Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tu_ania_tu napisał(a):
tak, mają tymczas dla niego

Szkoda, że Lord nie miał tyle szczęścia.. a młody i łagodny..
Ale chociaż temu złośnikowi się udało.

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pilnie szukam opiekuna Dożycy Igi ( chyba arlekinka ) , w ogłoszeniach poszedł jakiś błąd i ludzie zainteresowani adopcją dzwonią i piszą do mnie , a ja w życiu nie miałam do czynienia z dogiem żadnym :)

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Aniu to my :-)
niezłe jaja

a ogłoszenia u waderci robiłaś?

prześlij mi proszę w takim razie maile na adres a_turowska@wp.pl i jesli masz to numery telefonu.

A ja sobie z wadercia załatwię sprawę ;-)

Ano u waderci :) Aniu Ty mi podaj numer poprawny to będę ludzi od razu przekierowywać :)
Mail już idzie :)

Posted

[quote name='tu_ania_tu']umaszczenie ma takie jakie dog może mieć, ale co do reszty to chyba nie bardzo. A nie ma szansy na inne foty?

no właśnie przez to umaszczenie pomyślałam, że taki dogopodobny... postaram się o inne foty jak najszybciej

Posted

[quote name='terierfanka']

no właśnie przez to umaszczenie pomyślałam, że taki dogopodobny... postaram się o inne foty jak najszybciej

foty to dopiero bedzie można zrobić jak wyjdzie z kwarantanny, czyli na dniach. To taki "mniejszy dog" ale dość w typie. Bardzo miły do ludzi:)

Posted

demi napisał(a):
foty to dopiero bedzie można zrobić jak wyjdzie z kwarantanny, czyli na dniach. To taki "mniejszy dog" ale dość w typie. Bardzo miły do ludzi:)

dzięki demi :) on kończy kwarantannę chyba jutro

Posted

Oddam 1 rocznego psa doga niemieckiego z rodowodem

Numer 15202889

* Facebook.pl
* Wykop.pl
* Gadu-gadu.pl
* Blip.pl
* Flaker.pl
* Google.com/buzz
* Twitter.com
* Śledzik.pl

Pokaż znajomym
Dodaj do notatnika Dodaj do notatnika Powiadom znajomego Powiadom znajomego Drukuj Drukuj
Cena: 0,00 zł
Ogł. z dnia: 2011-07-21

Szukamy domu dla naszego rocznego doga niemieckiego - ślicznego arlekina.
Pies jest ułożony, bardzo grzeczny i posłuszny , zna podstawowe komendy, pieknie chodzi na smyczy, nie brudzi i nie niszczy w domu.Posiada metryczke i książeczkezdrowia z aktualnymi szczepieniami.
Był wybrany jako najlepiej rokujace szczenię z miotu.Jest jeszcze młody i napewno szybko zaklimatyzuje się w nowym domu.
Pies JEST WYKASTROWANY!.
Pies przejawia silny terytorializm, jest bardzo czujny , swietnie pilnuje swojego terenu i rodziny.
Bardzo nie ufny do obcych (musi dobrze poznać osobę zanim pozwoili sobie na czułości).
Pies wychowany z dziećmi i innymi psami.
Oddam psa za darmo TYLKO osobie która zna rasę, będzie wiedziała jak zaklimatyzować psa w nowym miejscu , osobie która zapewni mu dobry dom do końca zycia.(Umowa adopcyjna)
Psa oddaje z powodu jego drobnej wady w uzębieniu która automatycznie wyklucza go z bycia reproduktorem i brania udziału w wystawach.Ponieważ chce rozwijać moje plany hodowlane w stosunku do dogów, podjęłam decyzje że lepiej będzie jak pies trafi do osoby która chce mieć pięknego doga tylko dla siebie i nie zależy jej na wystawach i hodowli.
Więcej informacji udzielę telefonicznie.
514-930-151
W przypadku kontaktu ze sprzedającym, prosimy o powołanie się na serwis Alegratka.pl. Dziękujemy.

