Manu Posted August 12, 2003 Posted August 12, 2003 P.S. Jakby nigdy i nigdzie nie zrezygnowałem z biegania, więc nie wiem o co awantura tylko teraz coś za gorąco.. Kiedy zaczynacie w Łagiewnikach? Sezon zaczyna się niby we wrześniu, ale jak będą takie upały...? Kto będzie biegał ? Spotkania generalnie mają być wznowione w pierwszą niedzielę września (07.09). Jak będzie dostatecznie chłodno, to i będzie bieganie. Jeżeli dojdzie do skutku mini-spotkanko w ten długi weekend (na czym mi cokolwiek zależy), to dam Ci znać - fajnie by było, gdybyś przyjechał choć z Chanem. Quote
Manu Posted August 12, 2003 Posted August 12, 2003 No, nareszccie skończyłam walkę z nowym podpisem. :wink: ...uff ! Jak się spotkamy, to najprawdopodobniej też w Łagiewnikach. Na dużym parkingu (są tam stoły z ławami), na który wjeżdża się od ...czekaj... od ul. Wycieczkowej. Masz dostęp do netu w weekend ? Quote
Ula Posted August 12, 2003 Author Posted August 12, 2003 Moze i za bardzo biore wszystko do siebie.Nie mam checi sie z nikim sprzeczac. :agrue: Wiec zgoda.Przynajmniej z mojej strony. :buzi: Do zobaczenia na jakiejs innej zywej dyskusji. Przepraszam za niemile posty i moje uwagi. Pozdrawiamy Ula&Anuk Quote
Recommended Posts