Dacote Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Dacote: To ja. Niezbyt atrakcyjna, niebiesko-zielono-szarooka blondyna, zajęta przez psiaki:diabloti: Przez szalone koleżanki zwana Anka, chłopaki krzyczą za mną 'Sara-Psiara'. Wolontariuszka i Młoda Prezenterka. Żabka: Bojaźliwa, ale urocza sunia, piwnooka szatynka z białą plamką na czole. Moje oczko w głowie. Niesamowicie zdolna psina zna komendę siad, podaje łapkę i uczy się turlać na zawołanie. Zenek: Kolejne stworzenie w galerii. Ulubioną czynnością mojego pupila jest spanie. Nie lubi wody, przepowiada powodzie (zrzucanie miski z wodą) i daje buziaka na komendę. Rybki: Te małe wodne kręgowce towarzyszą mi odkąd wprowadziłam się do Brwinowa. Aktualny skład mojego akwarium to: bojowniczki Minima, Rose, Błyszczka II i Kaya, kirysy Plama i Żagielek, oraz glonojad Goliat Za Tęczowym Mostem: ['] bojownik Wielki Błękit ['] ['] bojowniczka Czerwka ['] ['] bojownik Fioletek ['] ['] kirys Żaglówka ['] ['] bojowniczka Błyszczka ['] ['] bojowniczka Maskara ['] ['] glonojad Glonek ['] ['] bojownik Bojownik ['] ['] bojowniczka Miki ['] ['] glonojad Glonek II ['] ['] kundelek Szczurek ['] ['] bojownik Nemo ['] ['] kundelka Sara ['] :placz:Na zawsze w moim sercu:placz: Zdjęcia na stronach: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 25, 29, 31, 32, 34, 37, 38, 39, 43, 45, 48, 50, 51, 52 , 53 Banerki: Baner I BanerII Baner III Baner IV Baner V Baner VI Baner VII Baner VIII Baner IX Baner X Baner XI Baner XII Baner XIII Baner XIV Baner XV Baner XVI Baner XVII Baner XVIII Baner XIX Avatary: Avatar I Avatar II Avatar III Avatar IV Avatar V Avatar VI AnnieXD, wiki4, przeszlusowi, ppx, GaBi12 i CaneSs gratuluję talentu! ;) Konto na YT Blox o wolontariacie WWW o Młodym Prezenterze Quote
wiki4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Słodka...:loveu: A my Cię prosimy żebyś dała nam odpowiedź co to za potworek na KALAMBURACH bo nikt nie może zgadnąć:mad: Quote
Dacote Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Oto Żabka;) http://klub.pies.pl/media/images/sharingImages/1462.jpg http://klub.pies.pl/media/images/sharingImages/1464.jpg Quote
Dacote Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Oto ja z Żabiszonem:eviltong: Nie puszczała;), a ja nie chciałam:evil_lol:. No, bo w końcu to MÓJ pies:loveu:: Quote
wiska Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 sliczna! brawo ,ze sie nia zajmujesz,ale czy nie chcesz jej wziasc na stale!? w koncu nic nie jest dla pieska tak wazne jak prawdziwy, kochajacy dom :loveu::cool3: Quote
Kisses Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://klub.pies.pl/media/images/sharingImages/1506.jpg No super :loveu: I zgadzam się z wiską :razz: Quote
stratoos Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No właśnie, jeżeli tylko masz możliwość, to zaadoptuj tą śliczną sunię, będzie dużo szczęśliwsza :thumbs: Quote
Dacote Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 wiska napisał(a):sliczna! brawo ,ze sie nia zajmujesz,ale czy nie chcesz jej wziasc na stale!? w koncu nic nie jest dla pieska tak wazne jak prawdziwy, kochajacy dom :loveu::cool3: Nie mogę:-( Rodzice się nie zgadzają:placz:. Czekam na możliwość, ale wzięcie jej jest niemożliwe:angryy: Ale ona jest cudowna i nawet taka opieka jest dobra. Tata podpiera się jeszcze argumentem: ,, Jak jeździsz do niej to pomagasz 5-ciu psom. Dlatego jej nie dostaniesz. Poza tym - mieszkamy w bloku". Oby to się zmieniło. Trzymajcie kciuki:eviltong: Quote
wiska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Nie mogę:-( Rodzice się nie zgadzają:placz:. Czekam na możliwość, ale wzięcie jej jest niemożliwe:angryy: Ale ona jest cudowna i nawet taka opieka jest dobra. Tata podpiera się jeszcze argumentem: ,, Jak jeździsz do niej to pomagasz 5-ciu psom. Dlatego jej nie dostaniesz. Poza tym - mieszkamy w bloku". Oby to się zmieniło. Trzymajcie kciuki:eviltong: Powiedz mu ,ze ja mieszkam w bloku z rodzicami,kotem i dwoma psami :lol: Quote
Dacote Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 wiska napisał(a):Powiedz mu ,ze ja mieszkam w bloku z rodzicami,kotem i dwoma psami :lol: Mamie powiedziałam, że na naszym osiedlu jest osoba, która ma małe mieszkanie i kilka psów. A ona: ,, Czy Ty jesteś tą osobą?" ,, Będę" ,, Nie. Nie będziesz" I taka rozmowa:( Quote
Kisses Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Mamie powiedziałam, że na naszym osiedlu jest osoba, która ma małe mieszkanie i kilka psów. A ona: ,, Czy Ty jesteś tą osobą?" ,, Będę" ,, Nie. Nie będziesz" I taka rozmowa:( Nie załamuj się ;) Ja na psa czekałam bardzo długo... Quote
