kuba123 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dokad ida psy, gdy odchodza: No, bo jeśli nie ida do nieba To przepraszam Cię , Panie Boze Mnie tam takze iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam, gdzie merda stado ogonków Zrezygnuję z anielskich churów Tudzież innych nagród nieboskłonu. W moim niebie będa miekkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znow głaskac Moje wszystkie pozegnane psy.:placz::placz: Quote
Kinya Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Tak mi przykro :-( Nie wiedziałam. Poznałam Monę, zawoziłam ją na sterylkę :shake: Ale wiem, że jeżeli Wy tak zdecydowałyście to była najostateczniejsza ostateczność. Quote
IKA & SONIA Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Śpij spokojnie Moniu [*] [*] [*] :-(:-(:-( Quote
Weronikaa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jestem w szoku :placz: Mona ? Dlaczego ona ? Strasznie mi przykro :-(:-(:-(:-( [`] Quote
dragonek100 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Dokad ida psy, gdy odchodza: No, bo jeśli nie ida do nieba... Kto powiedział że psy nie idą do nieba????? psy idą do nieba w pierwszej kolejności - wiem to z pewnych źródeł ! A Moneczka z moim Dragonkiem już tam sobie hasa do woli i jest szczęśliwa, jest przecież w lepszym świecie. Quote
Ulaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Przykre te decyzje, ale konieczne. Bandyciak także był nieobliczalny, kilka razy zmieniał dom i wszędzie atakował... Nie wolno więcej dopuścić do takich sytuacji, wiemy o tym dobrze, choć wolałoby się uśpić 10 osób zamiast 1 psa :-( Mona [*] widziałam Cię tylko raz... widać było - ten świat był dla Ciebie zbyt trudny... źle Ci tu było... :-( Teraz masz już spokój [*] Quote
Recommended Posts