Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial Black]Czaruś[/FONT] jest młodym (około 1 rok) niewielkim (waży około 12 kg) pieskiem, który oczekuje Twojej pomocy.Błakał się od kilku miesięcy i ostatnio zotał dotkliwie pogryziony przez duzego psa.Obecnie jest już zdrowy i bardzo pilnie potrzebuje domu lub tymczasowego lokum.
Jest bardzo grzeczny i zachowuje czystość w domu.Mimo przykrych doświadczeń nie stracił zaufania do ludzi.Bardzo proszę w jego imieniu o pomoc.Straz miejska chciała go zabrać do schroniska, ale szkoda go tymbardziej, ze został wyleczony.Znalazłam mu hotel, ale to jest tymczasowe i drogie.[FONT=Arial Black]Pomóżcie!!! :placz::placz::placz:[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Arial Black]Ratunku!!![/FONT]
[FONT=Fixedsys]Czaruś jest z pod Radzymina koło Warszawy.Jestem bezradna i niewiem co robić.Jest juz wyleczony i zabrałam go ze szpitala niestety nie moge go zatrzymac bo w domu mam trzy psy i trzy koty.Wypuściłam go bo myślałam, ze sobie jakoś poradzi tymczasem on bardzo potrzebuje człowieka i siedzi pod moja bramą.Z moimi psami świetnie sie dogaduje.Bardzo bym chciała mu pomóc, ale nie wiem jak.Dałam ogłoszenia do gazet i na rózne portale typu mój pies,animal cafe i nic.:placz:[/FONT]
[FONT=Fixedsys]Pomóżcie co robić???

[/FONT][FONT=Fixedsys][/FONT]

Posted

Zmień tytuł na bardziej dramatyczny! Dlaczego wcześniej nie pisałaś? Jego znowu może spotkać coś bardzo złego:shake:. Więcej zdjęć, bo w ogłoszeniach podstawą są zdjęcia!

Posted

Dzieki za reakcje:) miotam sie strasznie z ta psiną i jestem bezradna.Znalazłam hotel za10zł i chyba muszę z tego skorzystać bo już dzisiaj Straz Miejska się nim zainteresowała więc go zamknęłam u sasiadki na działce.Ręce mi juz opadają bo dwa tygodnie staram się coś zrobić i nic nie osiągnełam poza tym, że go wyleczyłam.

Posted

Mysle, że tym, żego wyleczyłaś osiągnełaś juz bardzo duzo :lol:
Jesli wstawisz więcej zdjęc to moge zrobić ogłoszenie w kilku miejscach.
Tylko nie wypuszczaj go samego bo to napewno źle się skończy:shake: