Basia i Barni Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Blanka jest boska :oops::loveu: Quote
fieldfare Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Basia i Barni']Blanka jest boska :oops::loveu: Ano jest!:loveu: Quote
Basia i Barni Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 To piękny widok, jeszcze trzeba ja podleczyć :p Quote
fieldfare Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Niestety Meloksikam - lek przeciwzapalny na stawy prawdopodobnie podrażnia blankowy żołądek i sunia zwymiotowała ok. 5 razy w okresie trzech dni. Od wczoraj podaję jej Ranigast i póki co nic się nie dzieje. Oby w nocy jej się nie zebrało. Szczególnie, że upatrzyła sobie jedno miejsce na rzyganko - w salonie na dywanie :/ Fotki na polepszenie nastroju: Coś ci Blanuszko szepnę na uszko :P Spacerkowe radości. Moje niuchacze :) Słodkie dupecki :P Quote
jkp Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/oszust-uwaga-oszust-przeczytajcie-koniecznie-146228/ ku przestrodze !!! Quote
fieldfare Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 YouTube - Blanka - chore laby też się potrafią cieszyć :) Quote
Talia Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Śliczna blondynka:loveu: Blanka już lepiej się czuje? Jaki preparat obecnie dostawała na stawy? Quote
fieldfare Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Talia']Jaki preparat obecnie dostawała na stawy? Blanka zjadła już puszkę Canivitonu Forte a teraz popija arthroflex. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Fieldfare, na ostatnim filmiku udało Ci się świetnie uchwycić u Blanki moment tańca, nazywanego u nas głupawką naszego labka. Obserwowanie tego, to niesamowita radość. Filmiki super ! Blanka jest szczęśliwa, dzięki Wam:loveu:. Quote
fieldfare Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 W piątek - 25 września Blanka zostanie wysterylizowana. Już nikt, nigdy nie zrobi z niej maszynki do rodzenia szczeniąt. Później rozpoczniemy kurację Cartophenen. Laska... Z obwisłym biustem :/ Na molo. Dobranoc. Quote
fieldfare Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Blanka już od wczoraj po sterylce. Póki co czuje się jeszcze marnie, ale powolutku odzyskuję mojego radosnego psa. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='fieldfare']Blanka już od wczoraj po sterylce. Póki co czuje się jeszcze marnie, ale powolutku odzyskuję mojego radosnego psa. Czy Blanka zostaje u Ciebie ? :-o Zdrowiej, Blaneczko ! :loveu: Quote
fieldfare Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='dana']Czy Blanka zostaje u Ciebie ? :-o Zdrowiej, Blaneczko ! :loveu: Teoretycznie nie, ale chętnych na schorowańca nie ma, więc niczego nie wykluczam. Finansowo mnie niestety na Blanuchę nie stać :shake: Ona wymaga sporych nakładów finansowych i nie wiem, czy dwa schorowane laby, to nie jest ponad moją belferską pensję. Ale nie ukrywam, że naprawdę kocham tego psa i ten mój trzymiesięczny DT powoli zaczyna być dla mnie normalką. Czas pokaże co z tego wyniknie :roll: Wracając do blankowego zdrowia, to sunia czuje się już lepiej, choć była straszna z niej dętka - aż żal było na nią patrzeć. Teraz, bym się nie nudziła Blanuszka dostała mleko w cyckach :-o Po sterylce! Wet mi tłumaczył dlaczego, ale nie powtórzę, bo nie pamiętam o które hormony chodzi :oops: Na szczęście rana goi się ładnie :multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 To wesoło, prawdopodobnie nastąpiły u Blanki jakieś zawirowania hormonalne :roll:. Trzymaj się Blaneczko, Ty też, Fieldfare ;):loveu:. Quote
Ewa i flatki Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Kochane - trzymajcie się, z każdym dniem powinno być lepiej :lol: Quote
Guest monia3a Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 W dziale przygarnę psa ktoś poszukuje labka może tam ją wstawcie. Quote
fieldfare Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kuchenny koszyk to najatrakcyjniejsze miejsce w domu, przynajmniej suczyska tak uważają. Blanka się do koszyka spóźniła, więc musiała się wepchnąć na sardynkę :D Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Te zdjęcia obu suń w koszyku są rewelacyjne:loveu:. Fieldfare, czy myślisz o przystąpieniu z pięknymi suniami do konkursu na dogo? ;) Quote
fieldfare Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Blankowy stosunek do kotów :D Nota bene, kot nie nasz, tylko taki dochodząco - wizytujący. YouTube - LEONcio & blankowy ogon Quote
Recommended Posts