pati-c Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Jedno jest pewne-są niesamowicie słodkie i wyjątkowo prześliczne :-D Ja już się zakochałam :loveu::loveu: Quote
__Lara Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 pati-c napisał(a):Jedno jest pewne-są niesamowicie słodkie i wyjątkowo prześliczne :-D Ja już się zakochałam :loveu::loveu: Jak to szczeniaczki :) dlatego przyszłe domy trzeba szczególnie starannie prześwietlić! żeby to nie było chwilowe zauroczenie szczeniaczkiem... Quote
Basia1968 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 niestety nikt - myślę żeby im nadać imiona i wystawiać pojedynczo - moja propozycja to Gucio, Maja i Mimi - na razie nie nazwałam czwartej, bo nie mam zdjęć. Quote
Basia1968 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Dzisiaj byłam u psiaczków - bo jeden z chłopczyków - beaglowaty Gusio - pojechał do cudownego domeczku. państwo przyjechali po niego osobiście. Będzie mieszkał w domku jednorodzinnym pod Mielcem. :loveu: Oto fotorelacja oraz filmik: Quote
Basia1968 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 To jest mamusia - typowa jamniczka - tatus jest malutkim kudłaczkiem. Niestety nie sfotografowałam go, bo go nie było. Quote
Basia1968 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Więc tak: piesek Gucio pojechał, ten najjaśniejszy to też pieseczek, dwie ciemniejsze to sunieczki. One są takie malutkie, a takie śliczne. Biedne rzuciły się na reklamówkę, którą przywiozłam z jedzeniem :-(:-(:-( Ta biedna suniecZka nie ma bardzo im co dać jeść. Pani stara się jak może - bardzo kocha te stworzonka. Tak prosiła nowych Państwa, którzy wzięli Gucia, żeby go nie wyrzucili, żeby o niego dbali, a jak by gop niech chcieli to ona go przyjmie z powrotem. Płakac mi sie chciało. Powstrzymywałam się jak mogłam. Zaraz będzie filmik - tylko się wgrywa. Quote
Basia1968 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Sunia jest chudziutka:-( ale co się dziwić jak musi wykarmić cztery maluchy:-( Jesli ktos chciałby przesłać jakąś karmę to byłabym wdzięczna. Quote
agusiazet Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Basiu, a co kupić suczce, suchą karmę czy puszki, może jakieś witaminki? Będę zamawiać w Krakvecie witaminy dla mojego psa. mogę coś kupić suczce! Quote
Basia1968 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 agusiazet - cokolwiek - ona praktycznie żywi sie tym co Pani ma - a Pani ma wielkie nic:-(:-( Quote
Marlena:) Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 biedactwa:shake:... Przynajmniej miłość mają.. Powodzenia mały Gucio :loveu:.. Quote
agusiazet Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Filmik super!!! To który psiak poszedł do domku? czy macie je za co zaszczepić, odrobaczyć i coś na kleszcze? Bo może jakieś bazarki, by się przydały? Psiaki są takie słodkie, że aż chce się im pomóc!!! Quote
Basia1968 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 to nie są psiaki stowarzyszenia. Tylko ja im pomagam także można uznać, że to są moje szczeniaczki. Niestety nie są ani zaszczepione ani odrobaczone. Do domku poszedł ten Gucio beaglowaty. Wczoraj dzwoniła Pani z Katowic chętna na dziewczynkę - dzisiaj ma się skontaktować. Quote
ewatr Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Wszytkie zdjecia i filmik dodane do allegro :lol: malcy przesliczni ... a na dobry poczatek wysyłam 50 zł na karme dla szczeniaczków i ich mamusi .. powodzenia malutcy !!! Quote
Paulina_mickey Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Maleństwa super, jakby wiedziały, że mają się pokazywać :loveu: Tylko ta jedna dziewczynka? taka troszkę wycofana. Wysłałam Ci wiadomość na gg w sprawie bazarku:cool3: Quote
agusiazet Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Basiu, podaj mi na PW adres do wysyłki paczki z żywnością dla psiej rodzinki, bo lepiej niech od razu przyjdzie do Was, niż z przesiadką u mnie:) Quote
agusiazet Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Acha, a czy posłanko dla mamusi by się przydało? Bo kupiłam dla mojej Emi, ale zdecydowanie za małe:) Więc jakby, co to mogę wysłać!!! Quote
agusiazet Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Karmę i dla mamy, i dla szczeniąt zamówiłam na Allegro - mają wysłać na podany przez Ciebie adres. Posłanko wyślę jutro też do Ciebie! Quote
Paulina_mickey Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Już trzeci raz piszę, bo szczurzyca mi wytrwale przeszkadza :diabloti: Ja jestem pewna, że one wszystkie szybko znajdą domki, bo są super. A mają którąś z dziewczynek upatrzoną czy tylko tyle ,że to ma być dziewczynka? :cool3: Quote
Recommended Posts