Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1968 napisał(a):
Agusia dziekuję bardzo - dzisiaj dzwonili Państwo z Katowic. szykuje sie superasny domek dla sunieczki:loveu::loveu:

Super :loveu: to już dwa pieski będą miały domek? :)

Posted

Basia1968 napisał(a):
Agusia dziekuję bardzo - dzisiaj dzwonili Państwo z Katowic. szykuje sie superasny domek dla sunieczki:loveu::loveu:

Zaciskam kciuki za domy dla maluszków :thumbs:

brzdace maja juz na allegro prawie 1 000 wejsc i 3 obserwatorów ;)

Posted

wczoraj rozmawiałam z Panią z Katowic - odszedł im psiak wiekowy - bardzo zrozpaczeni. Pani czuje pustkę w domu / wiem jak to jest/ - teraz chce sunię, bo one trzymają się domku. Nie będzie szczeniaczków - Pani konkretna. Ta sunia jest podobna do jej psiaka, którego pochowali. Dzisiaj jeszcze dogadam co i jak i szykuję transport do Wrocka. :loveu: Nie do Wrocka a do Katowic!!!!

Posted

Basia1968 napisał(a):
wczoraj rozmawiałam z Panią z Katowic - odszedł im psiak wiekowy - bardzo zrozpaczeni. Pani czuje pustkę w domu / wiem jak to jest/ - teraz chce sunię, bo one trzymają się domku. Nie będzie szczeniaczków - Pani konkretna. Ta sunia jest podobna do jej psiaka, którego pochowali. Dzisiaj jeszcze dogadam co i jak i szykuję transport do Wrocka. :loveu: Nie do Wrocka a do Katowic!!!!

:loveu: wszystkiego dobrego na nowej drodze życia malutka :loveu:

Posted

Basia1968 napisał(a):
niestety nie pojedzie sunia:placz::placz: nie podano przyczyny - po prostu nie. Sama zadzowniłam i Pani mi tak powiedziała.

O matko...:-( a robił ktoś u nich wizytę? Może ich na czarne kwiatki, żeby więcej zamieszań nie robili.. Choć może to za wcześnie dla nich było po prostu..

Posted

ewatr napisał(a):
Zaciskam kciuki za domy dla maluszków :thumbs:

brzdace maja juz na allegro prawie 1 000 wejsc i 3 obserwatorów ;)

To dobrze, że mają takie powodzenie. :loveu:

A pani, która się nie zdecydowała nie wie co traci :evil_lol:

Hop maluszki :loveu:

Posted

Basia1968 napisał(a):
niestety nie pojedzie sunia:placz::placz: nie podano przyczyny - po prostu nie. Sama zadzowniłam i Pani mi tak powiedziała.

Co za ludzie :angryy: no dobrze, że powiedzieli teraz, że się jednak nie godzą na psiaka, ale mimo wszystko to jest nieodpowiedzialne :angryy: robią niepotrzebnie nadzieję! mogli więc powiedzieć wcześniej, że się muszą jeszcze zastanowić... a jak im coś wypadło to mając choć trochę przyzwoitości wypadałoby powiedzieć jaki jest powód :angryy:

Posted

agusia przyszła karma - bardzo dziekuję. dzisiaj jadę do Pani, bo chłopaczek ma iść do domeczku. państwo po niego przyjeżdżają. zawioze wszystko i obfocę co nieco. W Opatowie czeka domeczek na sunieczkę:eviltong:

Posted

Basia1968 napisał(a):
dzisiaj jadę do Pani, bo chłopaczek ma iść do domeczku. państwo po niego przyjeżdżają. zawioze wszystko i obfocę co nieco.

To czekamy na fotorelacje z wyprawiania malca do domu :p