Miejscowość: ŁÓDŹ
EMAIL Wyślij e-mail

Posted

[quote name='Fundacja Medor']Oddam 1 rocznego psa doga niemieckiego z rodowodem

Numer 15202889

* Facebook.pl
* Wykop.pl
* Gadu-gadu.pl
* Blip.pl
* Flaker.pl
* Google.com/buzz
* Twitter.com
* Śledzik.pl

Pokaż znajomym
Dodaj do notatnika Dodaj do notatnika Powiadom znajomego Powiadom znajomego Drukuj Drukuj
Cena: 0,00 zł
Ogł. z dnia: 2011-07-21

Szukamy domu dla naszego rocznego doga niemieckiego - ślicznego arlekina.
Pies jest ułożony, bardzo grzeczny i posłuszny , zna podstawowe komendy, pieknie chodzi na smyczy, nie brudzi i nie niszczy w domu.Posiada metryczke i książeczkezdrowia z aktualnymi szczepieniami.
Był wybrany jako najlepiej rokujace szczenię z miotu.Jest jeszcze młody i napewno szybko zaklimatyzuje się w nowym domu.
Pies JEST WYKASTROWANY!.
Pies przejawia silny terytorializm, jest bardzo czujny , swietnie pilnuje swojego terenu i rodziny.
Bardzo nie ufny do obcych (musi dobrze poznać osobę zanim pozwoili sobie na czułości).
Pies wychowany z dziećmi i innymi psami.
Oddam psa za darmo TYLKO osobie która zna rasę, będzie wiedziała jak zaklimatyzować psa w nowym miejscu , osobie która zapewni mu dobry dom do końca zycia.(Umowa adopcyjna)
Psa oddaje z powodu jego drobnej wady w uzębieniu która automatycznie wyklucza go z bycia reproduktorem i brania udziału w wystawach.Ponieważ chce rozwijać moje plany hodowlane w stosunku do dogów, podjęłam decyzje że lepiej będzie jak pies trafi do osoby która chce mieć pięknego doga tylko dla siebie i nie zależy jej na wystawach i hodowli.
Więcej informacji udzielę telefonicznie.
514-930-151
W przypadku kontaktu ze sprzedającym, prosimy o powołanie się na serwis Alegratka.pl. Dziękujemy.

Miejscowość: ŁÓDŹ
EMAIL Wyślij e-mail

skąd to??????????

Edit: widze, Alegratka

Posted

no jutro, albo w poniedziałek. Mamy go na oku, mój typ:D Ale póki co wole w kwarantanne się nie wciskać...:) że też nikt się po niego nie zgłasza.

Posted

Witam Wszystkich serdecznie!
Od dawna śledzę forum, ale dopiero teraz zdecydowałam się zalogować. Od zawszę moim marzeniem jest posiadanie doga. Z chęcią dowiedziałabym się czegoś więcej na temat tego rocznego arlekina-piękny pies. Proszę się nie bać rozpisywać jaki ma charakter, temperament, w jakich warunkach aktualnie mieszka, czy już potrafi zachować czystość w domu i chyba najważniejsze w jakim stopniu jest dominujący?? Wiem, że dużo pytań, nie zdecydowałam się jeszcze na drugiego psa, ale może warto by było się poważnie zastanowić i pomóc marzeniom:)

• 2 weeks later...
Posted

DZIWNA PROŚBA
Pilnie potrzebny byłby DOG w sobotę - w Warszawie - do sesji zdjęciowej, profesjonalnej, do kalendarza Fundacji Animalia. Oczywiście będzie to jakaś reklama psiaka, ale poza tym pomoc dla innych zwierzaków w potrzebie. Zdjęcie będzie ze znanym człowiekiem - czekam na potwierdzenie z kim.
Ewentualnie wyżeł - prosze pomóżcie - kto może udostępnic psiaka, albo dać nam namiar do Kogoś, kto ma takowego czworonoga.

Posted

Na allegro znalazłam ogłoszenie Dog niemiecki z rodowodem oddam w dobre ręce. PILNIE. Z opisu wynika, że to 6-letnia sunia spokojna, podany jest numer telefonu, zdjęcia sunia Merle, Gaja, powód oddania wyjazd zagranice, w Żywcu.