Victorianka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A teraz: http://i336.photobucket.com/albums/n335/alvo_album/DSC05538.jpg Coś pięknego... :evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Kinga, mam do Ciebie żal. Dlaczego nie powiedziałaś mi prawdy, że Moris to francuski piesek ? :eek2: Coś jakby gabaryty nie te...:hmmmm: Quote
kinga Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Kinga, mam do Ciebie żal. Dlaczego nie powiedziałaś mi prawdy, że Moris to francuski piesek ? :eek2: Coś jakby gabaryty nie te...:hmmmm: nie był u mnie francuski :placz: ...no, nie był, słowo. :shake: był jedynie z lekka zmiksowanym leonbergerem - czyli o korzeniach chyba niemieckich? popsułaś go :-(, tak po prostu go popsułaś :mad: Quote
ElzaMilicz Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Właśnie nic nie zrobiłam ! Moris hurtowo wsuwa ślimaki. :cool1: Jest fantastyczny, nie ma mowy, żeby oddalił się z posesji, choć brama otwarta. Od dziś stróżuje. :lol: Quote
kinga Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ElzaMilicz napisał(a):Właśnie nic nie zrobiłam ! Moris hurtowo wsuwa ślimaki. :cool1: :lol: a fuj. czy w ramach wsparcia - powinnam wyzbierać wszystko z mojej działki - i zorganizować transport karmy dla Morisa? ze skorupkami czy bez skorupek? Quote
Milla.j Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 jak Moris ślicznie wygląda w tym łańcuchu:lol: i widać, że już się go nie boi:multi: ale woli zdecydowanie te inne ślimaczki, bo winniczki są jednak za duże;) Quote
ElzaMilicz Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='Victorianka']A teraz: http://i336.photobucket.com/albums/n335/alvo_album/DSC05538.jpg Coś pięknego... :evil_lol: Mam coś w tym guście. :p Quote
ArxTe Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jejku! Mam nadzieje ze nie skończyła się ta piękna bajka! Victorianko jakie decyzje ??????? Moris jest Zajwiskowy ...:crazyeye::loveu: Quote
Victorianka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ponieważ decyzja przy adopcji psiaka nie należy tylko do mnie, a ciężko jest ją podjąć nie widząc futrzaka na oczy - czekamy, aż Osobisty przyjedzie i pozna go. A do tego czasu ogłoszenia niech będą - jeśli ktoś będzie chciał się nim zaopiekować, to ma pierwszeństwo. Tu pies jest najważniejszy, a nie my - niech trafi do najlepszego domu :) Jeśli zaś nikt nie będzie zainteresowany miśkiem - widać jest nam pisany :loveu: Generalnie sprawa w toku. Chcę serdecznie podziękować Elzie i jej rodzince za gościnę, za chęć pomocy i za wszystko co robi z psami i dla psów. Jestem pełna podziwu dla wiedzy, doświadczenia i zaangażowania. :crazyeye: Mam nadzieję, że będę się mogła wiele od Was nauczyć :loveu: Quote
Milla.j Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A Morisowi dzisiejszy dzień się spodobał i był psem bardzo zabawowym :lol:. Niedość, że przestał się bać, gdy mu rzucam aporty, to jeszcze radośnie podgryzał mi ręce, żebym dalej się z nim bawiła :evil_lol:. Po prostu, niemal nie poznaję tego psa!:loveu: Morisku, oby tak dalej!! Quote
Milla.j Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Moris, jaki dumny, widać że rośnie mu samoocena:multi: Quote
toyota Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Wiedziałam ,że jest duży , ale na ostatnich fotach dopiero widać , że on jest ogromny ! On jest już w swoim domu ? Quote
kinga Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 toyota napisał(a): On jest już w swoim domu ? jest w nieswoim :evil_lol: a SWOJEGO szuka ;) Quote
ElzaMilicz Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='toyota']Wiedziałam ,że jest duży , ale na ostatnich fotach dopiero widać , że on jest ogromny ! On jest już w swoim domu ? Zgodziłby się z Twoim Miodkiem, ale i tak Ci go nie dam. :grins: Quote
toyota Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Zdaje mi się , że się w nim zakochałaś :evil_lol: ? Quote
Milla.j Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 toyota napisał(a):Zdaje mi się , że się w nim zakochałaś ? W nim może zakochac sie każdy:evil_lol: i to od pierwszego wejrzenia.... na co ja jestem niezbitym dowodem;) Quote
Agata69 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Musicie wznawiać allegro. To niemożliwe, żeby ten pies nikomu sie nie podobał. Quote
Chandler Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Przyszłam podziwiać Morisa :cool3:. Kawała chłopa z niego, rzeczywiście piękny jest. A przy okazji popatrzyłam sobie na Lenkę ;). Quote
ElzaMilicz Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='kinga'] czy w ramach wsparcia - powinnam wyzbierać wszystko z mojej działki - i zorganizować transport karmy dla Morisa? ze skorupkami czy bez skorupek? Bardzo proszę lecz tym razem bez skorupek albowiem chodzi o truskawki. :cool3: Moris przepada za nimi. :loveu: Quote
Recommended Posts