z zapytaniem co robić. Odradziłam wzywanie "pomocy" okolicznego schroniska. Miałam różne straszne pomysły, oddania do innego schroniska, ewentualne zabranie suki do Warszawy do hotelu, a maluchy do "lepszego schronu", wciąz rozmyślałam i planowałam.Sama nie mogłam pomóc , bo jestem bez grosza...Jednak za namową kolezanki i własnego sumienia powiedziałam Panu żeby bezzwłocznie zawiózł rodzinkę do pod warszawskiego hoteliku. Pan bardzo sie ucieszył, kupił worek karmy, dostarczył rodzinkę do Warszawy.Nie mogłam udać ,że nic nie mogę zrobić, nie mogłam odmówić pomocy i spac spokojnie, nie mogłam. Sunia na początku była przelękniona, maluchy bały sie wszystkiego, teraz jednak sa wesołe, wręcz rozrabiają. Sunia jest wyjątkowa, prawdziwe wielkie psie serce. Ona oddycha człowiekiem. Chodzi przy nodze i wpatruje sę w człowieka.Jest młodziutka i bardzo wdzięczna za kazdy dobry gest . Teraz martwie się jak opłacę hotel, wiem to nieodpowiedzialne , ale nie mogłam odmówić, dobrze wiem jaki spotkał by je los. Mam kilka rzeczy na bazarek, jesli ktoś z Was chce , czy może w jakiś sposób pomóc, to będę bardzo, bardzo wdzięczna. (Wadera)Luka i jej maluchy Quote
beka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 O matko :( Dziękuję że ja zabrałaś, podeślij nr konta... To ile maluchów zostało? Quote
Poker Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 maluchy są śliczne.:loveu: W jakim są wieku, czy mozna już je ogłaszać? Jeżeli tak, to poproś w tytule wątku o to. napisz ile kosztuje hotel i w czym Ci najpilniej jest potrzebna pomoc. Quote
Lulka Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 zrobilam malym allegro, ale.gratke i gumtree, dalam do wyborczej i oferty ale wiadomo to malo, kto moze jeszcze pomoc? w ogloszeniach, w bazarkach, w czymkolwiek :modla: śliczne szczeniaczki do adopcji! (643263022) - Aukcje internetowe Allegro male sa odrobaczone ale jeszcze nie zaszczepione, bo nie ma na to kasy :placz: nawet na hotel nie ma, sa to pewnie koszty astronomiczne.....Iza na ile sie umowilas za calą 6??? sytuacja jest lekko patowa :shake::-( nie mowie nawet ile karmy zjada ta gromada.... Quote
Izabella Hossa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Wstępnie 10zł za szczeniora ( 5 chłopców, ok 2,5 m-ca) i za sukę , czyli 60 dziennie, wciąż marudzę o zniżkę, ale to i tak jakiś koszmar. Pocieszające jest to ,że cała rodzinak ma się dobrze. Dzięki za chęć pomocy .beka jeden to taki Onek długowłosy :razz: Ps. Konto -mogę założyć skarpete na AFN, albo dać swoje, czy lulki (jak się zgodzi) ,jak wolisz ? Quote
Izabella Hossa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 lulka dzięki za allegro, już mam telefony z zapytaniem o maluchy... Ps. zrobiłam zdjęcia fantów, podpowiesz jak się robi bazarek ? Quote
Lulka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 izabellah-aldonda napisał(a):lulka dzięki za allegro, już mam telefony z zapytaniem o maluchy... Ps. zrobiłam zdjęcia fantów, podpowiesz jak się robi bazarek ? w pierwszym poscie piszesz na co jest bazarek, date, godzine zakonczenia i ze koszty przesylki ponosi kupujacy, dalej wklejasz opis, cene i zdjecie (5 zdjec na 1 post) w tytule musi tez byc data zakonczenia bazarku jak bedziesz miec problem to przeslij mi na maila ;) mam nadzieje, ze szybko pojda do cudownych domkow :lol: Quote
Victorianka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Maluchy są prześliczne, a taka wspaniała sunia zasługuje na domek. Podaj mi namiary na siebie i twój numer konta. W tym miesiącu dużo nie pomogę, ale zawsze to jednak coś. Quote
Izabella Hossa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Victorianka napisał(a):Maluchy są prześliczne, a taka wspaniała sunia zasługuje na domek. Podaj mi namiary na siebie i twój numer konta. W tym miesiącu dużo nie pomogę, ale zawsze to jednak coś. Dziękuje bardzo :loveu: Quote
Izabella Hossa Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Kochane ciotki, czy ktoś kto potrafi może zrobić banerek ? Quote
kometa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ale cudna brzdącowa roidzinka:loveu: jak (niestety oprócz finansowo)można pomóc? Quote
koosiek Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Gdyby nie ta smycz, byłaby niemal jak wilczyca. Szczególnie te małe takie wilkowate ;) Quote
morisowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 http://img194.imageshack.us/img194/2304/p1080870.jpg mamusia cudo :loveu: moje podejście do szczeniąt izabellah znasz ;) czwartek mam wolne, poodnawiam ogłoszenia z nowymi fotkami Quote
Izabella Hossa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Dzięki wszystkim :loveu: Wiem, że każda z nas ma nadprogramowe bidy, ale czasem tak bywa,że cudze łatwiej wydać niż swoje tymczasy. Dlatego o ogłoszenia proszę, proszę !:loveu: Quote
kometa Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 a może zabrac choć garstkę tutaj? [url=http://przytulpsa.home.pl/event/]Strona G Quote
terra Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Wstawiłam DONeczka do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/mlody-donek-do-domu-z-ogrodem-wawa-zyrardow-138614/#post12353415 Wieczorem zrobię banerek ślicznej rodzince. Quote
NaamahsChild Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Witam w gronie wilczyc! Moja tymczasowiczka Ksenia przesyła całusy! Quote
terra Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Piękna sunia i jej dzieciaczki czekają na kochające domki. Quote
Recommended Posts