sunshine Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jak to ty zrobiłaś że ci się rodzice na pytona zgodzili ?:D U mnie powiedzieli że jak szczura do domu przyniosę to będę z nim na wycieraczce mieszkać :D ... w sumie mowili tak odnośnie wszystkich moich zwierzaków:P Quote
Dacote Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='sunshine']Jak to ty zrobiłaś że ci się rodzice na pytona zgodzili ?:D U mnie powiedzieli że jak szczura do domu przyniosę to będę z nim na wycieraczce mieszkać :D ... w sumie mowili tak odnośnie wszystkich moich zwierzaków:P[/QUOTE] Mama zakochała się w Zenku, i ona zaraziłą mnie miłością do niego :D Quote
WeronikaM Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 U mnie powiedzieli że jak szczura do domu przyniosę to będę z nim na wycieraczce mieszkać u mnie było tak samo :D :D :D Quote
WeronikaM Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 U mnie powiedzieli że jak szczura do domu przyniosę to będę z nim na wycieraczce mieszkać u mnie było tak samo :D :D :D Quote
Dacote Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='wiki4']Ja chcę :cool3: To chciej, będą za godzinę :p Akurat wrócisz ze spacerku. Z gg: "[FONT=MS Shell Dlg 2]ja ide na spacerek znowu,, pap[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]" :evil_lol: Quote
Minerva Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Siema dziołchy :) Ja nadal na foty czekam, nie wykręcisz się :p Quote
Dacote Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Minerva napisał(a):Siema dziołchy :) Ja nadal na foty czekam, nie wykręcisz się :p Wykręcam sie - będą, ale jak na YT pokaże się filmik ze mną i Żabą, nakręcony niezłą kamerą pana Rafała, autora fajnych filmów:cool3:. Za jakiiś tydzień będą xd Quote
Dacote Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Przedstawiam Wam SuperStworzaczka :D Wygrałam go w Kinder Niespodziance xd Zapraszam was do mojej galerii Picassa Ogólnie - jak Wam się podoba nazwa galerii?:cool3: Quote
Minerva Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Siem Wam :hand: Nazwa super, chociaz mam uraz do Super Esa :evil_lol: A to coś niebieskie to co to :lol!: Quote
Dacote Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Minerva napisał(a):Siem Wam :hand: Nazwa super, chociaz mam uraz do Super Esa :evil_lol: A to coś niebieskie to co to :lol!: To jest Super Stworzaczek:p Wygrany w Kinder Niespodziance 3 lata temu :D Quote
Minerva Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Eno, to gość stary jest, trzy lata :shake: Toż to prawie mój rocznik :diabloti: Quote
Dacote Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Minerva napisał(a):Eno, to gość stary jest, trzy lata :shake: Toż to prawie mój rocznik :diabloti: Uf... Informatyka. W domu nie można oczywiście już z komputera skorzystać, bo mam kilka ciuchów na ziemi :shake: Już mój wiek prawie :evil_lol:. Dzieli nas tylko 9 lat :diabloti: Quote
WeronikaM Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 hej :hand: co to za ksysio i perditta i es , bo nic nie kumam :oops: ??? Quote
Minerva Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Uf... Informatyka. W domu nie można oczywiście już z komputera skorzystać, bo mam kilka ciuchów na ziemi :shake: Już mój wiek prawie :evil_lol:. Dzieli nas tylko 9 lat :diabloti: Prawie robi wielką różnicę, jak to wiemy z reklamy... piwa? Już nie pamiętam z czego to było :lol!: Zapraszamy do nas na foty ;) Quote
Dacote Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Minerva napisał(a):Prawie robi wielką różnicę, jak to wiemy z reklamy... piwa? Już nie pamiętam z czego to było :lol!: Zapraszamy do nas na foty ;) Tia, Żywiec :D WeronikaM napisał(a):cosz tu tak cichooo ???? Bo nikt mnie nie lubi ;( Quote
WeronikaM Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 ja tu zaglądam :D nie odpowiedziałaś na moje pytanie :mad: Quote
Dacote Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 WeronikaM napisał(a):ja tu zaglądam :D nie odpowiedziałaś na moje pytanie :mad: Perditta = Żaba/Dalmatyńczyk z 101 dalmatuńczyków Super Esa wszyscy znają, powiem że chodzi o Super Stworzaczka :D Ksysiek jest z filmu Dżungla. I jest wężem. Wiadomo o kogo chodzi:cool3: Quote
WeronikaM Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Perditta = Żaba/Dalmatyńczyk z 101 dalmatuńczyków Super Esa wszyscy znają, powiem że chodzi o Super Stworzaczka :D Ksysiek jest z filmu Dżungla. I jest wężem. Wiadomo o kogo chodzi:cool3: aahha :D to już wiem o co chodzi :) dasz jakieś zdjęcia ? Quote
Dacote Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 WeronikaM napisał(a):aahha :D to już wiem o co chodzi :) dasz jakieś zdjęcia ? Mam z 60, ale długo się będą ładować. Pół godziny się ładowało i nie było efektów, to nie ładję:-( Quote
Dacote Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='wiki4']To daj chociaż kilka :D OK. W końcu naprawili cyfrówkę:multi: Na początku Sfinks: "Co to za zwierzę, które rano chodzi na czterech nogach, w południe na dwóch, a wieczorem na trzech?" Krzywimy się:cool3: Pierwszy raz w życiu widziałam ją na żywo, kiedy była taka szczęśliwa ''Co tam z tyłu tak hałasuje?'':confused: Quote
Recommended Posts