Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie byłam na stronie schroniska - nie ma mojej LUKI w bazie danych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ktoś coś wie ???????????????????????????????????????????????????????

• 3 weeks later...
Posted

luka1 napisał(a):
ja juz nie pytam - to wołanie "na puszczy". Mam tylko nadzieję że poszła do domu a nie podzieliła losu Kelwina i innych.

a jak sie zadzwoni do schroniska to nie podadzą informacji co się z nią stało?

Posted

od jutra jest inwentaryzacja, wiec bedzie zamieszanie, ale próbuj heheh tam albo telefon zajety a jak sie dodzwonisz to sie bezczelnie rozłaczą nawet sie nie odzywając do słuchawki obawiam się ze w bazie taki sam porządek, jelsi nie znasz nr chip to nic nie wskórasz :-(

Posted

i to jest tragedia... przecież wolontariusze działają żeby im pomóc, a tu nawet rzetelną informację trudno uzyskać...:shake:

to nic....
czekamy, aż któraś z Was bedzie w schronisku i dotrze do dokumentacji małej....

Posted

Luka spędziła w schronisku 3 tygodnie, prawdopodobnie została adoptowana, żeby się tego dowiedzieć ktoś z pracowników musiałby pogrzebać w bazie, jutro będę w schronisku i postaram się dowiedzieć.

Tymczasem w schronisku jest już druga nieśmiała Luka...

Posted

b_b napisał(a):
Luka spędziła w schronisku 3 tygodnie, prawdopodobnie została adoptowana, żeby się tego dowiedzieć ktoś z pracowników musiałby pogrzebać w bazie, jutro będę w schronisku i postaram się dowiedzieć.

Tymczasem w schronisku jest już druga nieśmiała Luka...

Wiem, że jest sunia o tym imieniu - tylko .... a szkoda słów:shake:

Posted

ewatonieja napisał(a):
i co sa jakies informacje?:cool3:

Niestety nie udalo mi sie nic dowiedziec, za kazdym raziem jak jestem w schronisku, to jest tyle roboty, ze nie wiadomo w co rece wlozyc...,zwlaszcza teraz - po inwentaryzacji, takze prosze o wyrozumialosc i cierpliwosc