2010 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To do dzieła ....Czasu mało.... Niech też dla biedaka Doga i Rudusia napisze. Oni też na tej liście.. Quote
gazzy Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Wysłałam wiadomość. :) Napisałam , żeby przede wszystkim dla Doga i Rudusia napisała. Oni mają najmniej czasu :( Z Bumelem nie jest tak źle , bo kierowniczka powiedziała , że na razie nie będą go usypiać bo jest zdrowy i w ogóle , ale do weta z oczkami można pojechać , chyba ? Quote
Isadora7 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 eeech sama nie wiem co powiedzieć, co poradzić Quote
2010 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No to trzeba zacząć zbierać pieniążki i podróż organizować...A to tak daleko ... No może niedługo on też na liście się znajdzie ...To i jego trzeba wyciągnąc ze schronu... A te dwa biedki ....przecież one są też zdrowe... jeden ślepy a drugi chudy i smutny...........:-( Schronisko tak przepełnione, że podobno nawet szczeniąt nie przyjmują... Quote
ketunia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Idzie się pochlastać. :( Chyba zrobie napad na bank bo w totka to nie wygram. Quote
MARCHEWA Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='ick']Jaka śliczna mordka ... Ma prowdopodobnie to samo co Tinka ( a psiaczkowi się udało spotkać z dr.Garncarzem) A jeszcze jeden w schronisku Szczytnie psiaczek spanielek ślepy Ruduś. Można ich oby do dr.Garncarza zabrać. Chyba za Tinkę nic nie wziął . Potrzeba na transport i lekarstwa. NO i to zorganizować .[/QUOTE] Tak jak już napisałam na wątku Rudusia-był on u dr.Garncarza razem z Tiną,Bumela niestety zabrać się nie udało. Jadąc do Olsztyna w tragiczną pogodę musiał być kierowca i minimum 2 opiekunów do psów,które różnie w aucie się zachowują.W drodze powrotnej mieliśmy dodatkowo do zabrania ze wsi zgłoszonego już wcześniej przymarzającego,dużego,młodego psa.Niestety.....czasem trzeba dokonać trudnego wyboru. A co do Bumela,to zachowuje sie jakby nie widział od dawna,jest samodzielny,dobrze sobie radzi (w przeciwieństwie do Rudusia)i nie słyszałam,że jest do uśpienia,więc może uda nam się zawieźć go do dr.Garncarza następnym razem jak będzie w Olsztynie. Quote
ketunia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jakieś pieniążki z bazarku na Bumelka będą. Więc może uda się zorganizować wyjazd. Quote
Ra_dunia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 i następna bieda... :( Psiak który nie widzi zawsze super sobie radzi! Wystarczy jak mu się nic w domu nie przestawia... Kto pokocha słodziaka? Quote
maarit Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Ra_dunia']i następna bieda... :( Psiak który nie widzi zawsze super sobie radzi! Wystarczy jak mu się nic w domu nie przestawia... Kto pokocha słodziaka?[/QUOTE] Własnie.... kto? Quote
Ra_dunia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Koniecznie trzeba porozsyłać wątek... im więcej osób tu zajrzy tym większe szanse... Quote
2010 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Potrzebne mu ogłoszenia. A najlepsze to chyba allegro... Quote
maarit Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Czasu brakuje :( Niestety ja się Allegro nie "naumiałam" :( Quote
Olga7 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Zajrzalam i ja także-zapiszę wątek i grosik na ratowanie tego psa postaram się czasem dorzucić. Gazzy-fotki koniecznie dajcie na początek wątku-jak wiesz sama pewnie.Trzeba ratować tego psa i jego wzrok-może jakoś się uda . Quote
2010 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Gazzy, ciotka Olga 7 dobrze,że zauważyła... Dodaj fotki do pierwszego postu ( nie łącz razem) Quote
ketunia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ciotki potrzebuję tekstu. Marna ze mnie pisarka. Najlepiej jakiegoś wyciskacza łez. Ja zajmę się ogłoszeniami. Gazzy i prześlij mi fotki Bumelka. ketunia@wp.pl Quote
2010 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Gazzy pisała też ,że ma jakiś tekścik ....Niech Tobie to też wyśle... Quote
gazzy Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ja nawet go nie dostałam ;/ Zaraz napiszę do marysi. Quote
Recommended Posts