Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szukamy transportu na sobotę do Oberwartu Może nas ktoś przygarnąć :placz: :cool3: Jesteśmy ze śląska ale możemy dojechać do trasy w Polsce.

Posted

Błyskotka napisał(a):
Czy na Węgry wymagany jest chip ?

Jak byliśmy z naszymi to nikt nie sprawdzał - prawnie potrzebujesz z pewnością paszportu i szczepień, ale czy chipa to nie wydaje mi się

Posted

[quote name='amazonka'].... mam wielką prośbę.... napiszcie mi jak zgłosić psa do Szombathely?
ichnia stronka nie działa ;(
a ostateczny termin mija jutro...
plissssssss

U siebie na serwerze mam do ściągnięcia ulotki :lol::
Index of /Listy/formularze/WEGRY
to te 3 ostatnie :
# p008_1_01.jpg
# p009_1_00.jpg
# p010_1_00.png

Posted

Jak chcesz to wyślę Ci załączniki na maila, które dostałam od nich bo ze strony to też mi się zawiesza. Na tej ulotce od nich termin zgłoszeń jest do 22 czerwca . Ja wysłałam zgłoszeniem mailem i czekam na jakiś odzew od nich i na wszelki wypadek pocztą też .

Posted

Ja jak wysłałam maila ze zgłoszeniem to dostałam potwierdzenie, że mail dotarł i jest ok po dosłownie 2 minutach ! Widać pan siedział na kompie :cool3:

Posted

A ja ponawiam pytanie do osób które zgłaszały on-line :oops:. Czy dostaliście potwierdzenie takiego zgłoszenia również na mail (oczywiście nie licząc potwierdzenia rejestracji w systemie)? Czy tam gdzieś można zaznaczyć płatność w dniu wystawy?
Jak się loguję to widnieją mi dane psa przy wystawie Oberwart, ale nie dostałam na mail żadnego potwierdzenia tego faktu :razz:.

Posted

saluczki napisał(a):
pamiętajcie, że w Oberwarcie nie wypuszczą was wcześniej z wystawy, trzeba być do końca

ze co ??

do Oberwartu jezdze co roku - od 2005 i zawsze wypuszczali normalnie
zreszta tak samo jest na innych wystawach w Austrii :roll:

Posted

kurcze, a na liście obsada sędziowska CACIB Oberwart pisze:
1. Meldeschluss: 29. Mai 2009
2. Meldeschluss: 26. Juni 2009

czyli w końcu do którego jest termin przyjmowania zgłoszeń - do 19-go czerwca i minął, czy do 26-go?

Posted

pierozek_monika napisał(a):
kurcze, a na liście obsada sędziowska CACIB Oberwart pisze:
1. Meldeschluss: 29. Mai 2009
2. Meldeschluss: 26. Juni 2009

czyli w końcu do którego jest termin przyjmowania zgłoszeń - do 19-go czerwca i minął, czy do 26-go?

Wstępnie był do 19, ale jak to często bywa... przedłużyli do 26.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Iwa-R napisał(a):
Wstępnie był do 19, ale jak to często bywa... przedłużyli do 26.

Pozdrawiam
Iwa

Tydzień przedłużenia w Austrii, to normalka. Dziwne tylko, że ta info jest w pdfie w obsadzie sędziowskiej. Zaobserwowaliśmy, że są wystawcy (głównie z Austrii), którzy własnie czekają na zakończenie normalnego terminu i dopiero później zgłaszają psy. Czysta kalkulacja, ale chyba nic w tym złego nie ma.