Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam podobnie :D Moje psy zwiększyły miłość do wszystkiego co szczotkowate;) Zawsze uwielbiałam takie szorsciaki, choć Zorce sierść powypadała ;) I nie wyrosło z niej to co myśleliśmy ;)
Ale np. takie psy jak Twoja Hera wielbię! :D

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yoshiyuki napisał(a):
ja mam podobnie :D Moje psy zwiększyły miłość do wszystkiego co szczotkowate;) Zawsze uwielbiałam takie szorsciaki, choć Zorce sierść powypadała ;) I nie wyrosło z niej to co myśleliśmy ;)
Ale np. takie psy jak Twoja Hera wielbię! :D

Ona też jest szorstka tylko na mordce, dzięki bródce ;) A mi się ona na początku w ogóle nie podobała, teraz nie lubię jak mi ludzie mówią, że "ten biały (Frotek) ładniejszy" ;) W ogóle nie znoszę takiego porównywania psów ;)

Posted

W cale się nie dziwie ;) Ja też nie lubiłam gdy szłam z Huxleyem (wyżeł weimarski), Bullym (buldog ang) i Toudim... i wszyscy się zachwycali głównie nad Huxleyem i Bullym ;) Tylko prawdziwi nieliczni koneserzy piękną doceniali Toudiego ;) Piórka mi urosły gdy raz idąc na spacerze szły trzy panie i jedna z nich powiedziała że każdy piękny ale najpiękniejszy najmniejszy (Toudi;) ) :D A wiadomo dla psiarza każdy piękny ;) Choć też każdy ma swój typ ;)

W Krakowie spadł śnieg :D Drugi raz w tym roku ;) Prawdopodobnie teraz na dłużej niż dwa dni ;) Zorka z Toudim szaleją :) I z tej okazji mamy w planach z moim Michałem wypożyczyć narty biegowe, i siuuu z psami w las pojeździć :D Aż się nie mogę doczekać. Mam nadzieję że śniegu jeszcze napada trochę i za jakieś dwa tygodnie będziemy jechać i zobaczyć jak to na tych biegówkach się jeździ :D

Posted

Każdy ma swój typ, to fakt, ale nie zawsze trzeba o tym głośno mówić albo licytować się "patrz, cztery psy! ale ten jeden taki mały i brzydki.. a ten ma ogon jak szczur... tylko ten duży jest ładny" - przecież to okropne ;)

U nas też mnóstwo śniegu :) W końcu, lubię zaśnieżone pola i sylwetki moich szalejących psów na ich tle .. ;) Powodzenia z biegówkami, pewnie będzie fajnie :D

• 1 month later...
Posted

Bewarka napisał(a):
Witam pierwszy raz, a na pewno pierwszy w nowym roku ;) Fajne psiaki macie :loveu: Banerek też świetny, ale nie ma tam Zorki :)

Trzeba było wpadać na zlot dogomaniacki ;)

Tak, fakt ;) Dorabiam, dorabiam i jakoś ciągle nie mogę jej dorobić i tam wstawić :D
Ciesze się że moje psiaki Ci się podobają :D

• 8 months later...
Posted

Sto lat nas nie było :) Ale mamy czym się chwalić ;)

Zawsze marzyłam o tym by zabrać psiaki nad morze! Toudi czekał na to całe 4 lata hehehe ;) Ale wreszcie się udało ;) I tak o to tydzień temu moje wariaty wraz z suczką koleżanki - Beksą, szalały po plaży :)

Posted

Pięknie! Super biegają, miały pewnie radochę :loveu: Pływały, czy tylko się zanurzały? :) Gdzie byliście tak w ogóle?

Nam się w tym roku też udało być nad morzem :multi: W Grzybowie koło Kołobrzegu :)

Btw. Cudne zdjęcia, bardzo profesjonalnie wyglądają :)

Posted

Ach dziękuje! :D Zdjęcia mojego autorstwa, więc miły to dla mnie komplement :) Dla typowego amatora :D

Zorka, co bardzo mnie zaskoczyło pływała :) Toudi tylko się moczył :)

Byliśmy w Dębkach, na zachód od Karwi i Jastrzębiej Góry :) Polecam! Szczególnie we wrześniu :D

Posted

[quote name='yoshiyuki']Ach dziękuje! :D Zdjęcia mojego autorstwa, więc miły to dla mnie komplement :) Dla typowego amatora :D

Zorka, co bardzo mnie zaskoczyło pływała :) Toudi tylko się moczył :)

Byliśmy w Dębkach, na zachód od Karwi i Jastrzębiej Góry :) Polecam! Szczególnie we wrześniu :D[/QUOTE]

My też we wrześniu byliśmy, na początku :) Najlepiej z psami po sezonie... A w Dębkach byliście w domku, pensjonacie? Jak to wyglądało?

• 2 weeks later...
Posted

Miło mi że się podobają ;)

Zmierzchnica, byliśmy w pensjonacie:) Dostaliśmy apartament :D heheh choć zamawiałam pokój trzy osobowy :D Ale pani stwierdziła że skoro jest nas cała trójka z trzema psami, a ma wolny apartament to go nam da :D Mieliśmy wyjście na ogród :D A oprócz nas były tylko jeden pokój zajęty i domek :D A ludzie z domku wieczorami siedzieli w domku więc można było psy spokojnie puścić :D