honorcia1 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [FONT=Arial Black]Czaruś[/FONT] jest młodym (około 1 rok) niewielkim (waży około 12 kg) pieskiem, który oczekuje Twojej pomocy.Błakał się od kilku miesięcy i ostatnio zotał dotkliwie pogryziony przez duzego psa.Obecnie jest już zdrowy i bardzo pilnie potrzebuje domu lub tymczasowego lokum. Jest bardzo grzeczny i zachowuje czystość w domu.Mimo przykrych doświadczeń nie stracił zaufania do ludzi.Bardzo proszę w jego imieniu o pomoc.Straz miejska chciała go zabrać do schroniska, ale szkoda go tymbardziej, ze został wyleczony.Znalazłam mu hotel, ale to jest tymczasowe i drogie.[FONT=Arial Black]Pomóżcie!!! :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
auraa Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 W jakiej miejscowości jest psiak? Zdjęcia koniecznie!!! Quote
honorcia1 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [FONT=Arial Black]Ratunku!!![/FONT] [FONT=Fixedsys]Czaruś jest z pod Radzymina koło Warszawy.Jestem bezradna i niewiem co robić.Jest juz wyleczony i zabrałam go ze szpitala niestety nie moge go zatrzymac bo w domu mam trzy psy i trzy koty.Wypuściłam go bo myślałam, ze sobie jakoś poradzi tymczasem on bardzo potrzebuje człowieka i siedzi pod moja bramą.Z moimi psami świetnie sie dogaduje.Bardzo bym chciała mu pomóc, ale nie wiem jak.Dałam ogłoszenia do gazet i na rózne portale typu mój pies,animal cafe i nic.:placz:[/FONT] [FONT=Fixedsys]Pomóżcie co robić??? [/FONT][FONT=Fixedsys][/FONT] Quote
honorcia1 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 zdjęcia Czarusia: Picasa Web Albums - monikki71 - Czaruś# Quote
auraa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Zmień tytuł na bardziej dramatyczny! Dlaczego wcześniej nie pisałaś? Jego znowu może spotkać coś bardzo złego:shake:. Więcej zdjęć, bo w ogłoszeniach podstawą są zdjęcia! Quote
honorcia1 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dzieki za reakcje:) miotam sie strasznie z ta psiną i jestem bezradna.Znalazłam hotel za10zł i chyba muszę z tego skorzystać bo już dzisiaj Straz Miejska się nim zainteresowała więc go zamknęłam u sasiadki na działce.Ręce mi juz opadają bo dwa tygodnie staram się coś zrobić i nic nie osiągnełam poza tym, że go wyleczyłam. Quote
karolina_g_k Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Mysle, że tym, żego wyleczyłaś osiągnełaś juz bardzo duzo :lol: Jesli wstawisz więcej zdjęc to moge zrobić ogłoszenie w kilku miejscach. Tylko nie wypuszczaj go samego bo to napewno źle się skończy:shake: Quote
Maszaberla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Honorciu, przeczytalam Twoj wpis na moim profilu Hotel to swietny pomysl ale wyglada na to ze trzeba miec 300 pln miesiecznie tak? :roll::oops: Quote
honorcia1 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 A jak tu można dodać zdjęcia do ogłoszenia? Quote
auraa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 tu zdjęcia przez fotosik lub imageshack. ImageShack® - Image Hosting Quote
Maszaberla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Nie wiem po co byl zakladany w ogole ten watek :shake: Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 auraa napisał(a):może dziewczyna się zniechęciła:razz: Moze to i lepiej dla nas ;) Quote
Maszaberla Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nie mam pojecia, wpisala sie na moim profilu, zalozyla watek, odpowiedzialam - zniknela :shake: Quote
Recommended Posts