Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iiiiiiiiiiii to już trzymam :kciuki: a tą krew da sie tam na miejscu zrobić? pogadaj z wetem czy ten zapach to moze być coś nie tak czy trzeba robić badania czy wystarczy go ciachnac co? wiesz ile kaski mam wysłać do Fundacji na tą kastrację?

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No citki dawajcie no Czikena do nowego domu bo mi cholera miejsce u mosii blokuje:evil_lol::evil_lol:

Mosii, robimy tak jak mowilas...czyli dajemy go do tego weta. Jutro jakos zadzwonie i dogadamy wszystko:p

Posted

malawaszka napisał(a):
iiiiiiiiiiii to już trzymam :kciuki: a tą krew da sie tam na miejscu zrobić? pogadaj z wetem czy ten zapach to moze być coś nie tak czy trzeba robić badania czy wystarczy go ciachnac co? wiesz ile kaski mam wysłać do Fundacji na tą kastrację?

spróbujemy zrobic tez krew ale najpierw wypytam weta,
niech wywącha:evil_lol:

o kaske pytaj fundacje,

a i dobra wiadomosc, chłopak szybciutko we włos porasta juz nie wygląda na gołego :lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
No citki dawajcie no Czikena do nowego domu bo mi cholera miejsce u mosii blokuje:evil_lol::evil_lol:

Mosii, robimy tak jak mowilas...czyli dajemy go do tego weta. Jutro jakos zadzwonie i dogadamy wszystko:p

Sie zacytuje:lol: bo posty przeskakuja na poprzednie strony:roll:

Posted

[quote name='malawaszka']dobra citka - robimy co możemy :lol:

Przeczytalam zamist citka to cipka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czas sie polozyc chyba.

Kto mi podesle tekst do ogloszen dla Czikena?? Albo gdzie go znajde? Uporam sie z wystwieniem mega bazaru dla CCtow (bedzie dvd, drukareczka do zdiec, cos na odchudzanko, cygaro kubanskie orginalne- przemycane:lol: i masa innych ciekawych rzeczy, sory za raklame:diabloti:)
to pooglaszam sznupa:loveu:

Posted

Dopiero dzisiaj miałam czas na przeczytanie całego wątku. No i o malo nie padłam jak zobaczyłam tą pięęęęęękną fryzurkę :crazyeye::mdleje::mdleje:
Trzymam w poniedziałek mocno kciuki za powodzenie oiperacji

Posted

dajcie mu spokój - jest piękny :roll: i tego się trzymajmy :diabloti:

kudły to tylko kudły - odrosną - moje diablę też wygląda jak owca po postrzyżynach a ja wszystkim mówię że tak miało być :evil_lol:

chcemy domku i już!!!

Posted

to nie był garncarz :shake: to producent kasków był na pewno :mad: co nie zmienia faktu że psina szałowa i czeka na kogoś kto (oprócz nas oczywiście) dostrzeże jego urodę i cudną sznaucerzą chęć bycia kochanym :loveu:

Posted

Bądź jutro dzielny kurczaku :loveu:

malawaszko jesteś w stanie zebrać np. w pierwszy post ogłoszenia gdzie jest Cziken? Nie chce mi się szukać po wątku :oops:, a chciałabym dorobić ale bez sensu dublować.

Posted

Weszka rób gdzie możesz - ja robiłam wcześniej więc jak zrobisz teraz to Twoje będą wyżej - zawsze to większa szansa :cool3: :loveu: zresztą ja nie robiłam mu jeszcze dużo ogłoszen - allegro, alegratka, cafeanimal i e-zwierzak bo... czekałam na zdjęcia w nowej fryzurce :megagrin: a teraz do ogłoszeń daję stare jak był zarośnięty :evil_lol: