kuba123 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 agaga21 napisał(a):a to paskuda! nie kaleczy się jak tak skacze i się obija? pewnie bedzie bardzo trudno znaleźć jej odpowiedni dom... gdzie tam ona poobijana :crazyeye: ona podskakuje w górę po czym tylnymi łapami odbija się od połowy ścianki/kraty co jej daje dodatkową wysokość po prostu ''chodzi po ścianach'' Quote
IKA & SONIA Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ogłoszenia Mony www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.ogloszenia.web-marketing.pl www.ludzie.cafeanimal.pl www.szerlok.pl Nr referencyjny ogłoszenia Mona księżniczka w typie Asta szuka domu na : 133027633 Nr referencyjny ogłoszenia Mona księżniczka w typie Asta szuka domu na : 133028117 Quote
Ada-jeje Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Z niecierpliwoscia czekamy na osoby chetne do adopcji naszej akrobatki :evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 wstawiłam prośbę na watek ogólny bullowatych do ciotek, coby zerknęły tutaj ale widać nie mają czasu...albo pomysłów innych niż doddy. Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ludzimy sie ze Mone wypatrzy ktos kto chce brac udzial w agility i zajac wysokie miejsce na podium :evil_lol: Quote
kuba123 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 tak sobie myślę :PROXY5: może zmienię tytuł:razz: Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pomóżcie nam uratować zapomnianą przez wszystkich MAJĘ! dopytują się o nią nieciekawe typki, dziewczyny ze schroniska podejrzewają, że mają bardzo złe zamiary wobec niej. musimy zabrać MAJĘ do hotelu, to jej jedyna szansa na dobre życie. błagam o pomoc finansową!!! Grubanio amstaffka MAJA-czy ktoś ją pokocha? Schronisko Radom Quote
kuba123 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Monidło:evil_lol: wyłaź z nory i na pierwszą hop Quote
agaga21 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 jak się suńka zaaklimatyzowała w nowym miejscu? Quote
kuba123 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Ada-jeje czy masz jakieś wieści do p. Marty Quote
Ada-jeje Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nie nadazam dzwonic w rozne miejsca, a po za tym jestem zdania ze trzeba troche odczekac zeby sie czegos dowiedziec. Jedno wiem ze w dniu jak zawiozlysmy Mone to maz Marty spawal wejscie do kojca do wieczora. :evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 No i stalo sie :evil_lol: przed chwilka dzwonily nasze mile panie Dragonek i Kynya i odebraly nasza malpke z gabinetu wet. po sterylce. Wygladalo na to ze droge powrotna beda miec dziewczyny spokojna. Dzialaly jeszcze srodki. Dzisiejsza noc Mona spedzi w mieszkaniu, w kojcu jest dosc spokojna nie skacze przez caly czas, ale Dragonek tez potwierdzila slowa p. Tomka Mona musi sie zmeczyc, niestety i ona nie jest w stanie zapewnic jej tego zmeczenia :shake: majac pod opieka 10 psow. Cioteczki prosze o pomoc w oglaszaniu Malpiatka, za 10 dni moze isc do domu, a byc moze jeszcze w tym tygodniu pojade dowiezc kenel. W czwartek mamy swieto wiec jesli dragonek nie bedzie miala nic przeciwko to odwiedze Mone. Kuba nie masz ochoty mi towarzyszyc ;) Quote
kuba123 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 mnie czwartek niestety nie leży :shake: z dziećmi na procesję idę - młodsza za rok do Komunii św. idzie nie da się tego niestety przeskoczyć, choć nie powiem- chętnie bym odwiedziła Monę i nacieszyła wzrok Tośkiem ( labkiem który skradł moje serce:loveu:) Quote
kuba123 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Mona wskocz ciotce Adzie na głowę za to,że cię nie odwiedza wcale:cool3: Quote
Ada-jeje Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ciotka Ada jedzie jutro w odwiedzinki do Mony, a tak po za tym to Mona jest troche za daleko do czestych odwiedzin :-( Quote
Ada-jeje Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Odwiedzinki zaliczone, Mona pieknie wyglada w kubraczku bardzo jej w nim do twarzy :evil_lol: zaledwie raz pokazala swoj skok w gore, troche sie wyciszyla jak mowi Dragonek ale mimo wszystko trzeba dla niej opiekuna sportowca, jezdzacego na rowerze, biegacza itp. Atakuje psy i suki ale daje sie przywolac do porzadku, jednak kotow nie toleruje. :shake: Monia juz moze isc do domku bo ma zalozone szwy rozpuszczalne i nie trzeba czekac 10 dni, jedynie plus siedzenia w hotelu to to ze ja czegos naucza. Quote
Ada-jeje Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Tosiu obgryzal ogromniasta koche i nie byl zainteresowany mizianiem, a Pumie slinka ciekla patrzac na niego i lezac prawie u jego przednich lap. :evil_lol: Quote
kuba123 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Moneczko nikt nie chce się w tobie zakochać:-( Quote
Recommended Posts