Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety Meloksikam - lek przeciwzapalny na stawy prawdopodobnie podrażnia blankowy żołądek i sunia zwymiotowała ok. 5 razy w okresie trzech dni. Od wczoraj podaję jej Ranigast i póki co nic się nie dzieje. Oby w nocy jej się nie zebrało. Szczególnie, że upatrzyła sobie jedno miejsce na rzyganko - w salonie na dywanie :/

Fotki na polepszenie nastroju:

Coś ci Blanuszko szepnę na uszko :P

Spacerkowe radości.

Moje niuchacze :)

Słodkie dupecki :P

Posted

W piątek - 25 września Blanka zostanie wysterylizowana. Już nikt, nigdy nie zrobi z niej maszynki do rodzenia szczeniąt.
Później rozpoczniemy kurację Cartophenen.

Laska...

Z obwisłym biustem :/

Na molo.

Dobranoc.

Posted

[quote name='dana']Czy Blanka zostaje u Ciebie ? :-o
Zdrowiej, Blaneczko ! :loveu:
Teoretycznie nie, ale chętnych na schorowańca nie ma, więc niczego nie wykluczam. Finansowo mnie niestety na Blanuchę nie stać :shake:
Ona wymaga sporych nakładów finansowych i nie wiem, czy dwa schorowane laby, to nie jest ponad moją belferską pensję. Ale nie ukrywam, że naprawdę kocham tego psa i ten mój trzymiesięczny DT powoli zaczyna być dla mnie normalką.
Czas pokaże co z tego wyniknie :roll:

Wracając do blankowego zdrowia, to sunia czuje się już lepiej, choć była straszna z niej dętka - aż żal było na nią patrzeć. Teraz, bym się nie nudziła Blanuszka dostała mleko w cyckach :-o Po sterylce!
Wet mi tłumaczył dlaczego, ale nie powtórzę, bo nie pamiętam o które hormony chodzi :oops:
Na szczęście rana goi się ładnie :multi:

Posted

W dziale przygarnę psa ktoś poszukuje labka może tam ją wstawcie.

• 2 weeks later...