Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati-c napisał(a):
Jedno jest pewne-są niesamowicie słodkie i wyjątkowo prześliczne :-D
Ja już się zakochałam :loveu::loveu:

Jak to szczeniaczki :) dlatego przyszłe domy trzeba szczególnie starannie prześwietlić! żeby to nie było chwilowe zauroczenie szczeniaczkiem...

Posted

niestety nikt - myślę żeby im nadać imiona i wystawiać pojedynczo - moja propozycja to Gucio, Maja i Mimi - na razie nie nazwałam czwartej, bo nie mam zdjęć.

Posted

Dzisiaj byłam u psiaczków - bo jeden z chłopczyków - beaglowaty Gusio - pojechał do cudownego domeczku. państwo przyjechali po niego osobiście. Będzie mieszkał w domku jednorodzinnym pod Mielcem. :loveu:

Oto fotorelacja oraz filmik:

Posted

Więc tak:
piesek Gucio pojechał,
ten najjaśniejszy to też pieseczek,
dwie ciemniejsze to sunieczki.
One są takie malutkie, a takie śliczne.
Biedne rzuciły się na reklamówkę, którą przywiozłam z jedzeniem :-(:-(:-( Ta biedna suniecZka nie ma bardzo im co dać jeść. Pani stara się jak może - bardzo kocha te stworzonka. Tak prosiła nowych Państwa, którzy wzięli Gucia, żeby go nie wyrzucili, żeby o niego dbali, a jak by gop niech chcieli to ona go przyjmie z powrotem. Płakac mi sie chciało. Powstrzymywałam się jak mogłam.
Zaraz będzie filmik - tylko się wgrywa.

Posted

Filmik super!!! To który psiak poszedł do domku? czy macie je za co zaszczepić, odrobaczyć i coś na kleszcze? Bo może jakieś bazarki, by się przydały? Psiaki są takie słodkie, że aż chce się im pomóc!!!

Posted

to nie są psiaki stowarzyszenia. Tylko ja im pomagam także można uznać, że to są moje szczeniaczki. Niestety nie są ani zaszczepione ani odrobaczone. Do domku poszedł ten Gucio beaglowaty. Wczoraj dzwoniła Pani z Katowic chętna na dziewczynkę - dzisiaj ma się skontaktować.

Posted

Wszytkie zdjecia i filmik dodane do allegro :lol:

malcy przesliczni ...

a na dobry poczatek wysyłam 50 zł na karme dla szczeniaczków i ich mamusi ..

powodzenia malutcy !!!

Posted

Już trzeci raz piszę, bo szczurzyca mi wytrwale przeszkadza :diabloti:

Ja jestem pewna, że one wszystkie szybko znajdą domki, bo są super.
A mają którąś z dziewczynek upatrzoną czy tylko tyle ,że to ma być dziewczynka? :cool3: