Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ketunia']Rudusia i Doga tak. Co do Bumelka to niestety ma tylko jednorazową deklarację ode mnie i żadnych stałych.:( matko jedyna, gazzy zmieniaj szybko tytuł na
Nie widzę czy to powód aby mnie zabić ?? Dogomanio ratuj. Pilnie potrzebne deklaracje i trzeba szybko przelecieć wątki dogomaniackie.Ja dzisiaj juz nie dam rady, jutro tez późno przyjdę do domu:shake:. Boże jak mam pomóc:-(
Nie wyobrażam sobie jak można żyć ze świadomością, że uśpiono zdrowego psa.
Ślepota nie jest chorobą śmiertelną, to tylko niepełnosprawność z którą można normalnie żyć.

Posted

Miałam już sie wylogować, ale przyszła mi do głowy jedna mysl, gdyby dopytac sie u miariamc o hotelik, to ketuniu te Twoje pieniązki może by starczyły na dwa miesiące. No i szukać darczyńców zwłaszcza na wątkach, gdzie psiak poszedł juz do domu stałego.
Miałam juz na jakis czas nie składać żadnych dodatkowych deklaracji bo jestem pod kreską ( ale nie potrafię :-( ), jednorazowo deklaruje 50,-. I oczywiście jak wydam jakiegoś swojego tymczasowicza do domu to przerzucę deklaracje na Bumelka

Posted

Co za koszmarne wieści! Dopiero wczoraj czytałam o psiaku o imieniu Szafir i o tej tragedii, która go spotkała a teraz Bumel. Ja podtrzymuję swoje 20 zł jednorazowe i może jeszcze coś wygrzebię od znajomych...

Posted

Co za koszmarne wieści! Dopiero wczoraj czytałam o psiaku o imieniu Szafir i o tej tragedii, która go spotkała a teraz Bumel. Ja podtrzymuję swoje 20 zł jednorazowe i może jeszcze coś wygrzebię od znajomych...

Posted

Dziękujemy Kami_23.

Deklaracje

JEDNORAZOWE:

Marysia55 50 zł
Kami_23 20 zł
ketunia 500 zł

570 zł

STAŁE:

Bumelek na chwilę obecną ma 570 zł jednorazowych deklaracji.

Błagamy o każdy grosz. Bumel ma być uśpiony :(

Posted

Dziewczyny niech będę stratna, najwyżej przyoszczędzę, ale jak to jest sprawa życia i śmierci to daję jednorazowo 40zł. A nad deklaracją stałą muszę się zastanowić bo mam już 3 deklaracje stałe...

Posted

Dziewczynki, kochane, podawać numer konta kto zbiera pieniązki, zbliża sie dzień wyjazdu bumelka tez , a nie wiemy na czym stoimy potrzebna szybka decyzja i rozesłanie pw z numerem. Mało czasu mamy.

Posted

Czy znajdzie chętna Cioteczka na zbieranie pieniażków dla Bumelka?

Deklaracje

STAŁE:

_Aga_ 10 zł

10 zł

JEDNORAZOWE:

Marysia55 50 zł
Kami_23 40 zł
ketunia 500 zł

590 zł

Posted

Przepraszam z OT, ale...

...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc

http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl

Posted

Musi sie udać, to pies skrzywdzony po wielokroć, przez los, jakiegoś tam kiedyś właściciela, teraz schron i grożbę eutanazji bez przyczyny. Wzrok to zdecydowanie nieustawowa przyczyna do uśpienia.

Dlatego cioteczki musimy mu pomóc , raz dla niego samego, dwa dla zasady....
Powiadomcie więcej dogo krewniakow o tym przypadku.