Dacote Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Witam po długiej przerwie. Chciałabym zasypać was kilkoma stronami zdjęć, ale... takowych nie posiadam. Po czasie oczekiwania mój nick został zmieniony - jestem Dacote. Ale w głębi serca (tak, wiem, piszę jak na głupich łzawych filmach xd) wciąż jestem Tosą :) Za jakiś czas (ak, yhym, 5 minut) zmienię sobie grafikę - banerek i avatar. Moje wakacje były udane. Przynajmniej pierwszy miesiąc, który spędziłam otoczona morską bryzą i mazurskimi jeziorami. Poznałam wiele psiaków :) A, i mam nadzieję, że wciąż mnie lubicie :) Wciąż Tosowata Dacote :) Quote
Cavalierkaa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Heej! :D na reście wróciliście! <3 Oczywiście, że nadal Cię lubimy :P ale poszperaj i dodaj nam tu jakieś foteczki. :P Quote
Ciapkowa. Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Cavalierkaa napisał(a):Heej! :D na reście wróciliście! <3 Oczywiście, że nadal Cię lubimy :P ale poszperaj i dodaj nam tu jakieś foteczki. :P Heyoo! :D no wróciłyście w końcu :P Ciebie nie lubic? Hm. Nie można! :D No właśnie. Jakieś fotki by się przydały :eviltong: Quote
Dacote Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 GaBi12 napisał(a):Heyoo! :D no wróciłyście w końcu :P Ciebie nie lubic? Hm. Nie można! :D No właśnie. Jakieś fotki by się przydały :eviltong: Może dziś (a co tam możuję? :p) będą banerki od CaneSs :) Cavalierkaa napisał(a):Heej! :D na reście wróciliście! <3 Oczywiście, że nadal Cię lubimy :P ale poszperaj i dodaj nam tu jakieś foteczki. :P Nie mam. Cierpliwość się opłaca :p Quote
Dacote Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Więc tak. Wyłudziłam płytkę z fotkami z wakacji (AnnieXD wie o czym mówię :razz:) i mam tu kilka fotosów:cool3: Te w tym poście są autorstwa mojej babci, więc (z resztą jak każde foty) mają być niekopiowane:mad: Mój tatuaż z henny:p Paw Wypchany lisek Pies cioci - Junior Taki fajny ptak :) Quote
Ciapkowa. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Jakie fajne fotosy.! :) Lisek slodziutki.! :loveu: Tatuaż z henny fajny, moja kuzynka też miała z henny, ale dużeego wilka na plecach.! :loveu: :) Junior slodziasny.! :loveu: Quote
MM. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 szkoda, że wypchany :cool3: przejrzeliśmy z grubsza waszą galerię, będziemy stałymi bywalcami! Quote
Dacote Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 GaBi12 napisał(a):Jakie fajne fotosy.! :) Lisek slodziutki.! :loveu: Tatuaż z henny fajny, moja kuzynka też miała z henny, ale dużeego wilka na plecach.! :loveu: :) Junior slodziasny.! :loveu: Dzięki :) Caachou_ napisał(a):szkoda, że wypchany :cool3: przejrzeliśmy z grubsza waszą galerię, będziemy stałymi bywalcami! Cześć Caachou_ (dobrze napisałam? :cool3:). Fajnie, że podoba ci się galeria stworzaczków :) A tak ogólnie, to szukam psa do adopcji w schronisku, tylko moja mama musi go polubić :p Quote
Hellady Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Fajne fotki. Ano szkoda że lisek wypchany. Ten tatuaż z henny świetny *-* Sama bym sobie zrobiła taki albo podobny |D Quote
Dacote Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Hellady napisał(a):Fajne fotki. Ano szkoda że lisek wypchany. Ten tatuaż z henny świetny *-* Sama bym sobie zrobiła taki albo podobny |D Teraz już się zmył. Po kąpielach się nie zmywał, więc to woda w jeziorze jest wadliwa :cool3: Caachou_ napisał(a):Co tu pustka taka? :razz: Nie mam nowych zdjęć :( Nie mam aparatu :( Nie mam nic starego :( Generalnie nie może być inaczej Quote
MM. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Aparat szlag trafił? Niedobrze :no-no-no: Co właściwie mu jest? Quote
Dacote Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Caachou_ napisał(a):Aparat szlag trafił? Niedobrze :no-no-no: Co właściwie mu jest? Jest 100 km stąd, zapomniałam go wziąć, tata jak był w domu, też nie przywiózł. Quote
MM. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Dacote napisał(a):Jest 100 km stąd, zapomniałam go wziąć, tata jak był w domu, też nie przywiózł. Trzeba zainwestować w nowy :diabloti: Quote
Dacote Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Caachou_ napisał(a):Trzeba zainwestować w nowy :diabloti: Tak, na 2 tygodnie :lol: Wytrzzymacie, a tata lub mama jeszcze będą w domu :cool3: Quote
MM. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Dacote napisał(a):Tak, na 2 tygodnie :lol: Wytrzzymacie, a tata lub mama jeszcze będą w domu :cool3: Ja mam o tyle dobrze, że nie widziałam galerii w całości, więc w każdej chwili mogę się cofnąć o te kilka stron wstecz. Quote
Dacote Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Caachou_ napisał(a):Ja mam o tyle dobrze, że nie widziałam galerii w całości, więc w każdej chwili mogę się cofnąć o te kilka stron wstecz. To zapraszamy :cool3: Quote
Dacote Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Shaunell napisał(a):Czeeekaaamyyy Nie czekajcie ze wstrzymanym oddechem, bo się udusicie:cool3: Quote
Dacote Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Talia']Martwisz się o nas? :) To miłe :loveu: Nie udusiliście się? :razz: Dobra, na razie odkopałam jakieś stare foto, ale mam tylko jedno:roll: Gdzie jest Ziucio?:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hellady Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Świetne zdjęcie :3 Jak ja lubię Twojego węża. Quote
Dacote Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Talia']On jest słodki :loveu: A czym on się żywi? I podpis i obrazek są prawdziwe:diabloti: Quote
Recommended Posts