Minerva Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Misio, który ciągnie na smyczy. Nie polecam, kiedyś go już na smyczy miałam, ale że data chłop duży to sobie poradził z Filipkowym ciągnięciem, bo jedną ręką psiaka podnieść może :evil_lol: Ja na codzień mam 35 kilo cielska, które nie zawsze ładnie chodzi na smyczy i co mam powiedzieć :evil_lol: ? Quote
Dacote Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [quote name='wiki4']A Zenek to gdzie :mad: Pałka:turn-l: W domu :diabloti:, a ja u kumpeli :lol: [quote name='Minerva']Ja na codzień mam 35 kilo cielska, które nie zawsze ładnie chodzi na smyczy i co mam powiedzieć :evil_lol: ? Że panienka z Ery ciągnie?:evil_lol: A ja mam foty, ale na kompie własnym, a do koleżanki fot nie wyślę.:oops::roll: Ale sprawozdanie jest:lol: Quote
wiki4 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Coś Cię często na dogo nie ma :mad: A u nas foteczki :p Quote
Minerva Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Hej Wam :hand: Panienka z Ery jest obecnie w heyah :evil_lol: Ale ciągnie, nie ma co się oszukiwać, dlatego na smyczy prawie wgl nie chodzi. Po co mam sie męczyć :lol:. No i ci powiem, koleżanko :lol:, że zanidbałaś tą swoją galerie. Chociażby kilka fot, a tu nic. Pusto. :shake: Quote
WeronikaM Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 no włanie !! :x kiedy będą fotki :D ????? Quote
Dacote Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 wiki4 napisał(a):Coś Cię często na dogo nie ma :mad: A u nas foteczki :p WeronikaM napisał(a):no włanie !! :x kiedy będą fotki :D ????? Wybaczcie :placz:. Miałam szlaban na neta :placz::placz::placz: Minerva napisał(a):Hej Wam :hand: Panienka z Ery jest obecnie w heyah :evil_lol: Ale ciągnie, nie ma co się oszukiwać, dlatego na smyczy prawie wgl nie chodzi. Po co mam sie męczyć :lol:. No i ci powiem, koleżanko :lol:, że zanidbałaś tą swoją galerie. Chociażby kilka fot, a tu nic. Pusto. :shake: O, jak to? :D Quote
WeronikaM Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Miałam szlaban na neta za co :D :D ??? Quote
Dacote Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 WeronikaM napisał(a):za co :D :D ??? Za bałagan w pokoju. Quote
Dacote Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Zaraz będą fotki. A Żaba prawie ma domek u pewnych starszych państwa:D Quote
Minerva Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Hahaha, ty, grzeczna dziewuszka, szlaban? No wiesz co :evil_lol: Czekam na te fotki i czekam i ich nie ma :lol: Quote
Dacote Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Minerva napisał(a):Hahaha, ty, grzeczna dziewuszka, szlaban? No wiesz co :evil_lol: Czekam na te fotki i czekam i ich nie ma :lol: Bo sobie w Wawie buszowałam :D I Sims 3 kupiłam :p A foty będą :lol:. Ale musicie czekać, bo trzeba: 10 min. na wysłanie 5 min na wstawienie na mój twardy dysk Pierwszy post fotkowy będzie za 20 minut :cool3:. P.S> Fajną mam nazwę galerii? :P Ale chyba będę zmieniać. Bo Żaba ma prawie domek :D Quote
Dacote Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 wiki4 napisał(a):Ooo jaki domek ? :cool3: U fajnych emerytów :cool3: Wylansowałyśmy ją, ja i pani Gosia. A chyba nie ma mniejszych psiaków w schronie. Oby :razz: Nie-moje:cool1: małe:lol: Oł je, chcę jej powiedzieć I love U, I love U, I love U I love U! :diabloti: Ja ją ukradnę tym emerytom:cool3: Ładny zadek mam:multi: Ale ze mnie boczek (jam wegetarianka, nie musi się bać o swoje boczki:diabloti:) Ale fajny śnieg:multi: Quote
Dacote Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 A ja wam mówiłam, że mam szeleczki w psie łapki? :cool3: Benek:loveu: Olewam rząd, mandaty szczekowe i pysk mi się nie zamyka:diabloti: Wiewióra i Budrys:loveu: THE END. HAPPY END. Quote
WeronikaM Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 żabka śliczna jak zawsze :D :loveu: http://i48.tinypic.com/11291kh.jpg Quote
Dacote Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 WeronikaM napisał(a):żabka śliczna jak zawsze :D :loveu: http://i48.tinypic.com/11291kh.jpg Najwyraźniejsza fotka :D A ja słucham sobie Przemyk - Kochana. Piękna piosenka :loveu: A potem posłcham czegoś ciężkiego i póljdę się zabąbelkować colą. Quote
WeronikaM Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Najwyraźniejsza fotka :D a jaki masz aparat w komórce ??? Quote
Dacote Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 WeronikaM napisał(a)::D a jaki masz aparat w komórce ??? Do niczego. Ale to jest robione świetnym tel. taty :D A mi Cyfrę naprawili :D:D Następne fotki będą wyraźniuteńkie :cool3: Quote
WeronikaM Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Do niczego. Ale to jest robione świetnym tel. taty :D A mi Cyfrę naprawili :D:D Następne fotki będą wyraźniuteńkie :cool3: super :multi: ......... Quote
Minerva Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No to czekamy na fotki :loveu: A tak wgl jaką masz cyfrówkę :cool3: Quote
Dacote Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Minerva napisał(a):No to czekamy na fotki :loveu: A tak wgl jaką masz cyfrówkę :cool3: Samsunga. Z kibla to jest :placz:. Jak mam cyfrę, to ładowarkę Amba (taka jedna idiotka od rzeczy zagubionych :cool3:) zjadła -_- Quote
Dacote Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Minerva napisał(a):No to czekamy na fotki :loveu: A tak wgl jaką masz cyfrówkę :cool3: Samsunga. Z kibla to jest :placz:. Jak mam cyfrę, to ładowarkę Amba (taka jedna idiotka od rzeczy zagubionych :cool3:) zjadła :angryy: Quote
Dacote Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 WeronikaM napisał(a):kiedy bedą fotki ??? :mad: Miały być za chwilę, ale ukarzę cię za pałkę i nie dam :evil_lol: Potrzebuję dwóch osób które poproszą, to dam. Ale bez pałek :D Quote
Dacote Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 WeronikaM napisał(a):kiedy bedą fotki ??? :mad: Nie będzie, bo jest pałka :mad: Quote
Recommended Posts