Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
według pogodynki ma padac, niestety. ja myślę, że i tak przed 13.00 się nie wyrobimy, bo mamy trening najpierw i musimy z niego wrócić, przepakować psy....

Ale Ty umiesz pocieszyć człowieka :angryy: Ja tu pełna optymizmu że będzie słoneczko , piękna pogoda a Ty mi tu z pogodynką wyjeżdząsz :diabloti:

Posted

Dziś Zuzia została zaszczepiona na wszystko na co można zaszczepić psa.Więc książeczkę ma uzupełnioną do końca. Ten Wet stwierdził że sunia ma około 4 lat( co jeden to mówi inaczej) Jutro ważny dzień -dziewczyna będzie "wyrywać" ludzi . Już jest wykąpana , wyczesana, tylko co z tego jak będzie padać deszcz:placz:. Trzymajcie mocno kciuki żeby ktoś ja wypatrzył i ....pokochał , czy to tak dużo????????????:oops:

Posted

xxxx52 napisał(a):
marlenka-nie zapomnij ,ze nie tylko suczka ma sie podobac przyszlym nowym opiekunowm ,ale musi byc vize-versa;)

I Zuzia wróciłą z nami do domu:diabloti:. Pogoda była do d... padał deszcz, mało ludzi a zainteresowanych psami zupełnie mało. Ale parę (bodajże 3 pieski ) znalazły domy:multi:. Na śliczną Zuzię też przyjdzie czas i pora. Dziś sunia strasznie się zmęczyła , pod koniec eventu rzucała się juz na wszystkie psy które znalazły sie w zasięgu jej wzroku, wigor odzyskała po powrocie do domu.
Z ogłoszeń narazie cisza, ale myślę że to kwestia czasu , bo Zuzia ogólnie się ludziom podoba, :oops: Mimo ze nie jest szczeniaczkiem uwielbia sie bawić szczególnie piłką .

Posted

Basia i Barni napisał(a):
faktyczne foksio , one jest u ciebie Marlena ?

Tak Basiu jest u mnie , w moim domu i w moim łóżku:diabloti:
Ale już się az "tak" z psami nie gryzie , czasami Barakowi ogon uszczupli , ale nie ma tragedii. Sąsiedzi też nie reagują narazie , więc sobie grzeje doopke u mnie. Mam tylko nadzieję że za długo grzac nie będzie chociaż jest taka milusia i kochana , ale chrapie w nocy jak stary chłop:evil_lol:

Posted

marlenka napisał(a):
Tak Basiu jest u mnie , w moim domu i w moim łóżku:diabloti:
Ale już się az "tak" z psami nie gryzie , czasami Barakowi ogon uszczupli , ale nie ma tragedii. Sąsiedzi też nie reagują narazie , więc sobie grzeje doopke u mnie. Mam tylko nadzieję że za długo grzac nie będzie chociaż jest taka milusia i kochana , ale chrapie w nocy jak stary chłop:evil_lol:

masz już jakies ogłoszenia ? A chrapanie to skąd ja to znam ech , na chłopa krzycze a mój psiur tak samo :evil_lol:

Posted

Kłóciła się bo już była zmęczona. na początku olewała wszystkie psy , a póxniej zmokła , pewnie i zgłodniała a Rudzia tak apetycznie wyglądała:evil_lol:.
Po powrocie do domu to mało miski nie zjadła razem z karmą a później było nocne szaleństwo z piłką .

Posted

Zuzia sie przypomina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko Donacja nas odwiedza???:mad:
A gdzie cała reszta sobie poszła???:mad:
I domku tez ani widu ani słychu:mad:
Jest niedobrze , bardzo niedobrze:angryy:

A tak serio to Zuzanna ma sie dobrze , z psami juz się aż tak nie kłóci , ale jej przyszły domek nie moze mieć w posiadaniu kotów , to napewno odpada.
Wysłałam ogłoszenie do anonsów ale cisza , nikt sie nie odzywa. A sunia sie przyzwyczaja a o sobie to ja juz nie wspomnę, łzy w oczach na sama myśl o jej oddaniu. I jaki ona ma apetyt :evil_lol: zjada wszystko co jej sie pod nos dostanie, ale wreszcie mam kompana do nocnych przekąsek:evil_lol:
Jak jeszcze u mnie pomieszka dłużej to będzie wyglądała jak piłeczka. Będę miala ich dwie czarną i łaciatą , więc może ktoś uratuje Zuzię przed nadwagą co???:lol:

Posted

Przepiękne zdjęcia!
Kasuje stare i robię nowe!

Edit.

Ogłoszenia Zuzi :

offer.pl
alegratka.pl
petsy.pl
pineska.pl
petworld.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl