andzia69 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ile razy jeszcze będą zmieniać zdanie??? Quote
karolina_g_k Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nie wiem ale cala opowiesc tej Pani nie brzmi dobrze. Boje sie ze ta psina naprawde gdzies na lancuchu skonczy. Mam nadzieje ze bordozkowe ciotki i wujkowie cos wymysla. Ja moge sunie ew przetrzymac u siebie przez kilka dni, poki nie wezme szczeniaka/niat na socjalizacje. Quote
blue.berry Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 czy to znaczy ze sunia jest już u Ciebie? karolina zajrzyj na bordoze forum - sunia miala tam zalozony temat - warto go odswiezyc - tutaj mało kto zajrzy a tam bedzie pare osob do zastanowienia sie co robic. zawsze mozna sunie dac do hotelu (np do Alfy pod warszawa) i na spokojnie sie zastanawiac co dalej. http://www. ddb. fora. pl/ molosy-takze-ddb-w-potrzebie,28/bordozka-do-adopcji,2953.html (oczywiscie spacje do usuniecia) Quote
Inez de Villaro Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Mnie się zdaje, że Benia już o tym wie... Quote
Benia-b Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Inez de Villaro napisał(a):Mnie się zdaje, że Benia już o tym wie... Nie wiem o tej-wiem o drugiej-ale tam własciciele sie mają zdecydowac do tygodnia, albo może już dziś podejmą decyzję (dom już na 99% jest), bo też jak dochodzi co do czego, to sie wycofują.... Quote
jaco-placo Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Benia to o tej suni dzis przez telefon rozmawialiśmy.Zakręciłas sie?:loveu: Quote
Benia-b Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 jaco-placo napisał(a):Benia to o tej suni dzis przez telefon rozmawialiśmy.Zakręciłas sie?:loveu: Wiem, że o tej, ale Agniesia o innej myslała...teraz to już się zakręciłam:evil_lol: ...a "rozmawialiśmy" to za duzo powiedziane:placz:-zasięg u mnie bedzie dokładnie za 16 dni:diabloti:-wtedy dopiero bedziemy mogli normalnie porozmawiać... Quote
idusiek Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 mam panią zainersowaną adopcją ddb - komu podać maila? Nie warto marnowac kontaktu, prawda? :oops: Quote
karolina_g_k Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Sunia nie jest u mnie, jest jeszcze z ta starsza Pania na dzialce. Quote
Recommended Posts