Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaga21 napisał(a):
a to paskuda! nie kaleczy się jak tak skacze i się obija?
pewnie bedzie bardzo trudno znaleźć jej odpowiedni dom...

gdzie tam
ona poobijana :crazyeye:
ona podskakuje w górę po czym tylnymi łapami odbija się od połowy ścianki/kraty
co jej daje dodatkową wysokość

po prostu ''chodzi po ścianach''

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie nadazam dzwonic w rozne miejsca, a po za tym jestem zdania ze trzeba troche odczekac zeby sie czegos dowiedziec. Jedno wiem ze w dniu jak zawiozlysmy Mone to maz Marty spawal wejscie do kojca do wieczora. :evil_lol:

Posted

No i stalo sie :evil_lol: przed chwilka dzwonily nasze mile panie Dragonek i Kynya i odebraly nasza malpke z gabinetu wet. po sterylce. Wygladalo na to ze droge powrotna beda miec dziewczyny spokojna. Dzialaly jeszcze srodki. Dzisiejsza noc Mona spedzi w mieszkaniu, w kojcu jest dosc spokojna nie skacze przez caly czas, ale Dragonek tez potwierdzila slowa p. Tomka Mona musi sie zmeczyc, niestety i ona nie jest w stanie zapewnic jej tego zmeczenia :shake: majac pod opieka 10 psow. Cioteczki prosze o pomoc w oglaszaniu Malpiatka, za 10 dni moze isc do domu, a byc moze jeszcze w tym tygodniu pojade dowiezc kenel. W czwartek mamy swieto wiec jesli dragonek nie bedzie miala nic przeciwko to odwiedze Mone. Kuba nie masz ochoty mi towarzyszyc ;)

Posted

mnie czwartek niestety nie leży :shake:
z dziećmi na procesję idę - młodsza za rok do Komunii św. idzie
nie da się tego niestety przeskoczyć, choć nie powiem- chętnie bym odwiedziła Monę i nacieszyła wzrok Tośkiem ( labkiem który skradł moje serce:loveu:)

Posted

Odwiedzinki zaliczone, Mona pieknie wyglada w kubraczku bardzo jej w nim do twarzy :evil_lol: zaledwie raz pokazala swoj skok w gore, troche sie wyciszyla jak mowi Dragonek ale mimo wszystko trzeba dla niej opiekuna sportowca, jezdzacego na rowerze, biegacza itp. Atakuje psy i suki ale daje sie przywolac do porzadku, jednak kotow nie toleruje. :shake: Monia juz moze isc do domku bo ma zalozone szwy rozpuszczalne i nie trzeba czekac 10 dni, jedynie plus siedzenia w hotelu to to ze ja czegos naucza.