Kamila_s Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Basiu super!!!! juz lece trachnac mu allegro!!!:-) Quote
Kamila_s Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Bobis na allegro!!;) Sliczny PIESEK pies SZUKA DOMU!! (806167947) - Aukcje internetowe Allegro Quote
basia0607 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Dziekuje Kamila. Mam małą poprawke , nie wiem czy można jeszcze coś zmienić ) Uratowany z Krzyczek .druga to ja bym wiecej napisała o tym co przeżył( tam psy kończyły masowo w dziurze wykopanej w ziemi, ok 2 ton zwłok ), dałabym zdjęcie bobika na chlebie bo jest bardzo wymowne. On nie jest dla każdego, musi trafic do wyjatkowego milosnika. Nie miej do mnie żalu za moje sugestie.;) Quote
Kamila_s Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 no Ty chyba Basiu oszalalas,ze mialabym sie za cos gniewac..chcesz kopa????:eviltong::eviltong:;);) a mow mi ile wlezie co mam zmienic,poprawic itd...Ty znasz go najlepiej i wiesz najlepiej co tam pisac;) na przyszlosc nawet tak mi nie pisz bo mnie wkurzysz;):eviltong: Poprawie Basiu w weekend bo do soboty jestem uziemiona i zrobie tak jak mowisz...powiem Ci tez,ze Bobis ma dosc duzo zagladaczy..duzo osob wchodzi go ogladac...to dobry znak;) Quote
Kamila_s Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kto pomoze porobic ogloszenia Bobisiowi!!!! Quote
Kamila_s Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 postaram sie dorobic nowe ogloszenia......;) Quote
Kamila_s Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Basiu na moim allegro dla Bobisia jest jeden obserwator!!! zaciskam mocno,mocno kciuki!!! Quote
Kamila_s Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Basiu na moim allegro jest dwoch obserwatorow!!!!:-):-) dwom osobom Bobis sie spodobal...pilnuj telefonu!!:-):-) Quote
Recommended Posts