BabyCakes Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A gdzie Wy widzicie plan sedziowania w Oberwarcie z podzialem na klasy? Bo ja jakas durna i znalezc nie moge :( Quote
Bardotka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No przeca kilka postow wyzej (#93) masz link podany :D Quote
BabyCakes Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No przeca kilka postow wyzej (#93) masz link podany No jako zywo, wchodze na te strone, widze, na ktorym ringu bede sedziowana, widze kto mnie bedzie sedziowal, widze ile jest psow w rasie, ale juz z podzialem na klasy - nie :placz: Az tak durna nie jestem, zeby nie moc wejsc na strone :diabloti: Quote
Bardotka Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Podział na klasy jest tylko w statystyce: Anmeldestatistik Internationale Hundeausstellung Oberwart 2009 Quote
BabyCakes Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Podział na klasy jest tylko w statystyce: Anmeldestatistik Internationale Hundeausstellung Oberwart 2009 Ogromne dzieki :loveu: Quote
jovi Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 W Szombatley też jest tylko trzeba się doczytać w 'fajtalista'. Quote
Dzidtka_Gl Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 wczoraj w Szombathely :loveu: AMERICAN GIGOLO z Czańca :loveu: I WO BOB Baby a w finałach BEST IN SHOW Baby II niestety w Oberwart nie ma klasy baby :( Quote
karenina Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja jak zawsze zdowolona z wizyty w AustroWęgrach :evil_lol: Moja charciczka włoska Eledi Grace Hadria di Forum Romanum w Oberwarcie CACA, BH, BOB i skonczyła championat Austrii a w Szombathely CAC CACIB BOB i plastikowy medal Savaria Winner :evil_lol: A Polska ekipa szalała jak co roku! Chwalic sie , chwalic!! :terazpol::terazpol::terazpol: :laola: Quote
bonia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 To my też się chwlimy , chow-chow LAMYA-ENCHOU z Reptowskiego Lasu Oberwart - CWC,CACIB ,BOB Szomabathely - CWC ,CACIB Quote
Elitesse Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a my sie nie mamy czym chwalic :placz: sedzia z Chorwacji zostaje wpisany na czarna liste malo kompetentnych sedziow :shake: dal mojemu Waciakowi V1 / 2 psy w klasie championow ale nawet CACa nam nie przyznal :roll: argumentujac to tym ze niby Waciak zle tylem sie rusza :crazyeye::crazyeye: Quote
Alojzyna Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 to się chwalimy EXTRA Stawka Większa niż Życie - staffordshire bull terrier Oberwart - CACA i CACIB :multi: Szombathely - CAC i CACIB:multi: i w rezultacie SAVARIA WINNER 2009 :multi: zdjęcie z Oberwatu (my po prawej :lol:) karenina - dzięki za możliwość wspólnej podróży. Z Tobą choćby na koniec świata...:loveu: Quote
gidelskie-psy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Powiedzcie na jakiej zasadzie i przez kogo był przyznawany tytuł SAVARIA VINER 2009 Quote
pati1033 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='Alojzyna']to się chwalimy EXTRA Stawka Większa niż Życie - staffordshire bull terrier Oberwart - CACA i CACIB :multi: Szombathely - CAC i CACIB:multi: i w rezultacie SAVARIA WINNER 2009 :multi: serdeczne gratulacje :multi::multi::multi: super wynik :multi::multi: Quote
