gazzy Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dziękujemy za pieniążki. Ale ile ta pani chce wpłacić ? Miesięcznie czy jednorazowo , to wpiszę na 1 stronkę. MAM PROŚBĘ - proszę pisać od razu kwotę i czy miesięcznie czy jednorazowo ! Będzie łatwiej :) i szybciej ;) Quote
TERESA BORCZ Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ela40 sama napisze o deklarowanej pomocy. narazie prosi o konto. Bumel też ma miejsce, zbieramy deklaracje. Podobnie jak damy: Capri i Perełka Quote
ketunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Gazzy wpisz ode mnie jednorazowo z bazarku 500 zł. Piwniądze zbierałam na wizytę u dr Garncarza. Jednak mogą pójść także na pierwszy miesiąc w hoteliku. Czy ktoś dzwonił z ogłoszeń o Bumelka? Quote
2010 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 ketunia napisał(a):Gazzy wpisz ode mnie jednorazowo z bazarku 500 zł. Piwniądze zbierałam na wizytę u dr Garncarza. Jednak mogą pójść także na pierwszy miesiąc w hoteliku. DZIĘKUJEMY :loveu:bardzo ketuni w imeniu Bumelka Quote
ketunia Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Bumelek tak bardzo chce się wyrwać ze schroniska. Dajmy mu szansę.. Liczy się każda złotówka Quote
2010 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Wyrwać ze schroniska i tak ważne jest jeszcze zbadanie jego oczu.Może można jeszcze jego wzrok uratować:-( Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 gazzy , jeszcze jedna prośba do Ciebie. Wrzuć do pierwszego postu link do allegro i jeżeli pojawią się na wątku inne ogłoszenia to również przerzucaj je do pierwszego postu. Wtedy sytuacja psa jest bardziej czytelna i jasna dla osób, które wchodzą na wątek po raz pierwszy :-). Mam nadzieje, że będzie takich osób więcej. Quote
gazzy Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Allegro Bumela chyba się skończyło ? Doga też się kończy Quote
marysia55 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ja dzisiaj nic nie robię tylko biegam za ketunia i obsypuję ją różami za allegra. Tym razem za kolejne allegro Bumelka Quote
_Aga_ Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180984-KsiAE-A-ki-i-pocztA-wki-KUP-TERAZ-na-Rudusia-Doga-i-Bumelka-do-15-marca Skleciłam bazarek.. Quote
gazzy Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Aga, dzięki , dla ciebie radunia też . . . Ile pieniędzy będzie ;) Quote
kami_23 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Witajcie! Proszę o numer konta i dane potrzebne do przelewu to wspomogę trochę Bumelka:) Quote
ketunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 kami_23 napisał(a):Witajcie! Proszę o numer konta i dane potrzebne do przelewu to wspomogę trochę Bumelka:) Kami dziękujemy bardzo :) W chwili obecnej zbieramy deklaracje na hotelik. Quote
Ra_dunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Takie wpłaty jednorazowe też są bardzo cenne, tylko obecnie nie ma jeszcze ustalonego numeru konta dla Bumelka. Kami - jak już będzie wiadomo kto zbiera na pewno dostaniesz numer konta ;) Quote
kami_23 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ra_dunia napisał(a):Takie wpłaty jednorazowe też są bardzo cenne, tylko obecnie nie ma jeszcze ustalonego numeru konta dla Bumelka. Kami - jak już będzie wiadomo kto zbiera na pewno dostaniesz numer konta ;) Ok będę sprawdzać skrzynkę:) Quote
ketunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jest duże prawdopodobieństwo, że Bumelek będzie uśpiony. Nie wiem czy w tym tygodniu czy w przyszłym... Quote
_Aga_ Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A czy jemu coś dolega oprócz tego, że nie widzi?? Czemu ma być uśpiony?? Masakra jakaś.. :( Quote
ketunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Bo duże przepełnienie. Z tego co wiem to nic więcej mu nie dolega... Masz rację Aga to jakiś koszmar. Czym te zwierzaki zasłużyły sobie na taki los. Niechciane, niekochane i na koniec strzykawka..:( Quote
_Aga_ Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jest szansa, że uda się zabrać Bumelka, Rudusia i Doga do hoteliku? Quote
Recommended Posts