jo-jo Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 A jakiś dog pojawił się może w Czarnogórze ?? Quote
JOLY Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wielkie dzięki Reniu.:lol: No to gdzie jedziemy, jak mam stawiać wino?:cool3: Ch. Macedonii dostałaś? Quote
Reni Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 JOLY napisał(a):No to gdzie jedziemy, jak mam stawiać wino?:cool3: Ch. Macedonii dostałaś? Ha...:Cool!: Umówimy sie na priva. Championa mamy. :bigcool: CAC< CACIB< BOB< IIBOG Dlatego drugi dzień...krajówkę odpuściliśmy sobie. Nie powiem :-P, że odsypialiśmy i przeczekiwali w przytulnym pensjonacie gwałtowne burze i ulewy...tylko, że "daliśmy fory" konkurencji. :lol: Pojechaliśmy dopiero po południu po dyplom. A towarzycho mokre było...oj mokre...I błocko było. Dobrze, że ringi na betoniku. I deszczyk nas znowu z tamtąd wygonił. Ale trafiliśmy na pogodę. :o Ciężko było w kolejne dni zwiedzać. I nie pooplalismy sie . Oj nie. Wróciliśmy dopiero w czwartek. Quote
Reni Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='jo-jo']A jakiś dog pojawił się może w Czarnogórze ?? Nie mam pojęcia. W katalogu wystawy w Czarnogórze, co prawda widnieją 3 czarne, 2 cętkowane, 3 harlekiny. Czy jakiś się pojawił...nie wiem. Quote
JOLY Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Championa Montenegro to wiem że macie. Gosie gdzieś na zdjęciu widziałam że jest II na grupie. To po takim sukcesie to championat w kieszeni. Pytałam o naszą ukochaną Macedonię. Tyle czasu i dyplomu nie ma. A mieli wysłać do 2 tyg. No to czekam na propozycje.wystawowe Ciekawe co wymyślisz?:evil_lol: Quote
Reni Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='JOLY']Championa Montenegro to wiem że macie. Gosie gdzieś na zdjęciu widziałam że jest II na grupie. To po takim sukcesie to championat w kieszeni. Pytałam o naszą ukochaną Macedonię. Tyle czasu i dyplomu nie ma. A mieli wysłać do 2 tyg. No to czekam na propozycje.wystawowe Ciekawe co wymyślisz?:evil_lol: Aaaaaaaaaaa....sorki. Pomyliłam...bo niedokładnie czytałam. Pisałam do nich...upominałam się jeszcze przed wyjazdem na tę wystawę...odpisali, że "już" wysyłają. Napisz i Ty. Pogoń. Masz adres kontaktowy mailowy na ich stronie. KSM.org.mk W kontaktach. Myślę nad wystawami na sierpień. Daj na priva swoje plany! :loveu: Quote
jo-jo Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Reni']Nie mam pojęcia. W katalogu wystawy w Czarnogórze, co prawda widnieją 3 czarne, 2 cętkowane, 3 harlekiny. Czy jakiś się pojawił...nie wiem. A możesz mi napisać co to za psy były zgłoszone i w jakich klasach ??? Quote
Reni Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='jo-jo'] A możesz mi napisać co to za psy były zgłoszone i w jakich klasach ??? Prosze...linki do skanu: http://images41.fotosik.pl/154/c3c229886fddfd8bmed.jpg http://images48.fotosik.pl/158/f2ebd55064f7e12dmed.jpg Quote
M&S Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A były jakieś szpice wilcze...? wolfs spitz/keeshond Quote
Reni Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):A były jakieś szpice wilcze...? Nie było. Quote
panbazyl Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Wybaczcie opóźnienia, mam lekki poślizg ze zdjęciami. Wyslę obiecane już na pewno w tym tygodniu. Pozdrawiam lubelską grupę! Quote
Betulka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Sorki, że zawracam głowe pól roku po wystawie, ale interesuje mnie stawka shih tzu, a dla zwyciezców wielkie gratki. Quote
panbazyl Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 panbazyl napisał(a):Wybaczcie opóźnienia, mam lekki poślizg ze zdjęciami. Wyslę obiecane już na pewno w tym tygodniu. Pozdrawiam lubelską grupę! Zabajka - doszło????? Quote
Basik Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 A labki i dogi argentyńskie byś podała - albo lepiej też skany:) Quote
Recommended Posts