gidelskie-psy Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Obsada sędziowska Grupa / Group 1 Bogusław Chmiel (PL) owczarek niemiecki (German Shepherd Dog) Andrzej Stępiński (PL) pozostałe rasy (other breeds) Grupa / Group 2 Małgorzata Zakrzewska (PL) czarny terier (Black Terrier) pinczery (Pinschers) sznaucery (Schnauzers) Lilianna Bachurzewska (PL) Bokser (German Boxer) molosy (Molossoid Breeds) Maria Bruska (PL) szwajcarskie psy pasterskie i górskie (Swiss Mountain and Cattle Dogs) Monika Kuriata-Okarmus (PL) molosy (Molossoid Breeds) Grupa / Group 3 Olga Dolejsova (CZ) teriery typu bull (Bull Type Terriers) Magdalena Świętoń (PL) pozostałe rasy (other breeds) Grupa / Group 4 Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL) Grupa / Group 5 Leos Jancik (CZ) Grupa / Group 6 Grzegorz Weron (PL) Grupa / Group 7 Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL) Grupa / Group 8 Eugenia Fengler (PL) labrador retriever Jan Ryk (PL) pozostałe rasy (other breeds) Grupa / Group 9 Andrzej Stępiński (PL) Cavalier King Charles Spaniel King Charles Spaniel Zdenka Jilkova (CZ) pozostałe rasy (other breeds) Jakub Kruczek (PL) pozostałe rasy (other breeds) Grupa / Group 10 Andrzej Brabletz (PL) Konkurs Młody Prezenter (Junior Handling) Maria Bruska (PL) Termin przyjmowania zgłoszeń: 17.07.2009 r. - nie będzie przedłużany ! WYSTAWA KRAJOWA - 2.08.2009 - za pierwszego psa (z katalogiem) - 70 zł - za każdego następnego (bez katalogu) - 60 zł - za psa w klasie szczeniąt lub z tytułem Int.Champ. - 30 zł Psy zgłoszone do klasy weteranów oraz psy wszystkich ras polskich, stanowiące własność członków ZKwP, zwolnione są z opłat (bez katalogu), pod warunkiem doprowadzenia ich do oceny. Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie. UWAGA ! Opłaty, za psy zgłoszone w terminie, wnoszone po dniu 17.07.2009 r. wynoszą 150 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość psów. Quote
macsow1 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wystawa odbywa się w tym samym miejscu co rok temu, ale teraz już cały stadion (czyli o 1/4 wiecej niz rok temu) bedzie do naszej dyspozycji :):) w niedziele krajowa, w sobotę krajowa psów myśliwskich. Bardzo fajny teren no i pucharek dla każdego BOBa i 6 miejsc i pucharów na best in show :loveu::multi: Quote
Elitesse Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 tylko jeszcze przydaloby sie skombinowac parking duuuzo wiekszy :diabloti: Quote
macsow1 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 KONKURENCJE FINAŁOWE Grupa / Group 1 - Andrzej Stępiński (PL) Grupa / Group 2 - Małgorzata Zakrzewska (PL) Grupa / Group 3 - Olga Dolejsova (CZ) Grupa / Group 4 - Maria Bruska (PL) Grupa / Group 5 - Leos Jancik (CZ) Grupa / Group 6 - Lilianna Bachurzewska (PL) Grupa / Group 7 - Andrzej Brabletz (PL) Grupa / Group 8 - Magdalena Świętoń (PL) Grupa / Group 9 - Zdenka Jilkova (CZ) Grupa / Group 10 - Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL) Konkurs Młody Prezenter (Junior Handling) - Maria Bruska (PL) Najpiękniejsze Szczenię - Jakub Kruczek (PL) Najpiękniejszy Junior - Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL) Najpiękniejszy Weteran - Olga Dolejsova (CZ) Najpiękniejszy Pies Użytkowy - Grzegorz Weron (PL) Najpiękniejszy Pies Ras Polskich - Jan Ryk (PL) Najlepszy Pies Oddziału Legnickiego - Zdenka Jilkova (CZ) Best in Show - Andrzej Mania (PL) Quote
Judit Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Impresja napisał(a):my będziemy w niedzielę a przy okazji możecie pyknąć parę fotek seterom? :cool3: Quote
dog&i Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ja byłem w tamtym roku i w tym także jadę. Tę wystawę zapamiętam bo to była moja pierwsza wystawa w życiu i miło ją będę wspominał :)Szkoda że był dość ciasno a w tym roku super że powiększą o 1/4 boiska a jeżeli zgłoszenia można składać do 17.07.09 r (dzisiaj) to kiedy będą w sieci ??Bo już lista zawodników w agi jest od dawna :) Quote
