Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=7]SABA

Wielka tragedia Wielkiego Psa...

Bo czym innym jest śmierć ukochanego właściciela?
Kiedy Twój świat rozpada się na miliony malutkich kawałeczków, kiedy wszystko co do tej pory było normalnością odchodzi w niepamięć, kiedy nie ma już nic… ani Pana, którego w każdy poranek witało się merdaniem ogonka, ani domu, który dawał poczucie bezpieczeństwa… została w wielkim "NIC".
Saba nie rozumie tego co teraz stało się jej rzeczywistością, nie jest w stanie uwierzyć, że wszystko będzie inaczej…
Pomóżmy Sabuni stworzyć nowe, szczęśliwe życie, odnaleźć człowieka, przy boku którego będzie mogła spokojnie dożyć swych ostatnich chwil, w miłości, bezpieczeństwie i opiece, na jaką cudna Saba zasługuje…
Sunia ma 6 lat.

Posted

[quote name='Golden Evita'] Pomóżmy Sabuni stworzyć nowe, szczęśliwe życie, odnaleźć człowieka, przy boku którego będzie mogła spokojnie dożyć swych ostatnich chwil, w miłości, bezpieczeństwie i opiece, na jaką cudna Saba zasługuje…
Sunia ma 6 lat.

Saba ma dom!!! Halbina pomogła i yes, yes yes!!! Suczka trafi do wieloletnich doświadczonych dogaży
potrzebny transport Łódź-Zabrze!!!

• 3 weeks later...
Posted

ja mówie ogólnie o podobieństwie do dogowatych ... niekoniecznie łeb niemieckiego... niemieckego to ona by ciałko dostała ... a łeb bardziej kanarkowaty... kurczę ..psina po wypadku trudno jej zdjęć dobrych porobić ;/

• 1 month later...
Posted

Jest w Niemczech, w Bawarii, osobiscie mi znana Fundacja Tierfreunde Niederbayern www. tierfreunde niederbayern.de , ktora to specjalizuje sie w pomocy dogom.
Strona www. niestety tylko po niemiecku, ale zdjecia mowia za siebie!

Serdecznie pozdrawiam; MalgosMalgos z Berlina

• 2 weeks later...
Posted

halbina napisał(a):
szczerze to on niewiele przypomina doga niemieckiego, jak jest duży? ale molos to może być... znasz forum Molosy? tam trzeba go umieścić.

Jak moze nie przypominac doga, skoro ma metryke?

• 2 weeks later...
Posted

U nas jest do adopcji dożyca - 8mio letnia, wychowana z dziecmi. Nikitę znam od dzieciaka... świetnia sunia. [url]http://www.dla-ciebie.eu/ogloszenia/227/72010[/url]

Posted

[quote name='Korenia']U nas jest do adopcji dożyca - 8mio letnia, wychowana z dziecmi. Nikitę znam od dzieciaka... świetnia sunia. [url]http://www.dla-ciebie.eu/ogloszenia/227/72010[/url][/QUOTE]

Zawsze staram się powstrzymać przed ocenianiem ludzi, ale w przypadku tej staruszki nie mogę. Jak można skazać doga wetereana na taki los!? Jak można oddać ją było do schroniska zamiast poszukać na własną rękę domu?!

Czy Asia zabrała ja faktycznie do swojego stada? Dzwoniła do mnie i mówiła, ze nie może wyjść ze schroniska bez niej....

Zrobimy jej ogłoszenie na naszej stronie