sleepingbyday Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 według pogodynki ma padac, niestety. ja myślę, że i tak przed 13.00 się nie wyrobimy, bo mamy trening najpierw i musimy z niego wrócić, przepakować psy.... Quote
marlenka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 sleepingbyday napisał(a):według pogodynki ma padac, niestety. ja myślę, że i tak przed 13.00 się nie wyrobimy, bo mamy trening najpierw i musimy z niego wrócić, przepakować psy.... Ale Ty umiesz pocieszyć człowieka :angryy: Ja tu pełna optymizmu że będzie słoneczko , piękna pogoda a Ty mi tu z pogodynką wyjeżdząsz :diabloti: Quote
marlenka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Dziś Zuzia została zaszczepiona na wszystko na co można zaszczepić psa.Więc książeczkę ma uzupełnioną do końca. Ten Wet stwierdził że sunia ma około 4 lat( co jeden to mówi inaczej) Jutro ważny dzień -dziewczyna będzie "wyrywać" ludzi . Już jest wykąpana , wyczesana, tylko co z tego jak będzie padać deszcz:placz:. Trzymajcie mocno kciuki żeby ktoś ja wypatrzył i ....pokochał , czy to tak dużo????????????:oops: Quote
xxxx52 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 marlenka-nie zapomnij ,ze nie tylko suczka ma sie podobac przyszlym nowym opiekunowm ,ale musi byc vize-versa;) Quote
marlenka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 xxxx52 napisał(a):marlenka-nie zapomnij ,ze nie tylko suczka ma sie podobac przyszlym nowym opiekunowm ,ale musi byc vize-versa;) I Zuzia wróciłą z nami do domu:diabloti:. Pogoda była do d... padał deszcz, mało ludzi a zainteresowanych psami zupełnie mało. Ale parę (bodajże 3 pieski ) znalazły domy:multi:. Na śliczną Zuzię też przyjdzie czas i pora. Dziś sunia strasznie się zmęczyła , pod koniec eventu rzucała się juz na wszystkie psy które znalazły sie w zasięgu jej wzroku, wigor odzyskała po powrocie do domu. Z ogłoszeń narazie cisza, ale myślę że to kwestia czasu , bo Zuzia ogólnie się ludziom podoba, :oops: Mimo ze nie jest szczeniaczkiem uwielbia sie bawić szczególnie piłką . Quote
__Lara Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Oj, taka piękność to musi w końcu znaleźć domek :lol: Quote
Basia i Barni Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 faktyczne foksio , one jest u ciebie Marlena ? Quote
marlenka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Basia i Barni napisał(a):faktyczne foksio , one jest u ciebie Marlena ? Tak Basiu jest u mnie , w moim domu i w moim łóżku:diabloti: Ale już się az "tak" z psami nie gryzie , czasami Barakowi ogon uszczupli , ale nie ma tragedii. Sąsiedzi też nie reagują narazie , więc sobie grzeje doopke u mnie. Mam tylko nadzieję że za długo grzac nie będzie chociaż jest taka milusia i kochana , ale chrapie w nocy jak stary chłop:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 marlenka napisał(a):Tak Basiu jest u mnie , w moim domu i w moim łóżku:diabloti: Ale już się az "tak" z psami nie gryzie , czasami Barakowi ogon uszczupli , ale nie ma tragedii. Sąsiedzi też nie reagują narazie , więc sobie grzeje doopke u mnie. Mam tylko nadzieję że za długo grzac nie będzie chociaż jest taka milusia i kochana , ale chrapie w nocy jak stary chłop:evil_lol: masz już jakies ogłoszenia ? A chrapanie to skąd ja to znam ech , na chłopa krzycze a mój psiur tak samo :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 zuza bardzo sie kłociła z rudzią, przeuroczą (zakochałam się) suńką mieszkającą w tłuszczu (tam, gdzie był maksik). o, tą: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyrzucona-z-warszawskiego-autobusu-rudasia-prosze-o-pomoc-w-ogloszeniach-136617/index4.html#post12228433 Quote
marlenka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Kłóciła się bo już była zmęczona. na początku olewała wszystkie psy , a póxniej zmokła , pewnie i zgłodniała a Rudzia tak apetycznie wyglądała:evil_lol:. Po powrocie do domu to mało miski nie zjadła razem z karmą a później było nocne szaleństwo z piłką . Quote
donacja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A co tu taka cisza? Foksiu, pokazuj się wszystkim! Quote
marlenka Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Zuzia sie przypomina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko Donacja nas odwiedza???:mad: A gdzie cała reszta sobie poszła???:mad: I domku tez ani widu ani słychu:mad: Jest niedobrze , bardzo niedobrze:angryy: A tak serio to Zuzanna ma sie dobrze , z psami juz się aż tak nie kłóci , ale jej przyszły domek nie moze mieć w posiadaniu kotów , to napewno odpada. Wysłałam ogłoszenie do anonsów ale cisza , nikt sie nie odzywa. A sunia sie przyzwyczaja a o sobie to ja juz nie wspomnę, łzy w oczach na sama myśl o jej oddaniu. I jaki ona ma apetyt :evil_lol: zjada wszystko co jej sie pod nos dostanie, ale wreszcie mam kompana do nocnych przekąsek:evil_lol: Jak jeszcze u mnie pomieszka dłużej to będzie wyglądała jak piłeczka. Będę miala ich dwie czarną i łaciatą , więc może ktoś uratuje Zuzię przed nadwagą co???:lol: Quote
Chandler Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja zaglądam do Was, tylko nic nie piszę...:cool3: Quote
sleepingbyday Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja też, hihi. gdzie zuza ma ogłoszenia? czy ma allegro/ tzreba ja bardziej popromować chyba. Quote
marlenka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Madallena napisał(a):Zdjęcia prześliczne :loveu: Zuzia ładna to i zdjecia boskie:loveu: Quote
Madallena Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Modelka z niej piękna oczywiście. Zdjęcia byłyby brzydkie gdyby nie ona :cool3: Quote
mgie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Przepiękne zdjęcia! Kasuje stare i robię nowe! Edit. Ogłoszenia Zuzi : offer.pl alegratka.pl petsy.pl pineska.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl bono-polska.pl lodz.gumtree.pl warszawa.gumtree.pl poznan.gumtree.pl aukcjezwierzat.pl animalsmarket.pl marketzwierzat.eu gielda-zwierzat.eu sprzedam-psa.pl polskiehodowle.pl psy-koty.info ogloszenia.interpress.net.pl Quote
mgie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Przepiękna ,młoda Foksterierka Zuzia szuka domu. Przepiękna ,młoda Foksterierka Zuzia szuka domu. - Ogłoszenia drobne w Internecie - darmowe ogloszenia praca motoryzacja zwierzęta anonse Przepiękna ,młoda Foksterierka Zuzia szuka domu. - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Zuzia - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
marlenka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dzięki Mgie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts