Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przeca kilka postow wyzej (#93) masz link podany

No jako zywo, wchodze na te strone, widze, na ktorym ringu bede sedziowana, widze kto mnie bedzie sedziowal, widze ile jest psow w rasie, ale juz z podzialem na klasy - nie :placz:

Az tak durna nie jestem, zeby nie moc wejsc na strone :diabloti:

Posted

Ja jak zawsze zdowolona z wizyty w AustroWęgrach :evil_lol:

Moja charciczka włoska

Eledi Grace Hadria di Forum Romanum w Oberwarcie CACA, BH, BOB i skonczyła championat Austrii a w Szombathely CAC CACIB BOB i plastikowy medal Savaria Winner :evil_lol:

A Polska ekipa szalała jak co roku! Chwalic sie , chwalic!!

:terazpol::terazpol::terazpol:
:laola:

Posted

a my sie nie mamy czym chwalic :placz: sedzia z Chorwacji zostaje wpisany na czarna liste malo kompetentnych sedziow :shake:

dal mojemu Waciakowi V1 / 2 psy w klasie championow ale nawet CACa nam nie przyznal :roll: argumentujac to tym ze niby Waciak zle tylem sie rusza :crazyeye::crazyeye:

Posted

to się chwalimy

EXTRA Stawka Większa niż Życie - staffordshire bull terrier

Oberwart - CACA i CACIB :multi:
Szombathely - CAC i CACIB:multi:

i w rezultacie SAVARIA WINNER 2009 :multi:

zdjęcie z Oberwatu (my po prawej :lol:)

karenina - dzięki za możliwość wspólnej podróży. Z Tobą choćby na koniec świata...:loveu:

Posted

[quote name='Alojzyna']to się chwalimy

EXTRA Stawka Większa niż Życie - staffordshire bull terrier

Oberwart - CACA i CACIB :multi:
Szombathely - CAC i CACIB:multi:

i w rezultacie SAVARIA WINNER 2009 :multi:

serdeczne gratulacje :multi::multi::multi: super wynik :multi::multi:

Posted

[quote name='karenina']Ja jak zawsze zdowolona z wizyty w AustroWęgrach :evil_lol:

Moja charciczka włoska

Eledi Grace Hadria di Forum Romanum w Oberwarcie CACA, BH, BOB i skonczyła championat Austrii a w Szombathely CAC CACIB BOB i plastikowy medal Savaria Winner :evil_lol:

A Polska ekipa szalała jak co roku! Chwalic sie , chwalic!!

:terazpol::terazpol::terazpol:
:laola:

[quote name='bonia']To my też się chwlimy , chow-chow LAMYA-ENCHOU z Reptowskiego Lasu
Oberwart - CWC,CACIB ,BOB
Szomabathely - CWC ,CACIB

[quote name='Dzidtka_Gl']

wczoraj w Szombathely
:loveu: AMERICAN GIGOLO z Czańca :loveu:
I WO BOB Baby
a w finałach
BEST IN SHOW Baby II

niestety w Oberwart nie ma klasy baby :(

serdeczne gratulacje dla polskich psiakow :multi::multi::multi:

Posted

Wielkie gratulacje dla polskich wystawców i ich pięknych psów :) A przy okazji proszę o podanie danych jedynego zgłoszonego w Oberwarcie posokowca bawarskiego (nr kat. 1571)

Posted

Elitesse napisał(a):
a my sie nie mamy czym chwalic :placz: sedzia z Chorwacji zostaje wpisany na czarna liste malo kompetentnych sedziow :shake:

dal mojemu Waciakowi V1 / 2 psy w klasie championow ale nawet CACa nam nie przyznal :roll: argumentujac to tym ze niby Waciak zle tylem sie rusza :crazyeye::crazyeye:

A kto oceniał ?

Posted

PSYLLA napisał(a):
Wielkie gratulacje dla polskich wystawców i ich pięknych psów :) A przy okazji proszę o podanie danych jedynego zgłoszonego w Oberwarcie posokowca bawarskiego (nr kat. 1571)

chętnie podam ale z numerem 1571 jest 7 w klasie młodzieży neufundlander to chyba nie to natomiast nr 571 sam w rasie Bayrischer Gebirsschweisshund czy to on?

Posted

gidelski***** napisał(a):
chętnie podam ale z numerem 1571 jest 7 w klasie młodzieży neufundlander to chyba nie to natomiast nr 571 sam w rasie Bayrischer Gebirsschweisshund czy to on?

jak najbardziej to on :)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Czy mogę prosić o stawkę szpiców wilczych, wolfs spitz :p

Oberwart- 3
Pies Ch- BARKO VON DER HADERMARKT
Suka szczeniakCHIONE VON DER STEINBRUCH-MAUT
suka otwartaDESNA VON HUNDERMARKT
węgry podać również?
pies chapion ten sam
suka otwarta ta sama oraz suka champion ELITE VOM AL TEN HELENHOF

Posted

SZCZENIAK SUKA HEIKE VOM WECHSEL OJCIEC HASSO VOM RIEDERBERG
matka FREIAVOM SPANNRIEGEL

Dziękuję bardzo :) a czy mogłabym jeszcze tylko prosić datę urodzenia tej suczki

Posted

Powiedzcie na jakiej zasadzie i przez kogo był przyznawany tytuł SAVARIA VINER 2009

Gdy pies/suka otrzymał drugi CACIB, to należało ten fakt zgłosić w sekretariacie wystawy (my to zrobiliśmy w Szombathely) i wtedy wydawano coś w rodzaju medalu z napisem SAVARIA WINNER 2009.

Jeżeli tego nie zrobiłaś, to napisz do nich w tej sprawie, wysyłając kopie CACIC-ów. Ja tak zrobiłam 3 lata temu i przysłano mi dyplom i rozetkę do domu.