Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szansa dla nowych interów ;) CACIB na Węgrzech i w Austrii. Ktoś myśli o takim zestawie ? 18 i 19 lipca.
Ps.
My się na CACIBy nie łapiemy, ale gra warta świeczki...

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark napisał(a):
no brzmi interesująco.....

No, dla tych co robią championaty Austrii lub Węgier i do tego Międzynarodowy Championat Wystawowy, to niezła szansa ;) A z tego co wiem, kilka osób (psów) spełnia właśnie takie kryteria :diabloti:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
no brzmi interesująco.....

i co jedziemy,w naszym przypadku jak się uda możemy upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.

Posted

aro napisał(a):
No, dla tych co robią championaty Austrii lub Węgier i do tego Międzynarodowy Championat Wystawowy, to niezła szansa ;) A z tego co wiem, kilka osób (psów) spełnia właśnie takie kryteria :diabloti:

fajna opcja;)

Posted

J.G napisał(a):
i co jedziemy,w naszym przypadku jak się uda możemy upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.

ale my chyba nie upieczemy:shake:

Posted

Alojzyna napisał(a):
Nie wiem jak teraz, ale jeszcze 3 lata temu pies, który zdobył CACIB-y na obu wystawach otrzymywał dodatkowo tytuł Zwycięzcy Austro-Węgier :p

No to piękny tytuł:p

A.

Posted

Elitesse napisał(a):
my tradycyjnie juz 5 rok z rzedu jedziemy ale tym razem chyba tylko do Austrii bo na Wegry nie mam po co jak na razie

... a do Klagenfurtu w czerwcu jedziecie może?

Posted

Czy ktoś dysponuje miejscem w samochodzie na te 2 wystawy, albo na 1. :razz:
Mam małą suczkę z III grupy - bezproblemowa. Dokładamy się oczywiście do kosztów.
Jestem ze śląska ale mogę dojechać na trasę.

Posted

Jak nie znajdziesz hotelu, to weź z sobą mały namiot, materac i inne rzeczy na biwak...
Na terenie ośrodka sportowego w Szombathely (wystawa) jest sporo miejsca na rozbicie namiotu. Wielu wystawców tak robi. Jest dostęp do bieżącej wody, można się wykąpać w beczce :evil_lol:
Za ośrodkiem jest rzeczka i sporo miejsca na spacery z psem.

Posted

Impresja napisał(a):
zapraszają tylko z małymi psami niestety :P moje są średnio małe :P

A nas przyjęli mimo że zaznaczyłam że pies baaardzo duż:cool3:.y