Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnosimy kochani :shake:

suka juz pół polski objechala ,miala mieć docelowy dom ,ale niestety wystraszyło włascicieli to na co choruje :angryy: i juz ją nie chca

ma pecha biedna Biała :oops:

teraz znów musi pokonac kolejny etap

bydgoszcz-kraków

Posted

Biała jest spragnioną pieszczot suczką , mimo tego ,że ja bili ,kopali i rozmnażali co cieczke -ciągle ma nadzieję,że ktos ją pokocha :oops:

obecnie trzeba ją wyleczyc ,bo sporo tych rzeczy jest :-(

ALE MIMO ,ŻE PROWADZĘ TU MONOLOG -BEDĘ O NIĄ WALCZYĆ

Posted

"Basia i Barni" i dana - dzięki za info, we wtorek przekażę znajomej linki i kontakty do labków które znalazłam i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Basia, jeśli miałabyś więcej informacji odnośnie diagnozy suni to daj znać, im pełniejsze dane im dam tym lepiej (a gdzie ona teraz przebywa, tzn. w jakiej miejscowości?).
Trzymam kciuki za biedną sunieczkę!

Posted

Equus napisał(a):
"Basia i Barni" i dana - dzięki za info, we wtorek przekażę znajomej linki i kontakty do labków które znalazłam i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Basia, jeśli miałabyś więcej informacji odnośnie diagnozy suni to daj znać, im pełniejsze dane im dam tym lepiej (a gdzie ona teraz przebywa, tzn. w jakiej miejscowości?).
Trzymam kciuki za biedną sunieczkę!

suka jest w Bialymstoku

jutro idzie na badanie krwi i wszystko inne jutro sie dowiemy

Posted

[quote name='psiama']:multi:.O ! Zgadałyście się już :cool3:. Trzymam za to by jakias labkowa lub labek wspaniały dom znaleźli z tego namiaru od Equus
psiama :multi::multi::multi::multi: dotarłaś

ciekawe kiedy panbazyl tu zajrzy :mad::angryy:

najnowsze wiesci kopiowane od DT

Bylam z Biala na spacerku , widac , ze bardzo chce jej sie biegac ale ona nie ma sily.Najbardziej utyka na przednia lewa lapke , troche zarzuca miednica na jedna strone , ciezko jest jej utrzymac glowe.Poza tym jest bardzo bardzo grzeczna Zatrzymala sie obok posesji gdzie jest kilka psow w kojcu , podniosla glowe i zaczela sie rozgladac, kiedy zawolalam ja po imieniu to nie wiedziala w ktora strone ma isc , podkulila ogon i schowala sie za mnie , jak sie z tamtad oddalalysmy to sie ogladala.W moim odczuciu wygladalo to tak jakby przypomniala sobie cos .Po drodze zaszlam do sasiadki z ktorej to sunia bawi sie moj Fado , puscilam ja tam luzem.Niusia (sunia sasiadki)zachecala Biala do zabawy , zaczela wtedy delikatnie merdac ogonem .Nasza mala slyszy , wolalam ja zza domu i przyszla do mnie .
Zaobserwowalam u niej cos co mnie jednak bardzo martwi.Ona nie wydaje z siebie zadnych odglosow , komunikuje sie ze mna tylko wysuwajac jezyk do przodu , patrzy wtedy na mnie tak proszaco.Postaram sie to wyjasnic jutro u weta.
Zdobrych wiesci to- to , ze szuka ze mna kontaktu wzrokowego , cieczy sie kiedy na nia patrze , merda przyjaznie ogonkiem Jadla dzis razem z Fadziem ze stojaka , odpychala go troche ale nie warczala , mieszalam jej tez jedzenie reka , jest ok.
Aha , jak wychodzilam wieczorem do sklepu to poszla od razu do sypialni i polozyla sie przy lozku , czekala az wroce chociaz w domu byly z nia dzieci.

Posted

Basia, Ty w Białymstoku siedzisz ? :hmmmm: Troszku mnie ostatnio w strone innych bid wywialo ... wszedzie proszace biedne niunki. Ja jeszcze nie jestem specem od banerów ...

Posted

psiama napisał(a):
Basia, Ty w Białymstoku siedzisz ? :hmmmm: Troszku mnie ostatnio w strone innych bid wywialo ... wszedzie proszace biedne niunki. Ja jeszcze nie jestem specem od banerów ...

białystok to nieudany DS ,który aktualnie jest DT :-(

Posted

dana napisał(a):
Suńka jest prześliczna :loveu:
Czy sunia wogóle nie szczeka ?
Biedulka musiała mieć okropne przeżycia.....:-(
Pokazuj się sunieczko ! :loveu:

szczeka, powraca do zywych , niestety na psy z takimi przezyciamy potrzeba CZASU i cierpliwości a bedzie dobrze.

Posted

Dobra bo my tu gadu gadu a może faktycznie jakis bazarek sklecić ?

Aktualnie jesteśmy na tropieniu tatuażu w uchu suni - prawdopodobnie jest kradziona ,ma wydrapaną pierwszą literę -tak jakby ktoś chciał usunąć :angryy:

Posted

Czyli trzeba by odszukać właścicieli . Napiszcie do Kory i podajcie nr tatuażu . Ona ma nieprawdopodobną zdolność kojarzenia zaginionych psów .
Znowu posty zapisują się z dziwacznymi godzinami .
Na moim komputerze jest 10:31 .

Posted

dana napisał(a):
Pokazujemy się ,śliczna labusiu :loveu::loveu:

Basiu cieszę się ,że sunia szczeka ,poprzednio w Twoim poście przeczytałam ,że nie wydaje odgłosów i zastanawiałam się jak ze szczekaniem. Jest taka piękna ,znajdzie domek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

nie umiem sie doprosic nikogo o bannerek ,a może t dana znasz kogos kto by mi zrobił ten banerek bedzie łatwiej ją znaleźć , obecnie czekamy na wyniki badań

Posted

Jo37 napisał(a):
Czyli trzeba by odszukać właścicieli . Napiszcie do Kory i podajcie nr tatuażu . Ona ma nieprawdopodobną zdolność kojarzenia zaginionych psów .
Znowu posty zapisują się z dziwacznymi godzinami .
Na moim komputerze jest 10:31 .

już piszę -dzięki za info :loveu:

Posted

Piękny banerek Blanka z wywalonym jęzorkiem :loveu:

Ona jest cudowna i zasługuje na super domek i mam nadzieję , że juz nie będzie żadnych nieudanych DS :angryy::angryy: bo moje nerwy tego nie wytrzymają :mad: i zostanę wyrzucona ze wszystkich forum jak zacznę mówić głośno :razz:

No to kto może prosimy o sklecenie bazarków :cool3: