Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ick napisał(a):
T tutaj mały i praktyczny banerek Bumela ( mają małe można w jednej linii więcej zmieścić...banerków)
"święte słowa" , sygnaturka ma swoje prawa czyli wymiary. Im mniejsze banerki tym więcej można ich mieć w sygnaturze:-) Wieczorkiem sobie wkleję ten banerek. Teraz muszę zmykać bo mnie nakryją:evil_lol:

Posted

Bumelka przeskoczono w kolejce, ale to nie znaczy że o nim zapomnimy. Ma szansę i to dużą że cioteczki i wujaszkowie mu pomogą. Mamy dobre i tanie miejsce dla niego, a zaraz potem duuuże starania o miejsce w Życiu nie za tm.:shake::roll:

Cierpliwości biedaku.

Posted

Napisał Bambino na wątku Rudusia
Rozumiem, że z czteropaku ( Dog, Capri, Bumel, Ruduś ) 2 jadą do czarodziejki do Gryfowa ( Gdyby ktoś nie wiedział, to czarodziejką z Gryfowa jest Kikou - cudowna dziewczyna ) i 2 do Szczecinka ( rozumiem, ze do mariammc? ).
Ja po wypłacie też jednorazowo coś wpłacę + 2 datki od znajomych, ale jeszcze nie wiem ile. Ale może ja wpłacę na Bumela, bo tam jeszcze większe pustki w kasie.
Czy można prosić o konto, ale na Bumela?

Posted

Czy Figa zgodziłaby się zbierać pieniądze na wszystkie nasze psiaki - mam na myśli Doga , Rudzika, Bumela , Capri i Perełkę. Tak by było najlepiej i nie było by zamieszania. Tylko czy Figa by się wyrobiła ze wszystkim. Czy za dużo roboty by nie było ??

Posted

Bumel potrzebuje lepszego tytułu!!!! Ketunia ma już pomysł!!*
Niech figa dzika się wypowie w sprawie zbierana na Rudusia . Mamy już deklaracje.
Na Capri narazie tylko jedną.
Na Bumelka chyba trzy Bambinoo , mysza1 i z ketuni z bazarku też coś dostanie.
Gazzy zrób proszę listę deklaracji na pierwszym wątku

Posted

Szkoda, że z Bumelka taki chojrak... ale tak myślę, że może on się po prostu boi?
Jak Asia miała na DT niewidomego Kacperka i umówiłyśmy się na spacer, to biedny Kacperek też z ząbkami do mojego psa wyskoczył bo ten po prostu na niego "wpadł".
Ślepki nie wiedzą co się wokół nich dzieje, to każdy dotyk mogą traktować jako atak - tak na zapas, w razie czego.
U mojego staruszka Świrka, który ma 14 lat i już niedowidzi i niedosłyszy też zauważyłam więcej reakcji "agresywnych" - żeby te inne psy wiedziały, że jakby co, to on sobie jeszcze poradzi...

Posted

ick napisał(a):
Bumel potrzebuje lepszego tytułu!!!! Ketunia ma już pomysł!!*
Niech figa dzika się wypowie w sprawie zbierana na Rudusia . Mamy już deklaracje.
Na Capri narazie tylko jedną.
Na Bumelka chyba trzy Bambinoo , mysza1 i z ketuni z bazarku też coś dostanie.
Gazzy zrób proszę listę deklaracji na pierwszym wątku

Zgadzam się - potrzebny tytuł, zdjęcia, np. to które jest na bazarku i opis psiaka. Na pierwszej stronie trzeba by też umieścić deklaracje i na bieżąco je wpisywać !!