Agappe Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [SIZE="3"]sędzia: Maria Zasada (PL) PSY kl. młodzieży ATSUDE GO Sensakura AIKUCHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori Akita u Izis FCI GENJI kl. otwarta MUSHI Yamamoto SUKI kl. szczeniąt MEISHI Kazoku Kanshin kl. młodzieży ADEYAKA GO Sensakura ANNOKU GO Sensakura kl. otwarta KENITA Migoto Inu FCI TOSHI Kagawa Quote
Agappe Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Część wyników, a właściwie moich domyslów na postawie tego co powiedziala Agata ;) [SIZE="3"]sędzia: Maria Zasada (PL) PSY kl. młodzieży ATSUDE GO Sensakura AIKUCHI GO Sensakura ATARI-GO TSUGI Namitori Akita u Izis FCI GENJI kl. otwarta MUSHI Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC (bez NDPwR) <dodam jeszcze, że Mushi dziś nie bardzo chciał wpółpracować na ringu, tak czy inaczej chyba nie spotkałam się jeszcze z sytuacją taką, że jedyny dorosły pies dostaje CWC, a nie dostaje NDP/SwR - odwrotnie NDP/SwR bez CWC to normalne..> SUKI kl. szczeniąt MEISHI Kazoku Kanshin kl. młodzieży ADEYAKA GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR, Zw.Rasy ANNOKU GO Sensakura kl. otwarta KENITA Migoto Inu FCI TOSHI Kagawa - oc.doskonała, lokata I, ??, NDSwR może ktoś uzupełni i jakies zdjęcia wstawi?? Agnieszka gratuluje!!!!!:multi::multi: jak to pies sie może zmienić w ciągu 1 dnia :evil_lol: Quote
donya Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Dzięki za gratulacja ale troche inne sa wyniki ;) Przynajmniej Pani sędzia nie czytała wzorca z kartki, potrafiła dokładnie okreslic co jest tak a co nie, potrafiła zmierzyć bez linijki poszczególne elementy psa i dostrzegła, że mała jest w trakcie wymiany włosa :evil_lol: sędzia: Maria Zasada (PL) PSY kl. młodzieży ATSUDE GO Sensakura - oc. dosk., I, Zw.Mł. AIKUCHI GO Sensakura - nb ATARI-GO TSUGI Namitori - nb Akita u Izis FCI GENJI - dosk. II kl. otwarta MUSHI Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC (bez NDPwR) <dodam jeszcze, że Mushi dziś nie bardzo chciał wpółpracować na ringu, tak czy inaczej chyba nie spotkałam się jeszcze z sytuacją taką, że jedyny dorosły pies dostaje CWC, a nie dostaje NDP/SwR - odwrotnie NDP/SwR bez CWC to normalne..> SUKI kl. szczeniąt MEISHI Kazoku Kanshin - wo kl. młodzieży ADEYAKA GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR ANNOKU GO Sensakura - dosk, II kl. otwarta KENITA Migoto Inu FCI - bdb TOSHI Kagawa - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, BOB Quote
Agappe Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 no cóż.. pisałam, że to tylko moje domysły :oops: a będa jakieś zdjęcia? :roll: Quote
Matagi Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 sędzia: Maria Zasada (PL) PSY kl. młodzieży ATSUDE GO Sensakura - oc. dosk., I, Zw.Mł. AIKUCHI GO Sensakura - nb ATARI-GO TSUGI Namitori - nb Akita u Izis FCI GENJI - dosk. II kl. otwarta MUSHI Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC (bez NDPwR) NDPwR <dodam jeszcze, że Mushi dziś nie bardzo chciał wpółpracować na ringu, tak czy inaczej chyba nie spotkałam się jeszcze z sytuacją taką, że jedyny dorosły pies dostaje CWC, a nie dostaje NDP/SwR - odwrotnie NDP/SwR bez CWC to normalne..> SUKI kl. szczeniąt MEISHI Kazoku Kanshin - wo NSzwR kl. młodzieży ADEYAKA GO Sensakura - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., NJwR ANNOKU GO Sensakura - dosk, II kl. otwarta KENITA Migoto Inu FCI - bdb DYSKWALIFIKACJA /agresja/ TOSHI Kagawa - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR, BOB Źródło wyników: Kajet sędziego;) Quote
Agappe Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 dziekuje za poprawę i uzupełnienie wyników, ale... karta oceny Mushiego (może mnie Agata nie zabije :evil_lol:) : http://i732.photobucket.com/albums/ww323/witek_jogurcik/Zdjcie1437.jpg i NDPwR jest skreślony, a CWC zaznaczony:roll: Quote
Matagi Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Agappe napisał(a):dziekuje za poprawę i uzupełnienie wyników, ale... karta oceny Mushiego (może mnie Agata nie zabije :evil_lol:) : http://i732.photobucket.com/albums/ww323/witek_jogurcik/Zdjcie1437.jpg i NDPwR jest skreślony, a CWC zaznaczony:roll: To,co jest skreślone na niebiesko to długopis i pismo niedouczonego sekretarza.Sędzia pisała na czarno i w swoim kajecie napisała NDPwR,ale zapomniała napisać to w karcie oceny,albo nie podyktowała sekretarzowi,która z własnej nadgorliwości skreśliła :p Karty ocen powinno się sprawdzać na wystawie,po zejściu z ringu,sekretarze ringowi bywają bardzoooooo:evil_lol:pomysłowi...;) Quote
shoo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Matagi napisał(a):To,co jest skreślone na niebiesko to długopis i pismo niedouczonego sekretarza.Sędzia pisała na czarno i w swoim kajecie napisała NDPwR,ale zapomniała napisać to w karcie oceny,albo nie podyktowała sekretarzowi,która z własnej nadgorliwości skreśliła :p Karty ocen powinno się sprawdzać na wystawie,po zejściu z ringu,sekretarze ringowi bywają bardzoooooo:evil_lol:pomysłowi...;) haha no to mam kolejną*ważną rzecz do zapamiętania :mad: martwiłam sie o te cwc,a tu prosze NDPwR się*jeszcze należalo :cool3: dzięki za info :D,a i jeszcze jedno pytanie,mam tą*informacje poprostu zapisac na stronce piesa,czy powinnam zadzwonić do związku i poprosić o jakąs korekte na karcie, ale wydaje mi się ,że kajecik sędziego tez mają*do wglądu .. :shake: Quote
Recommended Posts