Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

proponuję też ogłosić pieska na www.owczarek.pl - owczarek w potrzebie. Szkoda psa, 3 lata to juz dość długo , chyba się przywiązał/ła :-(

verde5 proszę zanim go oddasz upewnij się czy oddasz go w ODPOWIEDNIE ręce !!!!! pies jest piekny mogą sie o niego postarać nieodpowiednie osoby !!!!! czy pies jest kastrowany ????? skąd jesteście ????

Posted

Piękny pies!! :crazyeye:

Zdecydowaniu musisz się upewnić, że oddasz psiaka w dobre ręce.... że nie pójdzie na łańcuch i do jakiegoś nieodpowiedzialnego debila. Jeśli chcesz to chętnie pomożemy Ci w jego adopcji. Mogę porobić ogłoszenia jeśli chcesz... Ponawiam pytanie - skąd jesteś??

Posted

Jestem z Warszawy kontakt tel :500-450-730, e-mail :aagaas@wp.pl.Próbuję go oddać od dłuższego czasu, ale nie mam chętnych dlatego dałam post na forum może mi ktoś pomoże go wydać?
PS. Pies nie jest kastrowany.

Posted

W pierwszym poście jest inny mail. Może edytuj go i zmień na poprawny? Napisałam wczoraj maila i dostałam odpowiedź, że to pomyłka ;)

Posted

Absolutnie nie ma za co. Grunt, żeby potencjalne domki kontaktowały się z Tobą i nie błądziły w cyberprzestrzeni :p

Posted

Muszę go oddać, bo okazało się że mój syn jest uczulony na sierść psa.
Wabi się Toffik i ma trzy lata, jest zdrowy posiada książeczkę szczepień.

Posted

Verde5 proszę śledzić wątek na owczarku :

Forum Owczarek.pl: Toffik szuka nowego domu - PILNE

[FONT=Times New Roman]Toffik w czerwcu skończy trzy lata, jest psem przyjacielskim,[/FONT][FONT=Times New Roman]wesołym, sprytnym i energicznym, potrzebuje dużo miejsca do biegania.[/FONT][FONT=Times New Roman]Pies jest w kolorze biszkoptowym - kundel, bo z tego, co wiem matka była labradorem, a ojciec prawdopodobnie jakiejś dużej rasy typu[/FONT][FONT=Times New Roman]Kaukaz, weterynarz mi powiedział, że pies wygląda bardzo podobnie do[/FONT][FONT=Times New Roman]owczarka belgijskiego. U Toffika wadą jest to że się nie bardzo słucha,[/FONT][FONT=Times New Roman]ale myślę że to jest jeszcze młody pies to można nad tym popracować[/FONT]

a tu dla zainteresowanych aktualne foteczki Toffika:

Posted

kochani piesek mieszka na posesji i sypia czasem w budzie chętniej jednak pod gołym niebem, ładnie stróżuje, ma donośny mocny głos, choć był widziany jak daje się głaskać przez siatkę przechodzącym, kota pewnie by pogonił, z dziećmi bawi się bez kłopotu jedynym minusem mogą być jego gabaryty i entuzjazm w zabawie nie ma problemów zdrowotnych a największym problemem jego teraz jest brak czasu z człowiekiem , dlatego też pancia chciałaby psu podarować bardziej ciekawe życie niż tkwienie w ogrodzie bez szansy na obcowanie z panem

Posted

a próbowałaś odczulić dziecko..?

Ostatnio wydałam do adopcji psa, okazało się, że matka i syn mają alergię na psa - więc się odczulili - zajęło im to 2 tygodnie. No ale lekarze zwykle mówią "oddać psa" :roll: a ludzie bez oporów i prób leczenia psa oddają :roll: