Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluję egzaminu :razz: A wierzę, że Cię ten brak snu wyczerpuje, też tak mam ;) Właśnie kończyłam robić ogłoszenia jednemu psiakowi i zasypiałam na klawiaturze :cool3: Jak jeżdżę na studia to wstaję o 4.30-5, więc jest mi całkiem wesoło przy chodzeniu spać najwcześniej o 23, a zazwyczaj 24 :evil_lol:

Życzę, żeby długi spacer wam się udał :p

http://images39.fotosik.pl/217/cfb2d98bf3876cd2.jpg
Widzę, że Toudi równie ambitny jak Chibi :diabloti:

http://images49.fotosik.pl/221/87d8bfe6b0f00659.jpg
Jaki zafrasowany :evil_lol:

Dobranoc :loveu:

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj dostałam maila ze zdjęciami Toudiego z pierwszego dnia życia :) I trochę późniejsze :)) Więc pokazuje :) bo strasznie mnie to ucieszyło i rozczuliło :) 1 listopada mineło nasze wspólne 6 miesięcy :)

Patrzcie się na tą małą łapeczke, i tą mini białą końcówkę ogonka, która teraz jest niezłym pędzlem :P

a tu już trochę większy byczek :)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Talia napisał(a):
Ale jak widzisz prawdziwa świnkę to nie siusiasz?:evil_lol::eviltong: Bo moge Ci przesłac zdjęcia mojej:lol::loveu:

Prawdziwa też fajna ale nie ma w sobie takiego czaru:eviltong:
Nie siusiam tylko sie rozpływam o!:loveu::eviltong:

Posted

[quote name='eria']a co tu taka pustka ? Właścicielka galerii gdzie się podziała ? :mad:

ach... dzieje się tak wiele :D Prawie w ogóle nie siedze przy kompie :D Ledwo mi starczy czasu na cokolwiek :D Jesień- zima ma jednak ten poważny minus, że za wcześnie robi się ciemno :D A tak cała reszta jest ok :D

Dzisiaj pierwszy raz dostałam upomnienie! :D hehehe Bo Toudi biegał na wlokoncej się za nim smyczy, bez kagańca. Hehehe no cóż musiał być ten pierwszy raz :evil_lol::cool3:

Dzisiaj też w nocy, pierwszy raz moje zwierzaczki, spały tak blisko siebie że były wtulone pleckami i dupkami, nie raz się już zdazało że Puma i Toudi spali na jednym łóżku ale zwykle na dwóch rogach, a tu prosze, takie zadki przytulone, Mała czyli bura kotka, jak zwykle trzyma się z daleka ;) Ale ogólnie super :D ucieszyłam się starsznie :)

Posted

ach jak sie ciesze, Toudi powoli wraca do pionu hehehe :D Mielismy male porblemy, wiadomo taka pora roku, wczesniej sie robi ciemno, wiec spacery mamy krotsze, przez co Toudi troszke niegrzeczy sie zrobil i male wariacje wyprawial, jednak dzisaj na spacerku :D boziu grzeczniutki :D Tzn. wiadomo slodkie szalenstwo, ale dawal sie normalnie zapinac na smycz (a wlasnie z tym mielismy problemy, na wolanie przychodzil, wyciagalo sie do niego reke, a ten zadowolony odskakiwal i z machajacym ogonem uciekal) Więc dzisaj niepewnie odpielam mu smycz, ale sie nie zawiodlam :)

Jutro na konie, do 16 :D wiec 6 godzin na polku, wiec tez sie bardzo ciesze :D ze Toudzinek sie porzadnie wyszaleje, mam troche zaleglych zdjec, ale calkowicie nie mam czasu ich obrobic i powrzucac :)

a co do zjasnienia, to fakt :) cos w tym jest :) bo mu wyskakuja biale wloski, w miejsach gdzie wczesniej ich nie mial ;)

prosze za mnie kciuki trzymac w poniedzialek bo mam egzamin na prawko hehe :P

Posted

Super, że się chłopak wyszaleje ;) Ja już nie mam niestety gdzie psów wyszaleć, ostatnio mój jedyny teren, gdzie mogłam spuścić psy, okupują jacyś ludzie, siedzą tam do późna, palą ogniska itd... Także zazdroszczę ;) Kciuki będę trzymać!

Posted

yoshiyuki napisał(a):
/ciach/
prosze za mnie kciuki trzymac w poniedzialek bo mam egzamin na prawko hehe :P

Trzymam i powodzenia życzę.

Posted

się pochwale ;p hehehe nie zdałam, teoria zero bledow, plac tez bez problemow, miasto... coz... zahaczylam lusterkiem o lusterko, na waskiej, jednokierunkowej drodze , ale nie ma zadnej załamki :) Ciesze sie bardziej z tego ze Toudi znowu jest grzeczny na spacerkach, oprocz tego ze straszne rozszczekany ale nad tym tez pracujemy :D

Posted

yoshiyuki napisał(a):
się pochwale ;p hehehe nie zdałam, teoria zero bledow, plac tez bez problemow, miasto... coz... zahaczylam lusterkiem o lusterko, na waskiej, jednokierunkowej drodze , ale nie ma zadnej załamki :) Ciesze sie bardziej z tego ze Toudi znowu jest grzeczny na spacerkach, oprocz tego ze straszne rozszczekany ale nad tym tez pracujemy :D

Zdarza się ;) Szkoda, ale zawsze możesz zdać za następnym razem ;) Gratuluję grzecznego Toudiego, mi ostatnio Chibi coś świruje, boi się wszystkiego i w ogóle..