pati1033 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='karenina']Ja jak zawsze zdowolona z wizyty w AustroWęgrach :evil_lol: Moja charciczka włoska Eledi Grace Hadria di Forum Romanum w Oberwarcie CACA, BH, BOB i skonczyła championat Austrii a w Szombathely CAC CACIB BOB i plastikowy medal Savaria Winner :evil_lol: A Polska ekipa szalała jak co roku! Chwalic sie , chwalic!! :terazpol::terazpol::terazpol: :laola: [quote name='bonia']To my też się chwlimy , chow-chow LAMYA-ENCHOU z Reptowskiego Lasu Oberwart - CWC,CACIB ,BOB Szomabathely - CWC ,CACIB [quote name='Dzidtka_Gl']wczoraj w Szombathely :loveu: AMERICAN GIGOLO z Czańca :loveu: I WO BOB Baby a w finałach BEST IN SHOW Baby II niestety w Oberwart nie ma klasy baby :( serdeczne gratulacje dla polskich psiakow :multi::multi::multi: Quote
PSYLLA Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Wielkie gratulacje dla polskich wystawców i ich pięknych psów :) A przy okazji proszę o podanie danych jedynego zgłoszonego w Oberwarcie posokowca bawarskiego (nr kat. 1571) Quote
M&S Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Czy mogę prosić o stawkę szpiców wilczych, wolfs spitz :p Quote
Błyskotka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Elitesse napisał(a):a my sie nie mamy czym chwalic :placz: sedzia z Chorwacji zostaje wpisany na czarna liste malo kompetentnych sedziow :shake: dal mojemu Waciakowi V1 / 2 psy w klasie championow ale nawet CACa nam nie przyznal :roll: argumentujac to tym ze niby Waciak zle tylem sie rusza :crazyeye::crazyeye: A kto oceniał ? Quote
Goshka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Czy mogłabym prosić staweczki wyżłów niemieckich krótkowłosych? :p Quote
gidelskie-psy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 PSYLLA napisał(a):Wielkie gratulacje dla polskich wystawców i ich pięknych psów :) A przy okazji proszę o podanie danych jedynego zgłoszonego w Oberwarcie posokowca bawarskiego (nr kat. 1571) chętnie podam ale z numerem 1571 jest 7 w klasie młodzieży neufundlander to chyba nie to natomiast nr 571 sam w rasie Bayrischer Gebirsschweisshund czy to on? Quote
PSYLLA Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 gidelski***** napisał(a):chętnie podam ale z numerem 1571 jest 7 w klasie młodzieży neufundlander to chyba nie to natomiast nr 571 sam w rasie Bayrischer Gebirsschweisshund czy to on? jak najbardziej to on :) Quote
gidelskie-psy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Maks i Spark napisał(a):Czy mogę prosić o stawkę szpiców wilczych, wolfs spitz :p Oberwart- 3 Pies Ch- BARKO VON DER HADERMARKT Suka szczeniakCHIONE VON DER STEINBRUCH-MAUT suka otwartaDESNA VON HUNDERMARKT węgry podać również? pies chapion ten sam suka otwarta ta sama oraz suka champion ELITE VOM AL TEN HELENHOF Quote
gidelskie-psy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 PSYLLA napisał(a):jak najbardziej to on :) SZCZENIAK SUKA HEIKE VOM WECHSEL OJCIEC HASSO VOM RIEDERBERG matka FREIAVOM SPANNRIEGEL Quote
PSYLLA Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 gidelski***** napisał(a):SZCZENIAK SUKA HEIKE VOM WECHSEL OJCIEC HASSO VOM RIEDERBERG matka FREIAVOM SPANNRIEGEL Dziękuję bardzo :) a czy mogłabym jeszcze tylko prosić datę urodzenia tej suczki Quote
Alojzyna Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 gidelski***** napisał(a):Powiedzcie na jakiej zasadzie i przez kogo był przyznawany tytuł SAVARIA VINER 2009 Gdy pies/suka otrzymał drugi CACIB, to należało ten fakt zgłosić w sekretariacie wystawy (my to zrobiliśmy w Szombathely) i wtedy wydawano coś w rodzaju medalu z napisem SAVARIA WINNER 2009. Jeżeli tego nie zrobiłaś, to napisz do nich w tej sprawie, wysyłając kopie CACIC-ów. Ja tak zrobiłam 3 lata temu i przysłano mi dyplom i rozetkę do domu. Quote
Recommended Posts