andzia69 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 groosia napisał(a):ok jak tylko sie dowiem co i jak napisze wam.... no wlasnie kaganiec, ale kto trzyma w domu zalozony kaganiec??? zaloze sie ze nikt psu nie zaklada kaganca w domu:( Groosia...teraz to ja tu nie rozumiem...pisałas, ze suka uciekła i wtedy pogryzła psa - a nie w domu:razz: ja psom zakładam kaganiec na spacery, a nie w domu...i o tym pisałam... Quote
karjo2 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Saint, zanim znow wyprostujesz watek na typowo czarno - bialy :eviltong:. Groosiu, cala sprawa z sunia kupy sie nie trzyma. Przede wszystkim ktos z takim, jak Twoje podejscie, powinien byc natychmiastowo odsuniety od zajmowania sie psami schronowymi, wyprowadzania, adopcji, ze wzgledow bezpieczenstwa, dla dobra i potencjalnych adoptujacych i samych zwierzat. Zerowa zdolnosc przewidywania nastepstw, brak umiejetnosci oceny domu zaiteresowanego adopcja i proponowanego mu psa :shake:. Poza tym, jesli suka wrocila z obrazeniami do schronu, moze to byc wynikiem sciec z psami, przy czym ponoc ma juz 2 na koncie - nie ma co przeglosowywac pobicie przez czlowieka. Dalej, adoptujacy nie tyle bedzie mial sprawe o katowanie psa, co najwyzej o niedopilnowanie i pokrycie wyrzadzonych szkod. Za to schronisko moze byc pociagniete do odpowiedzialnosci za wydanie psa stanowiacego zagrozenie dla otoczenia, bez poinformowania adoptujacego. No i co oznacza noszenie w domu kaganca, caly ten opis jest histeryczny i chaotyczny. Tym trudniej w jakikolwiek sposob pomoc, czy cokowliek doradzic. Jesli juz, to decyzje pozostaja w gestii prowadzacych schronisko, a nie niedoroslych emocjonalnie dziewczatek. Quote
agaga21 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 groosia napisał(a): bunia wciaz w szpitalu,nie pozwolili mi sie z nia zobaczyc. i nic ci nie powiedzieli w jakim jest stanie? Quote
Greven Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 groosia napisał(a):o co wam chdozi? w czym sie plącze??? nie rozumiem was troche! bunia wciaz w szpitalu,nie pozwolili mi sie z nia zobaczyc. a ty karjen,czy jak ci tam nie osadzaj mnie,czy powinnam byc w wolontariacie czy nie, i nie mow do mnie dziewczynko,nie wiedzac ile mam lat....dorosly sie znalazl Słuchajcie, czy ktoś na miejscu może to sprawdzić? Czy pies tam jest, w jakim stanie, pogryziony czy pobity itd. Bo od groosi to już chyba nie usłyszymy tu spójnych i rzeczowych odpowiedzi, a tylko takie dają suce jakąkolwiek szansę na pomoc. Quote
groosia Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 o co wam chdozi? w czym sie plącze??? nie rozumiem was troche! bunia wciaz w szpitalu,nie pozwolili mi sie z nia zobaczyc. a ty karjen,czy jak ci tam nie osadzaj mnie,czy powinnam byc w wolontariacie czy nie, i nie mow do mnie dziewczynko,nie wiedzac ile mam lat....dorosly sie znalazl Quote
groosia Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Greven napisał(a): Bo od groosi to już chyba nie usłyszymy tu spójnych i rzeczowych odpowiedzi, a tylko takie dają suce jakąkolwiek szansę na pomoc. no tak madrala sie znalazl... suka jest w spzitalu,raczej wroci do zdrowia..i c dalej? nic, dalej bedzie w schronie czekac na swojego czlowieka.... szukacie dziury w calym, widze ze zamiast pomoc mi naprotstowac sprawe z bunia wy czepiacie sie nie wiem czego, sami nie potraficie uzasadnic.. watek zalozylam w momencie gdy miala jeszcze dom, teraz temat jest juz nieaktualny,bo znow bunia jest bezdomna i przebywa w schronisku.... greven daruj sobie swe madrosci, bez odbioru Quote
agaga21 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 co z bunią? dlaczego nie ma żadnych informacji? Quote
Kora Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Groosia nic sie Buni, a wlasciwie Kaśce;) nie stanie, nie takie astki szly do domku, musi tylko trafic na swojego czlowieka. A co do Twojej adopcji, czlowiek omylnym jest nic sie nie martw;) szukaj i mow prawde o niej. Quote
groosia Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 no a co ma byc, znow jest schroniskowym astkiem , sposord 100.... czeka znow na swego czlowieka. nie dzis to jutro,a jak nie to napewno w rpzyszlosci znajde jej prawdziwy cieply dom Quote
agaga21 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 groosia napisał(a):no a co ma byc, znow jest schroniskowym astkiem , sposord 100.... czeka znow na swego czlowieka. nie dzis to jutro,a jak nie to napewno w rpzyszlosci znajde jej prawdziwy cieply dom a robisz jej jakieś ogłszenia? Quote
Kora Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 groosia napisał(a):no a co ma byc, znow jest schroniskowym astkiem , sposord 100.... czeka znow na swego czlowieka. nie dzis to jutro,a jak nie to napewno w rpzyszlosci znajde jej prawdziwy cieply dom Groosia, Bunia czyli Kaska jest juz przeniesiona do "domku". Quote
agaga21 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Kora']Groosia, Bunia czyli Kaska jest juz przeniesiona do "domku". co to znaczy? kora, czy ty jesteś tam na miejscu? bo od groosi niczego się dowiedziec nie mozna... Quote
groosia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 agaga21 napisał(a):a robisz jej jakieś ogłszenia? tak, wszystkie psy pod opeika wolontariusza sa promowane na psy.warszawa.pl Quote
groosia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='agaga21']co to znaczy? no to znaczy ,ze siedzi w domku, tak ciezko pomyslec o co chodzi??? W domku, o takim Quote
agaga21 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='groosia']no to znaczy ,ze siedzi w domku, tak ciezko pomyslec o co chodzi??? W domku, o takim weź mnie DZIECKO nie prowokuj:angryy::angryy::angryy::angryy: po jaką cholerę załozyłaś ten wątek, jeśli teraz niczego dowiedziec sie nie można!?i co to za chamskie odzywki?:angryy::angryy::angryy: rzeczywiście suka jest NA MAXA ogłaszana! MA aż jedno ogłoszenie!!!:crazyeye::crazyeye: Quote
Saint Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 groosia - za obraźliwe posty w kierunku agaga21 otrzymujesz ostrzeżenie i dwa punkty karne. Bez inwektyw proszę. Quote
groosia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 kobieto "dorosla" najpierw naucz sie czytac ze zrozumienim. watek zlaozylam bo potrzebowalam domu dla buni, poki miala wlasciciela adopcje mozna bylo przepisac, teraz nalezy do schroniska. a skoro jestes taka fantastyczna prosze bardzo, mamy 50 astow do promocji, znajdz im dom! wystaw wszedzie ogloszenia! tylko dobry dom poprosze, i nie wylewaj mi tu swych madrosci, bo nie wiesz jak tam jest. Quote
Kora Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dajcie sobie dziewczynki Astusie po razie, a ja miedzy was Bullka wpuszcze;). Quote
Recommended Posts