amazonka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dziękujemy wszystkim za gratulacje jak również serdecznie gratulujemy wszystkim zwycięzcom tejże wystawy :thumbs: A tak przedstawiają się kolejno osiągnięcia Toresa : XIII Krajowa Miedziowa Wystawa Psów Rasowych Legnica 02.08.2009 Klasa Championów - lok.I, CWC, NDPwR, BOB, BOG III - lok. I, BIS - lok. I oraz Najpiękniejszy pies oddziału ZKwP w Legnicy - lokata I i to by było na tyle pozdrawiamy i do zobaczenia na kolejnych wystawach. Quote
macsow1 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Bardzo dziękujemy :loveu: mufideł w wieku 12 miesięcy :) Quote
Angelka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ja też wszystkim gratuluje i dorzucę że mojej Suri tez poszczęściło się na tej wystawie 1dosk.CWC,BOS,BOB :multi::multi::multi::multi: Będą fotki z grup ale nie wszystkich tak że kto che niech zagląda na moją stronkę od jutra. Quote
JOLY Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 BRAWO dla Toresa!!!!:multi::multi::multi: Super się chłopak spisał. Gratulacje dla zwycięzców.!!!! Quote
To$$ Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Czy ma ktoś zdjęcia z Finału Młodego Prezentera? Quote
Gia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Judit napisał(a):gratulacje :p wilczaki zawsze mi się podobały, wasza jest śliczna i na dodatek to córka Jolly :loveu: wielkie dzięki ;) Quote
Impresja&Simarilion Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ma ktoś może zdjęcia z bog7? i JH? Quote
sylrwia Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Pomyliłam wystawy, myślałam, że to o Chojnicach. Quote
Cervarius Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 to my też się pochwalimy: posokowiec bawarski: LOBO Orzechowa Sfora- oc. dosk., lok.1, CWC, NDPwR, BOB gończy berneński: BRILLANCE Bohemia Hill- oc. dosk., lok.1, Zw. Mł., BOB, II BOG a może ktoś ma jakieś zdjęcia któregoś z moich długouchych... Quote
Impresja&Simarilion Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Mam gorącą prośbę dla wszystkich którzy byli na tej wystawie. Macie może zdjęcia z bog 5? Pilnie potrzebne jest zdjęcie Thai Ridgebacka na podium. Bardzo prosze o pomoc. Quote
Recommended Posts