Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetnie !!!!

A ja mam problem :( Znajomy wziął Torę przed wczoraj i dzisiaj do mnie dzwonił że mi ją odwiezie bo jednak nie mogą jej wziąć... :-(
Ludzie od Roxy także jej raczej nie wezmą bo ktoś im powiedział że na jest z rodowodem a mąż chce żeby pies był piękny i czystej rasy... :shake::roll:

Mortikia nie chciałabyś jednej do siebie ? :evil_lol:

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kana']Świetnie !!!!

A ja mam problem :( Znajomy wziął Torę przed wczoraj i dzisiaj do mnie dzwonił że mi ją odwiezie bo jednak nie mogą jej wziąć... :-(
Ludzie od Roxy także jej raczej nie wezmą bo ktoś im powiedział że na jest z rodowodem a mąż chce żeby pies był piękny i czystej rasy... :shake::roll:

Mortikia nie chciałabyś jednej do siebie ? :evil_lol:

Skaczę z radości, że Angel ma taki fajny domek !!!:multi:
Tak, jak Ci pisałam - zrobię ogłoszenie na allegro o maluchach i pewnie wezmę jedną z nich ;) Masz jakieś nowe zdjęcia?

Super, że jest bazarek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dzwonił dzisiaj jeden Pan.
Szuka pieska dla ojca który mieszka w domu z ogródkiem. Mieli dobermanke i owczarka kiedys.
Bardzo im się spodobała Roxa.
Czekam na ich wizyte u nas ;)

Tak mam taką.

Mam także 2 na telefonie ale nie mam kabla :D ewentualnie mmsem moge komus przesłać :P

Posted

[quote name='Kana']Dzwonił dzisiaj jeden Pan.
Szuka pieska dla ojca który mieszka w domu z ogródkiem. Mieli dobermanke i owczarka kiedys.
Bardzo im się spodobała Roxa.
Czekam na ich wizyte u nas ;)

Tak mam taką.

Mam także 2 na telefonie ale nie mam kabla :D ewentualnie mmsem moge komus przesłać :P

Śliczności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

ROXANA W nowym super domu!
Roxi zamieszkała w Tczewie w domku z ogrodkiem gdzie wczesniej mieszkały kolejno dobermanka i owczarka.
Tak się cieszę :loveu:

Jutro wraca do mnie Tara...
Ehh ine bede komentowac...
No nic ale jutro także przyjezdza małzenstwo to ją obejrzy sobie.
Ale wątpie ze im dam.

Posted

a kim jest Tara?

mamy w schronie szczeniaka,w wieku Waszych szczeniat,owczarkowaty,zerknijcie prosze,czy to nie rodzina.Czy oni wydali jakies te szczeniaki poza Wasza akcja? bo suczka ma juz domowa sierść.Zaraz pokaże fotki.

Posted

Tara to ich siostra którą miał adoptować "moj" znajomy a dokładniej mojej mamy.
Dałam im dwa dni temu ją żeby pokazał reszcie domownikow i miała zostac...

Tak pracownicy niektórzy brali. Wydano poza nami 4 szczeniaki.

Posted

brazowa1 napisał(a):
kana ja czuje,ze to szczeniak z rodziny-ona ma ten sam charakter-tez taki dobry ,rozwazny szczeniak-jak Roksa.

Możliwe :placz:
Masz zdjęcia???? :shake:

Posted

ZAADAPTOWANA
az taak dokladnie sama nie jest-ma bardziej szczurkowata gębusie i jest brzydsza.Wiek,wzrost-identyko.
Domowa już-nie ma tej szorskiej,podworkowej sierści,jak Twoja miala.

Posted

Ppzyglądając się zdjęciom ma nawet szare włosy na czole jak te moje tu miały.
Ma brązowo kremowe nogi ? Dobra to szukamy transportu?

Posted

hm,tylko moze byc tak,ze zanim bedzie transport,to ona zostanie wydana.A nie mam mozliwosci blokowania suczki w schronie-i nawet bym nie chciała,bo kazdy dzien dla pieska w tym wieku w schronie,jest dniem "do tyłu".Chociaz oczywiscie bardzo,bardzo bym chciała,aby trafila do mortikii,bo wiem,ze dom bedzie przeswietlony,sterylizacja w przyszłości itd.

ma brazowo-kremowe nogi.Mysle,ze to jest suczka z tego miotu-przede wszystkim,z uwagi na wiek.Jeszcze wczoraj mialam Rokse na rekach,wyglaskalam ja,wiec mam porownanie.

Posted

[quote name='Kana']Drugi bazarek :
http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-psie-rzeczy-k-smakule-szelki-smycz-rekawica-na-szczeniaki-do-06-06-a-138834/

Justyna ile wydałas na tamtą suczkę ? Zebysmy wiedziały ile trzeba Ci oddac.

Kurcze kurcze moze ją wezme i przechowam do tego czasu.
Czy mogłabyś ją zabrać stamtąd?

Justyna na pewno Ci ją mamy przywieźć ?

Odrobaczenia, witaminy, zabawka, karma - ok. 130 zł (liczę tylko część karmy, bo zostało mi pół worka Puppy - kupiłam 15 kg).
Jeśli małą da się zabrać do wtorku, to przywieźcie.

Posted

Zdjęcia Roxy przed adopcją :

Zdjęcia dzisiejsze przywiezionej Tary, której jedno uszko przygotowywuje się do powstania ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='mortikia']Odrobaczenia, witaminy, zabawka, karma - ok. 130 zł

jojć :crazyeye:

[FONT=Book Antiqua]No już tych witamin i zabawki mogłabyś nie liczyć.. bo z bazarku to nie wiem czy da radę..[/FONT]