Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witamy się ^^ Cieszymy sie, że zajrzałaś :loveu: zaraszamy ponownie :cool3:
Z tego, co się orientuję, jesteś znajomą Agi od Ganji?? Ten sam beagle, te same zdjecia, poza tym masz to napisane na pierwszej str ;-) Podoba mi się Ikar, ma świetne umaszczenie jak na tricolor :loveu:
http://i29.tinypic.com/120gnxj.jpg <--gdzie zgubil mordkę?!

Posted

as_kate, hej :) tak, my z Aga razem na spacerki chodzimy i to glownie Aga robi nam zdjecia ( mi sie nigdy nie chce:oops:). a to wlasnie przez umaszczenie Ikar jest z nami :) taka milosc od pierwszego wejrzenia haha :D ponownie oczywiscie zajrzymy :D

HuSkYy-Paulina-94, o tak Ikar prawdziwy krol :D nawet bronil swoich wysepek przed wstretnym, ochydnym kajakiem :D ujadal jak.. :roll:

pozdrawiamy :D

Posted

ikucha napisał(a):
hej tak, my z Aga razem na spacerki chodzimy i to glownie Aga robi nam zdjecia ( mi sie nigdy nie chce). a to wlasnie przez umaszczenie Ikar jest z nami taka milosc od pierwszego wejrzenia haha

aaa no to stąd te zdjęcia ;) Ikar jest wystawowy?

Posted

as_kate, tak Ikar jezdzi na wystawy ;) wstawie cos za chwile jak chcesz :)

Shel, Ikar bierze przyklad z kolezanki Ganji :evil_lol:

no dobra, a teraz troche ze zwirowni :D

jakas dziwna mina :lol:

nauka latania :D

Posted

super :loveu: rozumiem, że trofeów cały stosik ;>
jak dopisałaś ps to aż się prosi żeby cofnąć się w górę i popatrzeć :oops:(ludzka natura: nie patrz w dół) ;);)

Posted

caly stosik, chcialabym :D jak na razie mamy raz 1 lok, raz 2, raz 3, raz 4 i raz bez lokaty :lol: ale bylismy na 5 wystawach dopiero, wiec w sumie dopiero sie rozkrecamy:cool3:;)

Posted

to w takim razie myślę, że bardzo dobzre Wam idzie :) szczerze, to nie znam się zbytnio na wystawach :oops: bo nigdy nie miałam rasowego psa, ale jak jestem na zawodach, to z przyjemnością przyglądam się ringom wystawowym :) ale tak się zastanawiam, czy Ikar ma prawidłowe umaszczenie? (znaczy się chyba tak, skoro zdobywa pudło, tylko chyba dość nietypowe?)

Posted

as_kate, idzie na pewno lepiej niz wczesniej, bo ja juz sie tak nie stresuje przed wejsciem na ring ;) pierwsza wystawa to byla masakra. no a jak wiadomo, pies wszystko wyczuwa ;) a o umaszczeniu prawda - nietypowe :) zazwyczaj wszystkie maja czarno-brazowy czaprak. no ale jak widac takie odmieńce takze sie zdarzaja :D

Klaudysiaczek, Ikar dziekuje :D :)

pozdrawiamy wszystkich :)

Posted

[quote name='ikucha']as_kate, idzie na pewno lepiej niz wczesniej, bo ja juz sie tak nie stresuje przed wejsciem na ring ;) pierwsza wystawa to byla masakra. no a jak wiadomo, pies wszystko wyczuwa ;) a o umaszczeniu prawda - nietypowe :) zazwyczaj wszystkie maja czarno-brazowy czaprak. no ale jak widac takie odmieńce takze sie zdarzaja :D

i nie dosć, że sie zdarzają, to jeszcze są w pełni uznawane przez sędziów, sądząc po lokatach :)