Elitesse Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 mascow ty lepiej mow kiedy sie plan sedziowania pojawi :evil_lol: Quote
macsow1 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 jak plan sędziowania będzie to podamy :) lekko ponad 600 psów zgłoszonych. będzie super :loveu: Quote
McDzik Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Uciekła mi ta wystawa :-( dopiero dziś o niej pomyślałam :-( EDIT: Przedłużono termin do środy :multi: no to jadę :multi: Poszukuję pieska do konkurencji Młody Prezenter :) Quote
dog&i Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 A jest już lista zgłoszonych psów bo na stronie oddziału nie moge znaleść Quote
Elitesse Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 dog&i napisał(a):A jest już lista zgłoszonych psów bo na stronie oddziału nie moge znaleść mysle ze jeszcze nie skoro do wczoraj przyjmowali zgloszenia :roll: Quote
vikiii Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ja też jestem ciekawa czy podadzą listę wystawców i plan sędziowania. Praktycznie cały nasz miot szczeniaczków do kl szczeniąt (yorki) jest zgłoszony (1 piesek i 2 sunie) i jestem ciekawa czy jeszcze jakaś konkurencja będzie :eviltong:. My jedziemy rekraacyjnie-piknikowo:lol: Do każdego szczeniaczka "obstawa" rodzinna...... 4 osoby.......czyli 12 osób i 3 psiaki przy moim stoliku..... oj wesoło będzie:multi: Quote
Elitesse Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dostalam potwierdzenie z numerkami :multi::multi: - wyslane w poniedzialek to teraz trzeba poczekac jeszcze na plan sedziowania na stronie oddzialu Quote
Elitesse Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 http://zkwp.lpk.com.pl/wystawa/2009_Legnica_plan.pdf Quote
aussik Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Dobrze że dalie ten wykaz i plan sędziowania tylko szkoda że jest tylko jeden australian shepherd :( Życzę wszystkim powodzenia :) Quote
Judit Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ja baaardzo baaardzo proszę o obfocenie czerwono-białych seterków a w szczególności jednej dziewczynki w klasie młodzieży :modla: Quote
sylrwia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Bardzo prosze o ufocenie wyżłów węgierskich.:lol: Quote
McDzik Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Drodzy dogomaniacy, Czy ktoś z Wrocławia za dopłatą do paliwa mógłby zabrać mnie na ta wystawę z Dworca Głównego? Jadę aż z Rzeszowa i planowany przyjazd jest o 7:26, mogę na dworcu trochę poczekać. Jestem bez psa, idę tylko na konkurs Młodego Prezentera i zależały mi na tym, żeby zostać do finału tej konkurencji, czyli gdzieś do godziny 14, a potem z tą samą osobą wrócić na Dworzec Główny we Wrocławiu. Czy jest ktoś tak miły???? :oops: Quote
maga18 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='McDzik']Drodzy dogomaniacy, Czy ktoś z Wrocławia za dopłatą do paliwa mógłby zabrać mnie na ta wystawę z Dworca Głównego? Jadę aż z Rzeszowa i planowany przyjazd jest o 7:26, mogę na dworcu trochę poczekać. Jestem bez psa, idę tylko na konkurs Młodego Prezentera i zależały mi na tym, żeby zostać do finału tej konkurencji, czyli gdzieś do godziny 14, a potem z tą samą osobą wrócić na Dworzec Główny we Wrocławiu. Czy jest ktoś tak miły???? :oops: Jakbys nikogo nie znalazła to mam dla Ciebie plan awaryjny... ;) O 7:26 jestes we Wrocku, a o 8:00 masz bus z Wrocka do Legnicy - odjezdza z PKS (stanowisko 16, peron 5). Około 9:00 jestes w Legnicy (na ul.Libana, jakies 300 m od dworca) i spod dworca PKS jedzie do Legnickiego Pola bus BATORY - o 9:30 :) Troche przesiadek ale w razie czego dasz rade ;) Quote
Recommended Posts