sacred PIRANHA Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 na razie się zapisuję na wątek, w wolnej chwili poczytam i zobacze jak moge pomóc Quote
2010 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 T tutaj mały i praktyczny banerek Bumela ( mając małe można w jednej linii więcej zmieścić...banerków tych biedaków) Quote
marysia55 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 ick napisał(a):T tutaj mały i praktyczny banerek Bumela ( mają małe można w jednej linii więcej zmieścić...banerków) "święte słowa" , sygnaturka ma swoje prawa czyli wymiary. Im mniejsze banerki tym więcej można ich mieć w sygnaturze:-) Wieczorkiem sobie wkleję ten banerek. Teraz muszę zmykać bo mnie nakryją:evil_lol: Quote
ketunia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Gazzy skoro mamy wyciągać Bumela do hoteliku to trzeba zmienić tytuł wątku. Aga dzwonił ktoś z ogłoszeń ? Mam nadzieję, że ten oberwator się ujawni.. Quote
TERESA BORCZ Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Bumelka przeskoczono w kolejce, ale to nie znaczy że o nim zapomnimy. Ma szansę i to dużą że cioteczki i wujaszkowie mu pomogą. Mamy dobre i tanie miejsce dla niego, a zaraz potem duuuże starania o miejsce w Życiu nie za tm.:shake::roll: Cierpliwości biedaku. Quote
gazzy Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Już zmieniam tytuł. Do mnie nikt nie dzwonił prócz tej pani , która go chciała , ale nie może go wziąć. Niestety cisza :( Quote
2010 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Samotny i te jego niezbadane oczka...Może ma jakąś szanse a uzyskanie wzroku... Quote
2010 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oj coś cicho tutaj...Moze zrobić nowe, aktualne fotki Bumelka .. Quote
2010 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Napisał Bambino na wątku Rudusia Rozumiem, że z czteropaku ( Dog, Capri, Bumel, Ruduś ) 2 jadą do czarodziejki do Gryfowa ( Gdyby ktoś nie wiedział, to czarodziejką z Gryfowa jest Kikou - cudowna dziewczyna ) i 2 do Szczecinka ( rozumiem, ze do mariammc? ). Ja po wypłacie też jednorazowo coś wpłacę + 2 datki od znajomych, ale jeszcze nie wiem ile. Ale może ja wpłacę na Bumela, bo tam jeszcze większe pustki w kasie. Czy można prosić o konto, ale na Bumela? Quote
mysza 1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja też bym chciała wspomóc Bumelka, strasznie biedny :( Poproszę o numer konta na pw, żebym nie zapomniała. Quote
gazzy Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Czy Figa zgodziłaby się zbierać pieniądze na wszystkie nasze psiaki - mam na myśli Doga , Rudzika, Bumela , Capri i Perełkę. Tak by było najlepiej i nie było by zamieszania. Tylko czy Figa by się wyrobiła ze wszystkim. Czy za dużo roboty by nie było ?? Quote
Ra_dunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Czy Bumel ma w ogóle jakieś deklaracje? Wszystko powinno być zebrane razem i aktualizowane jak na wątku Rudusia i Doga... Quote
2010 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Bumel potrzebuje lepszego tytułu!!!! Ketunia ma już pomysł!!* Niech figa dzika się wypowie w sprawie zbierana na Rudusia . Mamy już deklaracje. Na Capri narazie tylko jedną. Na Bumelka chyba trzy Bambinoo , mysza1 i z ketuni z bazarku też coś dostanie. Gazzy zrób proszę listę deklaracji na pierwszym wątku Quote
gazzy Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Przejrzę wątek i zrobię na pierwszej stronie deklaracje. Jakiś pomysł na tytuł. Ze mnie nie najlepsza polonistka. :) Quote
gazzy Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Proszę o konkretne deklaracje :) To wpiszę na 1 stronkę Quote
Ra_dunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Szkoda, że z Bumelka taki chojrak... ale tak myślę, że może on się po prostu boi? Jak Asia miała na DT niewidomego Kacperka i umówiłyśmy się na spacer, to biedny Kacperek też z ząbkami do mojego psa wyskoczył bo ten po prostu na niego "wpadł". Ślepki nie wiedzą co się wokół nich dzieje, to każdy dotyk mogą traktować jako atak - tak na zapas, w razie czego. U mojego staruszka Świrka, który ma 14 lat i już niedowidzi i niedosłyszy też zauważyłam więcej reakcji "agresywnych" - żeby te inne psy wiedziały, że jakby co, to on sobie jeszcze poradzi... Quote
ketunia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Gazzy napisz może tak: "Nie widzę czy to powód aby mnie zabić. Pilnie potrzebne deklaracje" Quote
AniaGucio Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ick napisał(a):Bumel potrzebuje lepszego tytułu!!!! Ketunia ma już pomysł!!* Niech figa dzika się wypowie w sprawie zbierana na Rudusia . Mamy już deklaracje. Na Capri narazie tylko jedną. Na Bumelka chyba trzy Bambinoo , mysza1 i z ketuni z bazarku też coś dostanie. Gazzy zrób proszę listę deklaracji na pierwszym wątku Zgadzam się - potrzebny tytuł, zdjęcia, np. to które jest na bazarku i opis psiaka. Na pierwszej stronie trzeba by też umieścić deklaracje i na bieżąco je wpisywać !! Quote
TERESA BORCZ Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 prosze podać nr konta dla cioteczki ela40. a cioteczke bardzo zapraszamy na nasze wątki. Quote
AlinaS Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):prosze podać nr konta dla cioteczki ela40. a cioteczke bardzo zapraszamy na nasze wątki. Czy macie już miejsce dla niego? Quote
Ra_dunia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 I kto tu zajmuje się deklaracjami?? Bo u Doga i Rudusia - wiemy. Tu chyba konta też nie ma... Czy były już jakieś deklaracje? Quote
Recommended Posts