Jump to content
Dogomania

ACANA CZY DOG CHOW?  

942 members have voted

1. 1. ACANA CZY DOG CHOW?

Recommended Posts

Posted

Czesc
Mam pytanko mam 7 miesiecznego owczarka niemieckiego i mam taki problem do tej pory Axel jadl karmę BELCANDO JUNIOR teraz chce przejsc na ACANE LUB DOG CHOW ktora z nich polecacie?
Weterynarz mówił zeDOG CHOW jest dobra ale nie jestem do końca przekonany... macie jakies doświadczenie z ta karmą?
Napiszcie którą byście polecali? Jesli chodzi o ACANEE to mialbym mojemu pieskowi dawac ACANE PUPPY/JUNIOR czy tą ACANA PUPPY LARGE BREED? Wedlug mnie ta druga...
Doradzcie mi ktora karme wybrac?
Dzięki.

Posted

bokser-a wiec belkando czy bewi dog nie ,psy byly ciagle glodne i malo im bylo ciagle pozatym schudly ,dog chouraczej nie jak jusz to proplan purina bardzo polecam i jak jusz to acana jak chcesz bardzo acane to juniora a large breed cos sie popsul im bylem zadowolony z juniora bardzo a z large breed nie !!!ale lepsze bedzie acana nirz belkandoona jest za chuda niewiem czemu ???to moje spostrzezenie pozdrawiam...!!

Posted

A ja zalecam pozostanie przy tej karmie, na ktorej jest - jesli mu oczywiscie sluzy. Jesli zaczniesz zmieniac, bo wg Ciebie pies grymasi, to niedlugo mozesz pojsc z torbami...

Posted

Polecam Acanę, oczywiście ACANA PUPPY LARGE BREED, przeszedłem na tą karmę z Royala i jestem (pies chyba też...) zadowolony, żadnych problemów!
Pozdrawiam

Posted

ja karmila przez jakis czas (gdzies 1,5 miesiaca) jak byl u mnie psiak karma DOG CHOW, tak smrodliwych bakow i kup to ja w zyciu nie widzialam, tzn nie czulam :D, jak zmienilam rodzaj karmy smrodek znikl