Basia1968 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Agusia dziekuję bardzo - dzisiaj dzwonili Państwo z Katowic. szykuje sie superasny domek dla sunieczki:loveu::loveu: Quote
__Lara Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Basia1968 napisał(a):Agusia dziekuję bardzo - dzisiaj dzwonili Państwo z Katowic. szykuje sie superasny domek dla sunieczki:loveu::loveu: Super :loveu: to już dwa pieski będą miały domek? :) Quote
agusiazet Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Wspaniałe wieści!!! Dobrze, że choć szczeniaki jeszcze mają wzięcie! Quote
ewatr Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Basia1968 napisał(a):Agusia dziekuję bardzo - dzisiaj dzwonili Państwo z Katowic. szykuje sie superasny domek dla sunieczki:loveu::loveu: Zaciskam kciuki za domy dla maluszków :thumbs: brzdace maja juz na allegro prawie 1 000 wejsc i 3 obserwatorów ;) Quote
Basia1968 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 wczoraj rozmawiałam z Panią z Katowic - odszedł im psiak wiekowy - bardzo zrozpaczeni. Pani czuje pustkę w domu / wiem jak to jest/ - teraz chce sunię, bo one trzymają się domku. Nie będzie szczeniaczków - Pani konkretna. Ta sunia jest podobna do jej psiaka, którego pochowali. Dzisiaj jeszcze dogadam co i jak i szykuję transport do Wrocka. :loveu: Nie do Wrocka a do Katowic!!!! Quote
__Lara Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Basia1968 napisał(a):wczoraj rozmawiałam z Panią z Katowic - odszedł im psiak wiekowy - bardzo zrozpaczeni. Pani czuje pustkę w domu / wiem jak to jest/ - teraz chce sunię, bo one trzymają się domku. Nie będzie szczeniaczków - Pani konkretna. Ta sunia jest podobna do jej psiaka, którego pochowali. Dzisiaj jeszcze dogadam co i jak i szykuję transport do Wrocka. :loveu: Nie do Wrocka a do Katowic!!!! :loveu: wszystkiego dobrego na nowej drodze życia malutka :loveu: Quote
Basia1968 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 niestety nie pojedzie sunia:placz::placz: nie podano przyczyny - po prostu nie. Sama zadzowniłam i Pani mi tak powiedziała. Quote
agusiazet Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Basia, dobrze, ze teraz, a nie później, kiedy trzeba byłoby psa odbierać i główkować co z nim zrobić. Wiesz, że ludzie tak potrafią!!! I to bez skrupułów! Quote
Soema Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Basia1968 napisał(a):niestety nie pojedzie sunia:placz::placz: nie podano przyczyny - po prostu nie. Sama zadzowniłam i Pani mi tak powiedziała. O matko...:-( a robił ktoś u nich wizytę? Może ich na czarne kwiatki, żeby więcej zamieszań nie robili.. Choć może to za wcześnie dla nich było po prostu.. Quote
Paulina_mickey Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ewatr napisał(a):Zaciskam kciuki za domy dla maluszków :thumbs: brzdace maja juz na allegro prawie 1 000 wejsc i 3 obserwatorów ;) To dobrze, że mają takie powodzenie. :loveu: A pani, która się nie zdecydowała nie wie co traci :evil_lol: Hop maluszki :loveu: Quote
__Lara Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Basia1968 napisał(a):niestety nie pojedzie sunia:placz::placz: nie podano przyczyny - po prostu nie. Sama zadzowniłam i Pani mi tak powiedziała. Co za ludzie :angryy: no dobrze, że powiedzieli teraz, że się jednak nie godzą na psiaka, ale mimo wszystko to jest nieodpowiedzialne :angryy: robią niepotrzebnie nadzieję! mogli więc powiedzieć wcześniej, że się muszą jeszcze zastanowić... a jak im coś wypadło to mając choć trochę przyzwoitości wypadałoby powiedzieć jaki jest powód :angryy: Quote
Basia1968 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 ja się niecierpliwiłam i zadzwoniłam i usłyszałam to co usłyszałam. Ale agusiazet ma racje lepiej teraz niż później. Quote
ewatr Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 One sa takie sliczne ze domki znajda na pewno :p nie ma sie co denerwować to strata tych ludzi ze nie wzieli maluszka ooooo ! Quote
ewatr Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Grunt zeby znalazły domy i to takie co je naprawde chca ... dodałam ogłoszenie na alegratka Quote
Basia1968 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 wczoraj miałam kolejny telefon, ale już nie podchodze do tego z takim entuzjazmem:shake: Quote
Basia1968 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 a dzisiaj ludzie dzwonią, bo ponoć w metrze są szczeniaczki :eviltong::eviltong: Quote
ewatr Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Basia1968 napisał(a):a dzisiaj ludzie dzwonią, bo ponoć w metrze są szczeniaczki :eviltong::eviltong: Sa i to na 1 miejscu cwaniaki małe :loveu: tu mozna podgladnac w dzisiejszym wydaniu na 7 stronie bo nie wiem czy sie otworzy dobrze z linka .. PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata Quote
__Lara Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Oooooo, super :D to muszą być domki murowane :evil_lol: Quote
ewatr Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Malcy zbierac zabawki i maszerowac do swoich domków ;) Quote
Basia1968 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 agusia przyszła karma - bardzo dziekuję. dzisiaj jadę do Pani, bo chłopaczek ma iść do domeczku. państwo po niego przyjeżdżają. zawioze wszystko i obfocę co nieco. W Opatowie czeka domeczek na sunieczkę:eviltong: Quote
agusiazet Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dostałam wiadomość z allegro, że karma dla mamy i szczeniaków została wysłana:) mam nadzieje, że pod adres Basi, nie mój, ale jakby co do prześlę! Quote
ewatr Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Basia1968 napisał(a): dzisiaj jadę do Pani, bo chłopaczek ma iść do domeczku. państwo po niego przyjeżdżają. zawioze wszystko i obfocę co nieco. To czekamy na fotorelacje z wyprawiania malca do domu :p Quote
Recommended Posts