Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jako że jest szansa, bo dogo nawet! działa :
NUTKA
Za badania krwi i sterylkę zapłaciłam 325,00
Za antybiotyk 18,00
Za maści do uszu i witaminki 47,00
--------------
390,00
Z tego pokrywam koszt 190,00.
Tak więc nie przysyłaj mi Basiu 50 zł od P. Ani, tylko albo je przekaż na jamniczą skarpetę , albo na inną psią bidulkę . Poproszę o 200zł "jamniczą skarpetę", tak jak to było wcześniej uzgodnione. Na razie z kaską krucho - bo jestem w trakcie zmiany pracy, i pierwsza pensja szykuje mi się pod koniec sierpnia...oby!

Posted

teresz10 napisał(a):
Nutka w czwartek jedzie do W-wy gdzie czekać będzie na nią pańcia która napewno ją wygłaszcze i wyprzytula. Jest tam też inna suczka - więc kilka godzin poobserwujemy co się będzie działo. Pani szuka nakolankowej przytulaśnej małej suni -Nutka lepiej nie mogła chyba trafić. W razie czego mam plan B - ale miejmy nadzieję że nie będzie potrzebny!

Świetne wieści, trzymamy kciuki mocno :loveu::multi:

Posted

Nutka już w Warszawie - trzymamy kciuki mocnoooo!!! Aneczka jak wróci na pewno napisz co i jak. Ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam do niej. :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak - Nutka już w W-wie. Została ... czekam na wieści wieczorne... jutro lub pojutrze pojedzie na działkę z innymi psiakami rodzinnymi, nowa pańcia będzie ja obserwować a póki co wszystko było ok. Zostawiłam ją dość szybko i bez pożegnań, potem po kilku godzinach zadzwoniłam jeszcze będąc w W-wie czy nie ma scysji z sunią, ale wychodzi na to że ok. Pożyjemy, zobaczymy - Nutka miałaby super domek - więc trzymam kciuki.

Posted

teresz10 napisał(a):
Tak - Nutka już w W-wie. Została ... czekam na wieści wieczorne... jutro lub pojutrze pojedzie na działkę z innymi psiakami rodzinnymi, nowa pańcia będzie ja obserwować a póki co wszystko było ok. Zostawiłam ją dość szybko i bez pożegnań, potem po kilku godzinach zadzwoniłam jeszcze będąc w W-wie czy nie ma scysji z sunią, ale wychodzi na to że ok. Pożyjemy, zobaczymy - Nutka miałaby super domek - więc trzymam kciuki.

Jakiś smutny wpis.. będziesz pewnie tęsknic..:roll:

Posted

Nuteczko już tylko może być lepiej - czekamy na wieści i trzymamy kciuki:loveu: Aneczko dziekuję Ci za serce dla Nutki i poświęcenie. JESTEŚ WIELKAAAA:loveu::loveu:

Posted

Ania dzwoniła do mnie - Nuteczka zawładnęła sercem nowej Pani, ale na razie jest chyba zdezorientowana nową sytuacją. Ale to normalne. Myślę, że dwa dni NUteczce wystarczy i pokocha na zabój swoją Panią. Aneczka na pewno napisze co i jak - ona tak pieknie umie opisywać :loveu::loveu:

Posted

Basia1968 napisał(a):
Ania dzwoniła do mnie - Nuteczka zawładnęła sercem nowej Pani, ale na razie jest chyba zdezorientowana nową sytuacją. Ale to normalne. Myślę, że dwa dni NUteczce wystarczy i pokocha na zabój swoją Panią. Aneczka na pewno napisze co i jak - ona tak pieknie umie opisywać :loveu::loveu:

No ja się nie dziwię, że taki pies zawładnął czyimś sercem :loveu:
Od początku wiedziałam, że jak ją ktoś pokocha to na zawsze!

Posted

Kolejne wiadomości - Nutka - słodko i pieszczotliwie nazywana przez swoją Panią Nutelka :loveu: zadomowiła się na dobre. Ponoć wiedzie prym wśród wszystkich psiaków /Pani ma sunieczki dożycę i wilczkowatą/. Nie wykazuja wobec Nutki żadnej agresji, zreszta są przyzwyczajone do takich małych pyskaczy :evil_lol::evil_lol:, bo córka Pani ma dwa jamniczki, które często zostają w domku razem. Nutka szalała na działeczce z innymi psiakami. Ponoć jest rewelacyjna. Wszystkim się podoba. Śpi z Panią w łóżku :evil_lol::evil_lol: Pani do niej cały czas mówi -jest po prostu uwielbianaaaa. TO JEST TEN DOMEK !!!! Jestem bardzo bardzo szczęśliwa, że kolejny psiak znalazł swoje miejsce na ziemii, swojego człowieka:placz::placz: DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC JAKĄ OKAZALIŚCIE NUTECZCE - SZCZEGÓLNIE ANI /TERESZ/ ZA JEJ NIESAMOWITE SERDUSZKO :loveu::loveu:

Posted

Basia1968 napisał(a):
Kolejne wiadomości - Nutka - słodko i pieszczotliwie nazywana przez swoją Panią Nutelka :loveu: zadomowiła się na dobre. Ponoć wiedzie prym wśród wszystkich psiaków /Pani ma sunieczki dożycę i wilczkowatą/. Nie wykazuja wobec Nutki żadnej agresji, zreszta są przyzwyczajone do takich małych pyskaczy :evil_lol::evil_lol:, bo córka Pani ma dwa jamniczki, które często zostają w domku razem. Nutka szalała na działeczce z innymi psiakami. Ponoć jest rewelacyjna. Wszystkim się podoba. Śpi z Panią w łóżku :evil_lol::evil_lol: Pani do niej cały czas mówi -jest po prostu uwielbianaaaa. TO JEST TEN DOMEK !!!! Jestem bardzo bardzo szczęśliwa, że kolejny psiak znalazł swoje miejsce na ziemii, swojego człowieka:placz::placz: DZIĘKI WSZYSTKIM ZA POMOC JAKĄ OKAZALIŚCIE NUTECZCE - SZCZEGÓLNIE ANI /TERESZ/ ZA JEJ NIESAMOWITE SERDUSZKO :loveu::loveu:

Ha! i takie informacje powinniśmy czytać co dziennie :multi::loveu:

Posted

Dzisiaj dostałam zdjęcia Nutki z działki przez mms. Nutka jest na swojej nowej działce w towarzystwie 2 dużych(!) suczek . Mimo iż w tym domu są 2 duże psy ...to ona siedzi na kolankach i śpi z nową pańcią, a więc jest w centrum uwagi - co uwielbia. Przyznam się że bałam się o relacje Nutki z tak dużymi psiakami, ale one są takie zrównoważone i powściągliwe, właściwie nie bardzo zwracają na nią uwagę. Miałam duże obawy o to że będzie się bała, że będzie jej ciężko - ale nowa pańcia Nutelki (bo tak się teraz sunia nazywa) sprawiła że szybko zaakceptowała nowe miejsce. Pańcia ćwiczy z nią sztuczki i daje smakołyki, kładzie do łóżeczka, przytula - a ona w siódmym niebie. Oczywiście smutno bez Nutki w naszym domu...