yoshiyuki Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 ja mam podobnie :D Moje psy zwiększyły miłość do wszystkiego co szczotkowate;) Zawsze uwielbiałam takie szorsciaki, choć Zorce sierść powypadała ;) I nie wyrosło z niej to co myśleliśmy ;) Ale np. takie psy jak Twoja Hera wielbię! :D Quote
zmierzchnica Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 yoshiyuki napisał(a):ja mam podobnie :D Moje psy zwiększyły miłość do wszystkiego co szczotkowate;) Zawsze uwielbiałam takie szorsciaki, choć Zorce sierść powypadała ;) I nie wyrosło z niej to co myśleliśmy ;) Ale np. takie psy jak Twoja Hera wielbię! :D Ona też jest szorstka tylko na mordce, dzięki bródce ;) A mi się ona na początku w ogóle nie podobała, teraz nie lubię jak mi ludzie mówią, że "ten biały (Frotek) ładniejszy" ;) W ogóle nie znoszę takiego porównywania psów ;) Quote
yoshiyuki Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 W cale się nie dziwie ;) Ja też nie lubiłam gdy szłam z Huxleyem (wyżeł weimarski), Bullym (buldog ang) i Toudim... i wszyscy się zachwycali głównie nad Huxleyem i Bullym ;) Tylko prawdziwi nieliczni koneserzy piękną doceniali Toudiego ;) Piórka mi urosły gdy raz idąc na spacerze szły trzy panie i jedna z nich powiedziała że każdy piękny ale najpiękniejszy najmniejszy (Toudi;) ) :D A wiadomo dla psiarza każdy piękny ;) Choć też każdy ma swój typ ;) W Krakowie spadł śnieg :D Drugi raz w tym roku ;) Prawdopodobnie teraz na dłużej niż dwa dni ;) Zorka z Toudim szaleją :) I z tej okazji mamy w planach z moim Michałem wypożyczyć narty biegowe, i siuuu z psami w las pojeździć :D Aż się nie mogę doczekać. Mam nadzieję że śniegu jeszcze napada trochę i za jakieś dwa tygodnie będziemy jechać i zobaczyć jak to na tych biegówkach się jeździ :D Quote
zmierzchnica Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Każdy ma swój typ, to fakt, ale nie zawsze trzeba o tym głośno mówić albo licytować się "patrz, cztery psy! ale ten jeden taki mały i brzydki.. a ten ma ogon jak szczur... tylko ten duży jest ładny" - przecież to okropne ;) U nas też mnóstwo śniegu :) W końcu, lubię zaśnieżone pola i sylwetki moich szalejących psów na ich tle .. ;) Powodzenia z biegówkami, pewnie będzie fajnie :D Quote
Bewarka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Witam pierwszy raz, a na pewno pierwszy w nowym roku ;) Fajne psiaki macie :loveu: Banerek też świetny, ale nie ma tam Zorki :) [quote name='zmierzchnica']http://i1190.photobucket.com/albums/...psced1bc01.jpg Normalnie psie kąpielisko :evil_lol: Oj, marzyłby mi się taki wyjazd z psami .. :smile: Trzeba było wpadać na zlot dogomaniacki ;) Quote
zmierzchnica Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Chciałabym, ale jestem niemobilna i mnie to nieco stopuje zawsze ;) Prawa jazdy udało mi się nie zrobić mimo prób :evil_lol: Ale może, może... Quote
yoshiyuki Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Bewarka napisał(a):Witam pierwszy raz, a na pewno pierwszy w nowym roku ;) Fajne psiaki macie :loveu: Banerek też świetny, ale nie ma tam Zorki :) Trzeba było wpadać na zlot dogomaniacki ;) Tak, fakt ;) Dorabiam, dorabiam i jakoś ciągle nie mogę jej dorobić i tam wstawić :D Ciesze się że moje psiaki Ci się podobają :D Quote
yoshiyuki Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Sto lat nas nie było :) Ale mamy czym się chwalić ;) Zawsze marzyłam o tym by zabrać psiaki nad morze! Toudi czekał na to całe 4 lata hehehe ;) Ale wreszcie się udało ;) I tak o to tydzień temu moje wariaty wraz z suczką koleżanki - Beksą, szalały po plaży :) Quote
zmierzchnica Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Pięknie! Super biegają, miały pewnie radochę :loveu: Pływały, czy tylko się zanurzały? :) Gdzie byliście tak w ogóle? Nam się w tym roku też udało być nad morzem :multi: W Grzybowie koło Kołobrzegu :) Btw. Cudne zdjęcia, bardzo profesjonalnie wyglądają :) Quote
yoshiyuki Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Ach dziękuje! :D Zdjęcia mojego autorstwa, więc miły to dla mnie komplement :) Dla typowego amatora :D Zorka, co bardzo mnie zaskoczyło pływała :) Toudi tylko się moczył :) Byliśmy w Dębkach, na zachód od Karwi i Jastrzębiej Góry :) Polecam! Szczególnie we wrześniu :D Quote
zmierzchnica Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='yoshiyuki']Ach dziękuje! :D Zdjęcia mojego autorstwa, więc miły to dla mnie komplement :) Dla typowego amatora :D Zorka, co bardzo mnie zaskoczyło pływała :) Toudi tylko się moczył :) Byliśmy w Dębkach, na zachód od Karwi i Jastrzębiej Góry :) Polecam! Szczególnie we wrześniu :D[/QUOTE] My też we wrześniu byliśmy, na początku :) Najlepiej z psami po sezonie... A w Dębkach byliście w domku, pensjonacie? Jak to wyglądało? Quote
phase Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Dzień dobry. :) Zdjęcia jak z pocztówek, piękne! :loveu: Quote
yoshiyuki Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Miło mi że się podobają ;) Zmierzchnica, byliśmy w pensjonacie:) Dostaliśmy apartament :D heheh choć zamawiałam pokój trzy osobowy :D Ale pani stwierdziła że skoro jest nas cała trójka z trzema psami, a ma wolny apartament to go nam da :D Mieliśmy wyjście na ogród :D A oprócz nas były tylko jeden pokój zajęty i domek :D A ludzie z domku wieczorami siedzieli w domku więc można było psy spokojnie puścić :D Quote
Recommended Posts