luka1 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 gdzie są wielbiciele małych psinek? Bardzo by się przydały zdjęcia :-( Quote
luka1 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Własnie byłam na stronie schroniska - nie ma mojej LUKI w bazie danych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ktoś coś wie ??????????????????????????????????????????????????????? Quote
nika28 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 szajbus napisał(a):Co się dzieje z Luką? Właśnie... ??? :roll: Quote
szajbus Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Czy ktos może powiedzieć co sie dzieje z Luką, czemu zniknęła ze strony schroniska? Znalazła dom? Quote
luka1 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Nadal nic nie wiadomo? - zadzwonie jutro do schroniska, moze coś sie dowiem Quote
szajbus Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dziewczyny sprawdzą co z sunią. W poniedziałek dadzą odpowiedź. Quote
luka1 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 myślę, mam nadzieję że poszła do domu - ale bym sie cieszyła. Quote
szajbus Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Hej dziewczyny odezwijcie się i powiedzcie co z Luką? Quote
ewatonieja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 tu trzeba działąc na pw tak to wołasz w próżnię Quote
luka1 Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 ja juz nie pytam - to wołanie "na puszczy". Mam tylko nadzieję że poszła do domu a nie podzieliła losu Kelwina i innych. Quote
kikou Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 luka1 napisał(a):ja juz nie pytam - to wołanie "na puszczy". Mam tylko nadzieję że poszła do domu a nie podzieliła losu Kelwina i innych. a jak sie zadzwoni do schroniska to nie podadzą informacji co się z nią stało? Quote
ewatonieja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 od jutra jest inwentaryzacja, wiec bedzie zamieszanie, ale próbuj heheh tam albo telefon zajety a jak sie dodzwonisz to sie bezczelnie rozłaczą nawet sie nie odzywając do słuchawki obawiam się ze w bazie taki sam porządek, jelsi nie znasz nr chip to nic nie wskórasz :-( Quote
kikou Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 i to jest tragedia... przecież wolontariusze działają żeby im pomóc, a tu nawet rzetelną informację trudno uzyskać...:shake: to nic.... czekamy, aż któraś z Was bedzie w schronisku i dotrze do dokumentacji małej.... Quote
nika28 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Tam jest 700 psów... Wolontariusze nie pamiętają wszystkich znajdujących się tam zwierząt... Przynajmniej ja tak usłyszałam przez telefon. Quote
piechcia15 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 przepraszam za offa ale musimy uratować tego psa pilnie potrzebne wsparcie potrzebne dla Pabianickiego Topielca umieszczonego na tymczasie http://www.dogomania.pl/forum/f1159/oto-tragiczna-historia-prawie-utopionego-psa-w-pabianicach-141975/#post12618847 roześlijcie proszę jego wątek do kogo możecie aby jak najwięcej osób go zobaczyło, a nóż widelec komuś wpadnie w oko Quote
ewatonieja Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 a po co sunia ma numerek? a po co w schronisku jest baza psów? retoryczne pytania, wiemy o co chodzi... Quote
b_b Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Luka spędziła w schronisku 3 tygodnie, prawdopodobnie została adoptowana, żeby się tego dowiedzieć ktoś z pracowników musiałby pogrzebać w bazie, jutro będę w schronisku i postaram się dowiedzieć. Tymczasem w schronisku jest już druga nieśmiała Luka... Quote
luka1 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 b_b napisał(a):Luka spędziła w schronisku 3 tygodnie, prawdopodobnie została adoptowana, żeby się tego dowiedzieć ktoś z pracowników musiałby pogrzebać w bazie, jutro będę w schronisku i postaram się dowiedzieć. Tymczasem w schronisku jest już druga nieśmiała Luka... Wiem, że jest sunia o tym imieniu - tylko .... a szkoda słów:shake: Quote
b_b Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ewatonieja napisał(a):i co sa jakies informacje?:cool3: Niestety nie udalo mi sie nic dowiedziec, za kazdym raziem jak jestem w schronisku, to jest tyle roboty, ze nie wiadomo w co rece wlozyc...,zwlaszcza teraz - po inwentaryzacji, takze prosze o wyrozumialosc i cierpliwosc Quote
Recommended Posts