wiska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Mamie powiedziałam, że na naszym osiedlu jest osoba, która ma małe mieszkanie i kilka psów. A ona: ,, Czy Ty jesteś tą osobą?" ,, Będę" ,, Nie. Nie będziesz" I taka rozmowa:( Ale w takim razie argument "nie, bo mieszkamy w bloku" jest obalony bo w bloku mozna miec psy. Pozostaje mi tylko poradzic ci,zebys codziennie wypelniala swoje obowiazki a przy okazji gledzila im o tej suni-jaka to ona kochana i wg :) Moze zabierz mame kiedys do schroniska w odwiedziny?Widzieli wg fotki tej pieknej suczki? ;) Ona naprawde zasluguje na kochany dom i na to zeby o nia walczyc :loveu: Quote
Dacote Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 wiska napisał(a):Ale w takim razie argument "nie, bo mieszkamy w bloku" jest obalony bo w bloku mozna miec psy. Pozostaje mi tylko poradzic ci,zebys codziennie wypelniala swoje obowiazki a przy okazji gledzila im o tej suni-jaka to ona kochana i wg :) Moze zabierz mame kiedys do schroniska w odwiedziny?Widzieli wg fotki tej pieknej suczki? ;) Ona naprawde zasluguje na kochany dom i na to zeby o nia walczyc :loveu: Udaję, że mam psa. Głupio się czuję, idąc po ulicy z samą obrożą i smyczą, ale czego się nie zrobi dla Żaby? A co do pobytu w schronisku - zawsze jeżdżą ze mną. Mama jest autorką zdjęcia z ,,Przytulasem- Żabaszem:P" Quote
wiska Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 :crazyeye: i nie zmieklo im serce ....:crazyeye: to ja juz nie wiem. Pozostaje mi czekac na nowe zdj zabusi i trzymac kciuki..... Quote
Dacote Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 http://klub.pies.pl/media/images/sharingImages/1543.jpg Może to nie Żaba, ale też sunia ze schroniska, a jak mówiłam - czasem będą tu inne psy niż Żaba;) Quote
stratoos Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 trzymamy kciuki, żeby udało Ci się wreszcie przekonać rodziców, jak wspaniałym psem jest Żaba i że zasługuje na kochający dom ;) Quote
wiska Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ten list w PP to od ciebie? zobaczylam wspomniana zabke i pomyslalam ,ze to mozesz byc ty ;) Quote
Dacote Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='wiska']Ten list w PP to od ciebie? zobaczylam wspomniana zabke i pomyslalam ,ze to mozesz byc ty ;) Tak:) Tyle że to nie list tylko fragment bloga (podaję link do postu:eviltong:). Sobotnia wycieczka Sama nie mogłam uwierzyć że się tam dostałam:multi: Quote
wiska Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 bylam na malych odwiedzinkach na twoim blogu i mam tylko jedno zastrzezenie ;)-co prawda przy niektorych zdj psiakow dalas linki zrodlowe,ale przy niektorych nie. Mam wiec nadzieje ,ze sa twojego autorstwa bo jestem w tym temacie przeczulona odkad zdj moich psinek znalazly sie na blogach jakis dzieci...:shake: A poza tym-tak pomyslalam,skoro ty nie mozesz wziasc zabiszona to moze zrobilabys jej watek na dogo w pieskach do adopcji?Mozesz tez porozwieszac jakies ogloszenia-i moze ktos bedzie chcial adoptowac ta przepiekna sunie?? Trzymam kciuki zeby zabka znalazla kochajacy domek! :) Quote
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Żabcia jest super:loveu: Koniecznie zrób jej ogłoszenia, poszukaj chociaż domu tymczasowego jak masz jeszcze nadzieje, że rodzice się zgodzą;) Pozdrawiam:p Quote
Dacote Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 wiska napisał(a):bylam na malych odwiedzinkach na twoim blogu i mam tylko jedno zastrzezenie ;)-co prawda przy niektorych zdj psiakow dalas linki zrodlowe,ale przy niektorych nie. Mam wiec nadzieje ,ze sa twojego autorstwa bo jestem w tym temacie przeczulona odkad zdj moich psinek znalazly sie na blogach jakis dzieci...:shake: A poza tym-tak pomyslalam,skoro ty nie mozesz wziasc zabiszona to moze zrobilabys jej watek na dogo w pieskach do adopcji?Mozesz tez porozwieszac jakies ogloszenia-i moze ktos bedzie chcial adoptowac ta przepiekna sunie?? Trzymam kciuki zeby zabka znalazla kochajacy domek! :) Spokojnie:) Wszystkie fotki bez linków są moje:) A jeśli znajdęjakąś bez linku z innego miejsca - już je podpisuję. Quote
Dacote Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Przepraszam za post pod postem - ale o ważne. Być może, jeśli w tym roku szkolnym na świadectwie będą 2 szóstki dostanę Żabę:multi: Tata prawie przekonany, mama mniej, ale może się uda! Zaciskajcie mocno kciuki! Może Żabiszonek zazna spokoju na starość (ma już 5,5lat):) Sasha (JA) i Żabka Quote
sandgom Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witamy się po raz pierwszy :) Żabcia jest śliczniutka :loveu: Ja już trzymam kciuki :loveu::loveu: Musisz się postarać o te szóstki :loveu: Wierzę że Wam się uda. :loveu: A tak wgl to na jaką starość?! Jeszcze młody pies. ;) Jeśli rodzice się zgodzą możecie przeżyć wiele wspanialych chwil. :loveu: Także powodzenia :loveu: Będziemy wpadać regularnie. ;) Quote
stratoos Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 To trzymamy kciuki, a Ty bierz się do nauki :multi: :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts