Basia i Barni Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Jo37 napisał(a):Czy mogę poprosić o kontakt z osobą odpowiedzialną za adopcję suni ? 7737435 moje gg Quote
Basia i Barni Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 podnosimy kochani :shake: suka juz pół polski objechala ,miala mieć docelowy dom ,ale niestety wystraszyło włascicieli to na co choruje :angryy: i juz ją nie chca ma pecha biedna Biała :oops: teraz znów musi pokonac kolejny etap bydgoszcz-kraków Quote
Basia i Barni Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Biała jest spragnioną pieszczot suczką , mimo tego ,że ja bili ,kopali i rozmnażali co cieczke -ciągle ma nadzieję,że ktos ją pokocha :oops: obecnie trzeba ją wyleczyc ,bo sporo tych rzeczy jest :-( ALE MIMO ,ŻE PROWADZĘ TU MONOLOG -BEDĘ O NIĄ WALCZYĆ Quote
Equus Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 "Basia i Barni" i dana - dzięki za info, we wtorek przekażę znajomej linki i kontakty do labków które znalazłam i zobaczymy co z tego wyjdzie. Basia, jeśli miałabyś więcej informacji odnośnie diagnozy suni to daj znać, im pełniejsze dane im dam tym lepiej (a gdzie ona teraz przebywa, tzn. w jakiej miejscowości?). Trzymam kciuki za biedną sunieczkę! Quote
Basia i Barni Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Equus napisał(a):"Basia i Barni" i dana - dzięki za info, we wtorek przekażę znajomej linki i kontakty do labków które znalazłam i zobaczymy co z tego wyjdzie. Basia, jeśli miałabyś więcej informacji odnośnie diagnozy suni to daj znać, im pełniejsze dane im dam tym lepiej (a gdzie ona teraz przebywa, tzn. w jakiej miejscowości?). Trzymam kciuki za biedną sunieczkę! suka jest w Bialymstoku jutro idzie na badanie krwi i wszystko inne jutro sie dowiemy Quote
psiama Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 :multi:.O ! Zgadałyście się już :cool3:. Trzymam za to by jakias labkowa lub labek wspaniały dom znaleźli z tego namiaru od Equus Quote
Basia i Barni Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='psiama']:multi:.O ! Zgadałyście się już :cool3:. Trzymam za to by jakias labkowa lub labek wspaniały dom znaleźli z tego namiaru od Equus psiama :multi::multi::multi::multi: dotarłaś ciekawe kiedy panbazyl tu zajrzy :mad::angryy: najnowsze wiesci kopiowane od DT Bylam z Biala na spacerku , widac , ze bardzo chce jej sie biegac ale ona nie ma sily.Najbardziej utyka na przednia lewa lapke , troche zarzuca miednica na jedna strone , ciezko jest jej utrzymac glowe.Poza tym jest bardzo bardzo grzeczna Zatrzymala sie obok posesji gdzie jest kilka psow w kojcu , podniosla glowe i zaczela sie rozgladac, kiedy zawolalam ja po imieniu to nie wiedziala w ktora strone ma isc , podkulila ogon i schowala sie za mnie , jak sie z tamtad oddalalysmy to sie ogladala.W moim odczuciu wygladalo to tak jakby przypomniala sobie cos .Po drodze zaszlam do sasiadki z ktorej to sunia bawi sie moj Fado , puscilam ja tam luzem.Niusia (sunia sasiadki)zachecala Biala do zabawy , zaczela wtedy delikatnie merdac ogonem .Nasza mala slyszy , wolalam ja zza domu i przyszla do mnie . Zaobserwowalam u niej cos co mnie jednak bardzo martwi.Ona nie wydaje z siebie zadnych odglosow , komunikuje sie ze mna tylko wysuwajac jezyk do przodu , patrzy wtedy na mnie tak proszaco.Postaram sie to wyjasnic jutro u weta. Zdobrych wiesci to- to , ze szuka ze mna kontaktu wzrokowego , cieczy sie kiedy na nia patrze , merda przyjaznie ogonkiem Jadla dzis razem z Fadziem ze stojaka , odpychala go troche ale nie warczala , mieszalam jej tez jedzenie reka , jest ok. Aha , jak wychodzilam wieczorem do sklepu to poszla od razu do sypialni i polozyla sie przy lozku , czekala az wroce chociaz w domu byly z nia dzieci. Quote
psiama Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Basia, Ty w Białymstoku siedzisz ? :hmmmm: Troszku mnie ostatnio w strone innych bid wywialo ... wszedzie proszace biedne niunki. Ja jeszcze nie jestem specem od banerów ... Quote
Basia i Barni Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 podnoszę porozsylajcie ciotki wszędzie :oops: Quote
Basia i Barni Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 psiama napisał(a):Basia, Ty w Białymstoku siedzisz ? :hmmmm: Troszku mnie ostatnio w strone innych bid wywialo ... wszedzie proszace biedne niunki. Ja jeszcze nie jestem specem od banerów ... białystok to nieudany DS ,który aktualnie jest DT :-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Suńka jest prześliczna :loveu: Czy sunia wogóle nie szczeka ? Biedulka musiała mieć okropne przeżycia.....:-( Pokazuj się sunieczko ! :loveu: Quote
Basia i Barni Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 dana napisał(a):Suńka jest prześliczna :loveu: Czy sunia wogóle nie szczeka ? Biedulka musiała mieć okropne przeżycia.....:-( Pokazuj się sunieczko ! :loveu: szczeka, powraca do zywych , niestety na psy z takimi przezyciamy potrzeba CZASU i cierpliwości a bedzie dobrze. Quote
Basia i Barni Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Dobra bo my tu gadu gadu a może faktycznie jakis bazarek sklecić ? Aktualnie jesteśmy na tropieniu tatuażu w uchu suni - prawdopodobnie jest kradziona ,ma wydrapaną pierwszą literę -tak jakby ktoś chciał usunąć :angryy: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Pokazujemy się ,śliczna labusiu :loveu::loveu: Basiu cieszę się ,że sunia szczeka ,poprzednio w Twoim poście przeczytałam ,że nie wydaje odgłosów i zastanawiałam się jak ze szczekaniem. Jest taka piękna ,znajdzie domek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Jo37 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Czyli trzeba by odszukać właścicieli . Napiszcie do Kory i podajcie nr tatuażu . Ona ma nieprawdopodobną zdolność kojarzenia zaginionych psów . Znowu posty zapisują się z dziwacznymi godzinami . Na moim komputerze jest 10:31 . Quote
Basia i Barni Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 dana napisał(a):Pokazujemy się ,śliczna labusiu :loveu::loveu: Basiu cieszę się ,że sunia szczeka ,poprzednio w Twoim poście przeczytałam ,że nie wydaje odgłosów i zastanawiałam się jak ze szczekaniem. Jest taka piękna ,znajdzie domek :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: nie umiem sie doprosic nikogo o bannerek ,a może t dana znasz kogos kto by mi zrobił ten banerek bedzie łatwiej ją znaleźć , obecnie czekamy na wyniki badań Quote
Basia i Barni Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Jo37 napisał(a):Czyli trzeba by odszukać właścicieli . Napiszcie do Kory i podajcie nr tatuażu . Ona ma nieprawdopodobną zdolność kojarzenia zaginionych psów . Znowu posty zapisują się z dziwacznymi godzinami . Na moim komputerze jest 10:31 . już piszę -dzięki za info :loveu: Quote
Basia i Barni Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 patrzcie na to cudo ,czy ona nie zasługuje na naszą pomoc ?:multi: Quote
Basia i Barni Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Folen napisał(a):Banerek dla suni: no nareszcie boski dzieki :loveu: Quote
Laura1108 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Piękny banerek Blanka z wywalonym jęzorkiem :loveu: Ona jest cudowna i zasługuje na super domek i mam nadzieję , że juz nie będzie żadnych nieudanych DS :angryy::angryy: bo moje nerwy tego nie wytrzymają :mad: i zostanę wyrzucona ze wszystkich forum jak zacznę mówić głośno :razz: No to kto może prosimy o sklecenie bazarków :cool3: Quote
Recommended Posts