marlenka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 donacja napisał(a):Najważniejsze, żeby ten "właściciel" jej nie znalazł. Trzeba gdzieś ją schować, ale gdzie????????????? W łazience :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marlenka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 *Monia* napisał(a):Następna psa w łazience więzi :evil_lol:. Ale tylko jak mnie nie ma w domu , jak jestem to poluje na moje biedne kici a Barack się wscieka , w tym chłopaku aż się krew gotuje. Monia a moze masz wolne miejsce w łóżku????:evil_lol: Chetnie Zuzia się prześpi w łóżeczku:lol: Quote
donacja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Słuchajcie, tu naprawdę szybko trzeba coś wymyślić, bo jak facet się dowie gdzie jest pies, to będzie kicha. Quote
donacja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Przebrzydłe skaczące posty:angryy:. Mała, skacz do góry razem z postami! Quote
marlenka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 sleepingbyday napisał(a):w allegro nie może być słowa, ze zuza była porwana. żeby marlenka nie miała kłopotów! allegro jest wkońcu popularne, jeszcze jakis jego znajomy tam na zuzkę trafi... xmatrix, napisz, że przybłąkała się sunia zakleszczona,w ciecze, z resztakmi obroży i śladem po łańcuchu - czy jakos tak. bo jeszcze się okaze, ze prawnie - ten facet jest pokrzywdzony!! Jak to porwana???? Sama wlazła mi do auta:diabloti: Quote
*Monia* Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Łóżko Hexa okupuje i tak łatwo się nim nie dzieli. Tylko jedna sunia zaszczytu dostąpiła i mogła ją bezkarnie zaatakować nawet na łóżeczku naszym. Hexa tylko młodzieży pozwala na wstęp na podwyższenia ;). A tak w ogóle to na suczkę z cieczką chyba nie mam warunków :shake:. Hexa była ciachnięta również z powodu, że psy nam właziły na podwórko i bałam się niedopilnowania, a to jest chwila żeby drzwi otworzyła cichutko :roll:. Quote
żabusia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Marlenko, jak nie będzie innego wyjścia to może trzeba zawiadomić Fundację Emir Żabia Wola (niecałe 60 km od Warki) o sprawie i oni ją przyjmą do siebie bo Ty rzeczywiście nie możesz jej u siebie trzymać. Telefony ze strony internetowej: 601-300-726 lub 046 587 88 27. Quote
żabusia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Zreguły coś takiego zgłasza się Straży dla Zwierząt, tylko nie wiem czy na Twoim terenie coś takiego działa. Spróbuję ustalić. Quote
żabusia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Marlenko, przestaw sobie czas w komputerze na bliższy prawdzie bo inaczej Twoje posty zawsze będą nie po kolei. marlenka napisał(a):Żabusia poczekajmy jeszcze troszkę , spróbuję coś zadziałć może jej domek jakiś znajdę - próbuje przynajmniej . Tak nie chciałabym jej oddawać do kojca jakiegoś bo ona jest kochana a jak ją wczoraj zamknęłam w klatce po kropce to mało serducho m nie pękło . oczywiście zapiszę sobie numer do fundacji . jak macie jakieś namiary do kogo mogę zadzwonić jak się okaże że "pan" weźmie sobie nastepną bidę na tą działkę ???? Bo ja mu niepopuszczę - o NIE!! Quote
marlenka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Żabusia poczekajmy jeszcze troszkę , spróbuję coś zadziałć może jej domek jakiś znajdę - próbuje przynajmniej . Tak nie chciałabym jej oddawać do kojca jakiegoś bo ona jest kochana a jak ją wczoraj zamknęłam w klatce po kropce to mało serducho m nie pękło . oczywiście zapiszę sobie numer do fundacji . jak macie jakieś namiary do kogo mogę zadzwonić jak się okaże że "pan" weźmie sobie nastepną bidę na tą działkę ???? Bo ja mu niepopuszczę - o NIE!! Quote
sleepingbyday Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 że facet sobie znajdzie psa, to nie ulega wątpliwości. i jedyne, co można, to zgłosić interwencję, żeby i policja i jakis toz byli. jedyna rzecz, która ma szanse przestraszyć takiego capa :shake:. Quote
sleepingbyday Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ciebie tak, ale fundacji nie, to fundacja ich zaicągnie. ale nie teraz - teraz tam nie ma żadnego psa i nie ma co kontrolować :cool3: Quote
marlenka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Policja na bank mnie oleje a nie ma żadnego namiaru na TOZ lub jakąś organizację która by pomogła. Quote
donacja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Foksia, hop do góry. Zaraz ją wrzucę na jakieś końskie fora, bo co to za stajnia bez foksika? Quote
Marzenuś Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 O matko, takich ludzi trzeba tępić.... Kurcze, ja w chwili obecnej nie mam warunków na przetrzymanie psiaka. Quote
xmartix Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 foksterier ! miłośnicy rasy POMOCY!!! (642570567) - Aukcje internetowe Allegro Quote
xmartix Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 przydałoby się w allegro i innych ogłoszeniach napisać jaki ma charakter sunia Marlenka czy możesz nam napisać? Quote
xmartix Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 xmartix napisał(a):przydałoby się w allegro i innych ogłoszeniach napisać jaki ma charakter sunia Marlenka czy możesz nam napisać? przeskakuja Quote
xmartix Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 xmartix napisał(a):przeskakuja i znowu napisalam cos wyzej Quote
mgie Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Zrobię sucze ogłoszenia. Tekst zaczerpnę z allegro. Quote
żabusia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Jak każda z nas ma ustawiony inny czas na komputerze to posty skaczą. Quote
marlenka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 mgie napisał(a):Zrobię sucze ogłoszenia. Tekst zaczerpnę z allegro. dzięki , jakby jeszcze ktos pomógł w ogłoszeniach byłoby bosko . A ja postaram się zrobić jakieś ładne fotki i wrzucić :loveu: Quote
Marzenuś Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ja będę jutro w jednej stajni to zapytam, może ktoś akurat szuka jakiegoś psiaka... Quote
Recommended Posts